Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.8.2019 16:08:37
|
|
|
|
pari
|
Pa da, planiram da odem čim se vratim u sredu 28og do te upisne komisije koja je u PU 11.april...valjda će biti ok
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.8.2019 20:37:09
|
|
|
|
MimaKos
|
Za svaki slucaj, procackaj da.li nekog odatle znas, da.li neko.moze da ti.pomogne
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.8.2019 20:38:37
|
|
|
|
pari
|
Nažalost ne znam nikog...biće valjda ok
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.8.2019 21:57:30
|
|
|
|
Filadendronka
|
Pari, najveca navala je bas u toj PU, pa nesto mislim da ces lako dobiti odbijenicu. Mozes sad online da konkurises, pa da se nakon toga pojavis licno kod komisije kad se vratis ovamo. IZVORNA PORUKA: pari Pa da, planiram da odem čim se vratim u sredu 28og do te upisne komisije koja je u PU 11.april...valjda će biti ok
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 15.8.2019 22:00:43
|
|
|
|
pari
|
Konkurisala sam online pre par dana... Otići ću pa se nadam da će mi dati odbijenicu...Hvala 🙂
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 16.8.2019 8:51:50
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: pari Konkurisala sam online pre par dana... Otići ću pa se nadam da će mi dati odbijenicu...Hvala 🙂 Dobijas je sigurno.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 16.8.2019 9:05:52
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: pari Konkurisala sam online pre par dana... Otići ću pa se nadam da će mi dati odbijenicu...Hvala 🙂 drzimo palceve :)) joj meni je i moj jos beba, kako li ce da izgleda taj polazak, jos mi je u pelenama sa 1,5 god, ne jede sam... starija sa 2,5 znala sve. Bas mi 100 stvari pada na pamet
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.9.2019 21:30:41
|
|
|
|
lesica RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Dobila sam odbijenicu što je super...sad samo da podnesem sve za subvenciju. Ono što je bezveze je što se za vreme adaptacije plaća pun iznos kao kad dete ide normalno u vrtić...meni to nije ok. Ali šta da radim IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Pari,tako je i u privatnom i u drzavnom vrticu.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.9.2019 21:33:12
|
|
|
|
lesica RR
|
Sve prethodne poruke koje nisu odgovarale temi ( tiču se same adaptacije i uopšte snačlaženja u vrtiću) su prebačene u temu Idemo u vrtić a iz ove teme su izbrisani ti postovi. Molim vas da u ovoj temi pišete isključivo o samom upisu u vrtić/jaslice.
|
Duškić
I mama je oduševljena CortinaT kremom
Odlična krema, meni čim je hladno vreme izlaze mali lišaji, peruta mi se koža lica, rešenje je CortinaT krem. Mama koja živi na selu, takođe koristi, za ruke, lice , laktove, apsolutno za sve. Posebno joj odgovara zbog blagog mirisa, u poslednje
vreme je guše ti mirisi jaki. Kad sam bila kod nje sa decom nisam ni nosila, kod nje ima u rezervi uvek.
Više >>
Kuvar: Sanidej
Brza i ukusna 
Anketa
Ime za decakaLexyDa li vam se svidja ime Jan?Da (
28%)

Ne (
72%)
Ukupan broj glasova: 169Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!
Oznake