|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trenutak istine
23.3.2009 13:57:07   
Anoniman
Iz teme Prevara kopiram...

IZVORNA PORUKA: eugenija

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: sneza24

IZVORNA PORUKA: eugenija
Ima sad na TV Nova jedan "kviz" Igra istine..  (mislim da se ne zove tako, ali smisao je osvojiti lovu tako što odgovaraš na intimna pitanja o svom životu,a pre toga te priključe na poligraf) Kakvih sve priča ima, bio je lik koji je u trenutku dok mu se žena porađala bio sa ljubavnicom u krevetu...

I kod nas na Pinku ima ovaj kviz i zove se "Trenutak istine" i ima svakakvih prica.

Pa šta žena kaže? "Nema veze, mili, samo ti iskreno, da uzmemo pare! Pa mamicu bih mu ja na sred studija u tom momentu - uživo u programu! Ja da mu rađam a on da jeb* drugu! UF kako sam se iznervirala!

Nego kada ide taj Trenutak istine?

Žena se celo vreme kiselo smeškala i cupkala nogom, bila je pod šokom... I samo govorila: Nemam kometara.. Posle ko zna šta je bilo...

Bilo je slučajeva da su prekinuli momak i devojka i slično.. Ma cela porodica se sje** u tom kvizu...

A ne znam za vaš Pink kad ide... Ja ovo gledam na hrvatskom kanalu...

Ja sam videla najavu za emisiju i znam da sam bila u šoku... odmah sam pomislila da je to nešto za čim nema nikakve potrebe.

IZVORNA PORUKA: sneza24

Sredom u 21 h.

Jel gledate kviz? Jel neko učestvovao? Jel biste učestvovale?
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Trenutak istine
23.3.2009 14:01:26   
sneza24
Gledam obavezno.Svakakvi se prijavljuju.Ali ja ne bih nikad ucestvovala.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
23.3.2009 14:03:11   
eugenija
Gledam ponekad, kad se tek pojavio, češće sam gledala..
Ljudi bukvalno iznose najprljaviji veš što postoji...
Nema šanse da bih učestvovala..
Prvo te priključe na poligraf i postave preko 50 pitanja.. (pre snimanja). Zatim od tih 50 izaberu oko 20 koja ti postave u emisiji. U emisiji gostuju prijatelji i porodica od učesnika, koji sede i posmatraju i povremeno ih voditeljica nešto pita da prokomentarišu.

Bude sveeega...

Meni najzanimljivije priznanje jednog momka koji je rekao kako često piški u umivaonik kada ode kod svoje mame, a mama sedi u studiju, razrogačila oči... Sledi pitanje voditeljice: "A jel toliko daleko kod mame wc šolja od umivaonika?" "Ma nije." "user posted image Pa zašto onda vršite nuždu u umivaoniku?" "Pa ne znam."
user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3
23.3.2009 14:03:57   
Anoniman
Imaš ti neku pričicu kao što je ova eugenijina... da se iznerviram još malo?

(odgovor članu sneza24)
  Direktna veza do poruke: 4
23.3.2009 14:08:15   
Modessty
Ja slučajno gledala prvu emisiju. Bila kod sestre ona pustila tv i mi pijemo kaficu i zgražavamo se!
Bio neki čika koji je pričao kako ima ljubavnice, kako je ljubavnica bolja od žene u krevetu.
A žena bre lepa, lepo obučena.....

Ma po meni je sve to bezveze. Prave predstavu uz pomoć čiste psihologije. A većina pitanja je dvosmislena pa prosto i neznaš kako da odgovoriš.

Meni je to bezveze!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 5
23.3.2009 14:15:33   
Anoniman
gledala na samom pocetku par emisija na NOVOJ TV i iskreno toliko mi je muka od toga... ono sta sam primjetila, ako je muskarac obavezno je imao bar jedan seksualni odnos s muskarcem, ili obrnuto zena sa zenom... meni to njvise lici na javno propagiranje homoseksualnosti...

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 6
23.3.2009 14:18:47   
guppy RR
IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo

gledala na samom pocetku par emisija na NOVOJ TV i iskreno toliko mi je muka od toga... ono sta sam primjetila, ako je muskarac obavezno je imao bar jedan seksualni odnos s muskarcem, ili obrnuto zena sa zenom... meni to njvise lici na javno propagiranje homoseksualnosti...

ja to nisam primetila...

gledala sam samo jedan deo o tome... kako jedan tip vara ženu i kaže da više voli ljubavnicu od žene... i da je sina već vodio kod ljubavnice u goste (čini mi se ista emisija, možda ne isti čovek), ... i da je već sexao sa ljubavnicom u svom bračnom krevetu dok je žena bila kod kuće...

naježila sam se...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 7
23.3.2009 14:21:16   
Modessty
Guppy i ja sam već čula istu priču.
Ma sve mi to deluje ko predstava. Unapred smišljeno i već plaćeni glumci.
Meni nije interesantno. Ja ni velikog brata ne gledam, a nisam gledala ni ono na onom ostrvu

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 8
23.3.2009 14:21:41   
Anoniman
ma sve je to guppy nenormalno...to dijete ce odrasti uz misljenje da tako treba zivjeti...imati zenu, ljubavnicu, ili muza ljubavnika, ili koga sve ne ... bas pretjeruju u svemu

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 9
23.3.2009 14:21:54   
Ana RR
To sam i ja gledala i zgrozila sam se..user posted image

Nista gore od ljudske gluposti...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 10
23.3.2009 14:22:18   
Anoniman
E moram da se setim u sredu!

Samo muškarce spominjete, a šta žene pričaju?

< Poruku je uredio Tasha RR -- 23.3.2009 14:23:49 >

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 11
23.3.2009 14:24:55   
eugenija
IZVORNA PORUKA: guppy RR

ja to nisam primetila...

gledala sam samo jedan deo o tome... kako jedan tip vara ženu i kaže da više voli ljubavnicu od žene... i da je sina već vodio kod ljubavnice u goste (čini mi se ista emisija, možda ne isti čovek), ... i da je već sexao sa ljubavnicom u svom bračnom krevetu dok je žena bila kod kuće...

naježila sam se...

Ovo sam i ja gledala Guppy!!! I dok su deca bila kod kuće.. Daaa!!!

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 12
23.3.2009 14:26:55   
guppy RR
nisam još videla ženu u emisiji.. čak i taj deo sam slušala dok sam radila na compu, zato ne znam tačno ko je šta pričao. 

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 13
23.3.2009 14:30:35   
Anoniman
e ovako tasho... zene kazu (doticna je vlasnica manjeg restorana) da li ste se drogirali u trudnoci - DA (objasnjenje samo je duvala travu i par boba)
pitanje drugo: da li ste ikada pljunuli u kafu ili ne znam ni ja sta vec gostu - DA
Da li ste ikada imali sexualni odnos u kuhinji restorana - DA
da li mislite da su vam djeca smetnja u zivotu - DA itd, itd....

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 14
23.3.2009 14:32:14   
Anoniman
Ju!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 15
23.3.2009 14:35:11   
eugenija

E moram da se setim u sredu!

Samo muškarce spominjete, a šta žene pričaju?

Bilo je i ženaaaa.. Uh... Svakakvih.. Nemam sad neku škakljivu iz rukava priču.. Ali sve su imale neku prošlost za***anu, kao i sadašnjost..

Ovo par što sam gledala, prcaju žene redovno na fazon: Da li ste ljubomorne ili zavidne na prijateljice? (Naravno prijateljice sede u studiju i naravno odgovor bude "DA")..

Bio je slučaj gde žena mrzi momka od svoje kćerke..

Pa slučaj - žena koja spava sa svima samo da bi napravila muža ljubomornim..

Zadnje što sam gledala, muž koji je nabacivao sopstvenoj ženi svoje prijatelje, samo da bi mogao biti s ljubavnicom!!!!

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 16
23.3.2009 22:26:39   
Verus
Ne bih nikada ucestvovala, proslost je proslost, a boze mili u neke stvari ne treba nikako dirati, znas ono: ne cackaj govno da ne smrdi jos vise.

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 17
23.3.2009 23:29:19   
Jacaca
Gledam i cudim se jako.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne bih smela nikako da se prijavim, ne,ne.....Mada ima i zajeb pitanja na koja i sam cak da zelis iskreno da odgovoris ne znas sta da kazes.

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 18
24.3.2009 11:52:02   
NadaR

e ovako tasho... zene kazu (doticna je vlasnica manjeg restorana) da li ste se drogirali u trudnoci - DA (objasnjenje samo je duvala travu i par boba)
pitanje drugo: da li ste ikada pljunuli u kafu ili ne znam ni ja sta vec gostu - DA
Da li ste ikada imali sexualni odnos u kuhinji restorana - DA
da li mislite da su vam djeca smetnja u zivotu - DA itd, itd....

e ovu sam i ja gledala..
Zivot mi se smucio... user posted image user posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 19
25.3.2009 7:07:07   
Lu
Nabanalnije je kada priznaju sve moguće najskrivenije i najintimnije stvari i dijeli ih još jedno pitanje od 100 000 kuna i onda padnu na tom nekom bezveznom pitanju koje nije uopće tako intimno nakon svega!!!
Njihovo objašnjenje je "pa vi ste možda mislili da ste istinu govorili ali je vaše tijelo drugačije reagiralo"user posted image
Ćista školska prevara,mislim da je samo jedna osoba odnijela iznos od 100 000 kuna a o 500 000,koliko je glavna nagrada nema pojmauser posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 20
25.3.2009 23:19:40   
sneza24
Tasho jesi gledala?

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 21
25.3.2009 23:21:32   
eugenija
Kod vas je večeras bilo, ha? Jel bilo nešto pikantno Snežo?user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 22
25.3.2009 23:36:57   
afrodita
Ma ludi su oni koji se prijave.
Samo je jedna medicinska sestra shvatila to kao
igru i iznervirala voditeljku svojim smehom,
a pitanja ubitacna...
Da li se osecate sexi u uniformi medicinske sestre?DA
Da li ste nekad ukrali hranu pacijentu? HA HA HA da
sve odgovorila iskreno i sve objasnila zasto je tako,
kada nije htela vise da odgovara uzela je lovu i rekla
-odustajem
Ali ona sirota devojka kada je voditeljka pitala
-jel nosite periku
sa suzama u ocima posle dugog cutanja rekla je DA
voditeljka pitala njenog decka zna li za to? on odgovori NE
A pala je na pitanju:
Da li mislite da je za vas propali zivot kriva vasa majka
ona odgovorila sa NE
odgovor je "LAZ"
a mama sedi u publici i ne zna gde da pogleda

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 23
25.3.2009 23:40:10   
eugenija
IZVORNA PORUKA: afrodita

Ali ona sirota devojka kada je voditeljka pitala
-jel nosite periku
sa suzama u ocima posle dugog cutanja rekla je DA
voditeljka pitala njenog decka zna li za to? on odgovori NE

Mrzim ta "niska" pitanja koja ponize čoveka, ali zašto se prijavljuju... svi znaju šta ih otprilike tamo čeka.. Znam, znam, zbog love, ali možda bolje igrati loto...

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu afrodita)
Direktna veza do poruke: 24
28.5.2009 15:44:38   
Tara
Sorry Tasha ,nisam videla user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here