Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ste bile dugo u vezi kad se desio ... 15.11.2018 8:58:12
|
|
|
|
smeško
|
Da, znam. Nista se nije promenilo. Osim onog da je drugi sex partner. Posto mi je mm lepo objasnio da to sto sam ja računala sa prvim ne spada u sex. A prvi me brzo prevario, pa nismo ni stigli dalje.
|
|
|
|
RE: Koliko ste bile dugo u vezi kad se desio ... 15.11.2018 9:08:37
|
|
|
|
smeško
|
A tek smejanje mm kada sam ispricala ,,doživljaj'' sa tim deckom.😂 Za neke stvari sam totalni...Koliko mu je samo vremena trebalo da mi ,,pokaze'' neke stvari.😂
|
|
|
|
RE: Koliko ste bile dugo u vezi kad se desio ... 15.11.2018 13:04:26
|
|
|
|
jess021
|
Smesko, nemoj sad da se vadis😂😂😂 Jedan ili dvojica, nije neka razlika.
|
|
RE: Koliko ste bile dugo u vezi kad se desio ... 15.11.2018 13:22:30
|
|
|
|
bebilule
|
Razlika je, kako nije. Smesko, bolje dvojica (bar), nego jedan.
|
|
|
|
RE: Koliko ste bile dugo u vezi kad se desio ... 15.11.2018 13:51:55
|
|
|
|
smeško
|
Da. Mm me zeza da sam kao Marina iz ,,Mi nismo anđeli''. 😕
|
|
|
|
RE: Koliko ste bile dugo u vezi kad se desio ... 17.11.2018 15:12:31
|
|
|
|
gagana83
|
Ja sam zaboravila :D Ali srecom, tu je RR da me podset_i. IZVORNA PORUKA: gagana83 Prvi prvi put je bio nakon 2 meseca zabavljanja,tada sam imala 18 godina. A prvi put sa mm drugog dana nase veze
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.