|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Jedemo svi!"
22.9.2011 15:35:39   
*Alexx*
Samostalno hranjenje

_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: "Jedemo svi!"
19.2.2012 15:05:04   
Anck Su Nmaun
Tara obozava da sedimo svi za stolom i ruckamo! Nekad jede s nama nekad samo nesto brlja!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Zajednički obroci
19.2.2012 18:20:05   
Lu
IZVORNA PORUKA: ksena

kad god smo oboje kod kuce rucamo zajedno, ponekad je to zbog razlicitog radnog vremena nemoguce, ali to je jednom ili dva puta nedeljno. druga stvar je hrana koja nam se svidja (ne znam da li se tema odnosi i na to, ali mislim da je to bio povod). pre nego sto smo poceli da zivimo zajedno, mm je donosio hranu od svojih, pa ako sam kod njega onda smo jeli i zajedno. kad smo se uselili u zajednicki stan, odlucila sam ja da kuvam i tu su poceli problemi, trebalo nam je nekoliko meseci da nadjemo sredinu (grcka i srpska kuhinja se razlikuju, a pritom je i mm malo komplikovan), bilo je tu i svadja i suza i serpi koje su bile spremne za let (npr. nakon komentara "a zasto je ovaj spanac tako zelen?"). user posted image  mogu da kazem da smo sad ok, otprilike jednom nedeljno nam mozda svekrva nesto skuva, uglavnom vikendom, ali nam to najavi i pita da li hocemo to i to.

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Kod mene su obroci šou program. Nebojša jede 5 puta na dan, ja jednom ili dva puta. Mm ako radi, jede dva puta kod kuće, a ako ne radi 5 puta.
E sad, ja kad sam na dijeti, a večito sam na dijeti, ne mogu da kuvam svoj i njihov ručak istovremeno. 6 od 7 dana nedeljno njih dvojica ručaju zajedno, pa onda kad ja ručam Neša se još malo "ogrebe". Ne večeramo nikada zajedno, jer Neša rano jede, ja ne večeram, a mm jede kasno.Neša doručkuje u 7, ja ne doručkujem, mm spava do 9-10. Ma užas, valjda će i to doći na svoje, nema mi ništa draže nego da zajedno jedemo, makar jednom dnevnouser posted image

IZVORNA PORUKA: LillyT

Mm je jako zahvalan sto se tice jela, jede sve, cak, a cesto je i on kuvar (kuva odlicno). Ni njegovi, ni moji ne zive u Bg-u, pa nemamo problem sto se tice donosenja hrane, mada, kada god idemo kod roditelja (nebitno cijih), uvek nas mame pitaju sta da nam skuvaju.
Jedemo zajedno (glavni obrok), sada i bebu donesemo u kuhinju (kada pisti u drugoj sobi), pa je ja ljuljam nogom dok rucamo-veceramo.


IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Zaboravila sam da kažem da bar dva puta nedeljno kuvam i mojim roditeljima, i dva puta nedeljno mama kuva i za nas. Imamo 7-8 jela koja kad se kuvaju kuvamo za sve, sarma, pasulj, boranija, grašak, slatki kupus...odnesem im recimo boraniju, a oni peku meso, i obrnuto. Moja mama i ja identično kuvamo pa to nije problem. Mm ne voli kako sveki kuva, pa kod njih retko i ručamo, obično neki roštilj.

IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Tokom nedelje mm nedoruckuje snama, ja i Monika doruckujemo u 9h, a pre toga rano ujutru kad ustanemo oko 7:30 ili 8h prvo popijemo po solju mleka.
Rucak za Moniku uvek je u 15h to nemenjam a ja cekam muza da dodze sposla negde pre 17h pa tada rucamo, a Monika obavezno mora da bude na svoju hranilicu i ona ''''''''ogrebese''''''''pa ponovo malo jede.
Vecera Monikina je u 19h a ja neveceram a mm kako kad nekad jede nekad ne.
Sto se tice vikenda posto mm tada je kuci onda dorucak je u 9h mi smo se ugurali u Monikin termin takodze i rucak je onda u 15h opet kad i Monika jede.user posted image user posted image user posted image user posted image
A veceru preskacemo.


IZVORNA PORUKA: minavb

Ja jedem kad stignem, tj kad ogladnim a to je obicno oko 10h i oko 17h. Mm na poslu ne znam kad jede, ali kod kuce jede posle 18h. Takodje, jedemo potpuno razlicitu hranu. Ja jedem pahuljice, kuvana jaja, kuvano ili peceno meso, salate...a on jede kornfleks, sendvice, omlet, pohovano, przeno, rolovano a od povrca samo grasak i kukuruz ( po njemu, to je povrce). Planiram da dete naucim da jede kao ja, bar sto se izbora namirnica, i nacina obrade tice.

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Mina, kakvo čudo, pa ti i ja imamo isti meniuser posted image
Mm jede sve, ali šta god da mu skuvam poješće, ali kuvam mu posebno jer radi kao crnac, pa mu je potrebna teža i jača hrana da pregura dan. A Neša jede i moje, i njegovo, i babino...samo da se jedeuser posted image Najvažnija mi je salata, sveža, koju svo troje tamanimo u nenormalnim količinama.


IZVORNA PORUKA: ksena

kod nas je bio problem sto je grcka hrana po pravilu suva, a ja volim corbasto. njihove cak i supe su toliko guste da posle toga ne treba nista drugo da se jede. boraniju kuvaju na sasvim drugaciji nacin, spanac samo sa pirincem....
a mm je naucio da pravi picu, pljeskavice, paradajz supu...:)
u svakom slucaju, u odnosu na pocetak zajednickog zivota - mnogo smo napredovali user posted image

IZVORNA PORUKA: Nena81

Mi samo vikendom jedemo zajedno jer mm dolazi kasno sa posla, ne vecerava, ni ja tako da radnim danima jedino jojo ima veceru.
Vikendom on sprema dorucak, cesto i u krevet mi donese,rucak sam uglavnom skuvala prethodni dan kako bi mogli sto vise korisnog vremena da provedemo zajedno, a ne da mama mora da bude pored sporeta.


IZVORNA PORUKA: Anoniman

Doručkujemo ko gde stigne.
Ručak - to je kod nas izvodljivo jer mm radi dvokratno, tako da je kod kuće za ručak. Luka se posebno raduje kada svi sedimo za stolom. user posted image
Večera - obično Luka i ja večeramo zajedno.

Tako je radnim danima...

Subota nam je jedan kompletno nedefinisan dan, evo ne znam ni da ga opišem.

Nedeljom mm prespava doručak, Luka i ja zajedno doručkujemo, ručak je uvek kod sveki i tamo nas sedi gomila za stolom, izbezumljuje me svako ustaje kada završi obrok, ne čeka se da ostali završe... pokušala da objasnim da to nije lepo, ali me ne sluša niko.




IZVORNA PORUKA: Lu RR

Evo kako je kad nema mm a nema ga skoro nikaduser posted image
Kad odvezem Roka u vrtić, on tamo doručkuje u 8. 30. a ruča u 11. 30., ja se vratim i pojedem musli za doručak, ručam u 12.30. i za večeru nešto laganije, kruh ne jedem nikako.
Roko večera oko 18 a prije toga mlati miječnO- slatke proizvode i malo voćauser posted image
Kad je mm tu on ne doručkuje, ruča u 12 ( to je naučio u Italiji), a večera mu je gozba, ja bi umrla da pojedem za večeru ono što on pojede!
On jede sve što ne bi trebalo, plus pije gazirano a ja sve to izbjegavam i jedem puno povrća a njemu je povrće krompir a salata paradaiz...sve ostalo mu je travauser posted image
Tako da...meso jedemo zajedno a sve ostalo posebno- užasuser posted image
Ipak sastanemo se za večerom kad je mm tu, ja bar sjedim za stolom, a vikendom imamo sva tri obroka zajedno, opet kad je mm tuuser posted image

edit; Ovo boldirano je suština temeuser posted image

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Doruckujemo i rucamo ko kako stigne... Vecera je obavezna, svi na okupu...

IZVORNA PORUKA: bebironcic

Mm i ja zivimo sami,kada mm radi,ponedeljak-petak,ja i preskocim dorucak,za rucak i veceru smo zajedno(i veceru nekada preskocim),vikendom smo zajedno za bilo koji obrok.

IZVORNA PORUKA: Iva979

Tokom radnih dana jedemo ponekad zajedno, a wee uvek user posted image
Ja na poslu imam restoran gde prave domacu hranu, pa uglavnom tu zvacnem nesto user posted image

IZVORNA PORUKA: Mari86

mm i ja uvek rucamo zajedno,ne doruckujemo ni on ni ja,a svakako smo oboje na poslu u vreme dorucka...
ne veceramo ali i da veceramo opet bi zajedno posto smo oboje kuci user posted image


IZVORNA PORUKA: afrodita

Da smo bili svi skupa i rucali to je bilo
30.06. user posted image
Retko se desi da smo svi na okupu.
Svako uzme da jede kad je gladan.
Malo bez-veze ali tako je. Niko nije
duzan da trpi glad dok neko dodje...
user posted image



IZVORNA PORUKA: Anoniman

mm i ja jedemo zajedno kad on dodje sa posla..
tako je bilo do pre neki dan kada su pocele ove vrucine i kada ja vise nisam gladna
ako spremam rucak probam ovo probam ono i nisam vise gladna

zadnjih dana jednostavno zivim  na paradajzu i kajsijama...

ali obicno jedemo zajedno kad on dodje sa posla...

mada nista strasno i kad dvoje ne jedu zajedno..jaka stvar.


IZVORNA PORUKA: morena

Mi uvijek ručamo zajedno. Za doručak svatko uzme nešto u letu. A za večeru kako kada, uglavnom skupa, a ponekad i ne, kad je tko gladan. Kad dođe beba, isto se nadam da ćemo jesti svi skupa, makar ručak.

IZVORNA PORUKA: liliana

Nas dvoje uvek jedemo zajedno. Doduše-doručak samo vikendom-pošto MM radnim danima doručkuje van kuče, ali ručak i večera uvek i obavezno zajedno. Tako je od prvog dana i tako če, nadam se, ostati. 

IZVORNA PORUKA: Anoniman

IZVORNA PORUKA: OTI

mm i ja jedemo zajedno kad on dodje sa posla..
tako je bilo do pre neki dan kada su pocele ove vrucine i kada ja vise nisam gladna
ako spremam rucak probam ovo probam ono i nisam vise gladna

zadnjih dana jednostavno zivim  na paradajzu i kajsijama...

ali obicno jedemo zajedno kad on dodje sa posla...

mada nista strasno i kad dvoje ne jedu zajedno..jaka stvar.



Dojish? Meni rekli da kajsije nikako ne smem jesti dok dojim...a paradajz ne puno user posted image


IZVORNA PORUKA: caca81

Mi ne jedemo zajedno, svako jede kad ogladni, U početku sam pokušavala da nas "skupim" vikendom da zajedno bar ručamo, ali me mm toliko iznervira, jer on kad god jede ili čita novine ili gleda TV, kao da nema više nikog za stolom. Tako da ponekad sa decom jedem, ali sa njim i ja sad izbegavam.

IZVORNA PORUKA: indy_25

Mi samo veceramo zajedno a dorucak i rucak svi sami kako ko stigne.

IZVORNA PORUKA: bebać

U zadnjih mjesec i pol imamo sva tri obroka skupauser posted image doduše Sergej bude u obdaništu pa sa njim imamo zajedničku večeruuser posted image ,a vikendom sva 3 obroka..

počeli smo sve troje kuhat,pa baš napravimo uživanje od spremanja i obroka,pripremanje nekih novih recepta,i Sergej više jede ovako,valjda mu bude sladje u društvuuser posted image

IZVORNA PORUKA: Nensi*

Mm i ja jedemo uvek zajedno,dorucak ne jer je tad na poslu,ali rucak i veceru da...Od skoro i Vuk ruca sa nama,tj nama je to rucak a njemu uzina jer mm dolazi sa posla oko 17h...

IZVORNA PORUKA: Brana

Desi se nekad da jedemo svi zajednouser posted image ali obicno je to kada su neki praznici,slavlja,rodjendani,godisnjice...obicno svako jede kada je gladan i kad stigne...ali nije bas uvek tako...user posted image

IZVORNA PORUKA: Alexis79

Doruckujemo zajedno samo vikendom.
A kad god mm nije na putu zajedno rucamo sto je barem 2-3 puta nedeljno.
Sto se tice vecere ja ne veceram a mm obicno uvece trazi nesto slankasto da prezalogaji.

IZVORNA PORUKA: Inica

Hm.. Zajednicki obroci.. Samo nedeljom, i to ako mm ne radi.. Sa cerkicom uglavnom doruckujem i ponekad veceram.. U vreme rucka sam na poslu..


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: "Jedemo svi!"
19.2.2012 22:45:41   
Bebilina
Mi od starta imamo rutinu: obroci su za stolom, prvo u visokoj, sad u normalnoj stolici i svi jedemo zajedno od kad je mogla da sedi.
Sad izjutra doruckujemo pre posla, rucamo sa decom u skoli, ako poranimo kuci sa tatom (imamo srece da nam tata radi iza coska user posted image ), uzinamo nas dve zajedno, veceramo svo troje. Vikendom sve utroje.
Uz sve to tata nam insistira na manirima pa mora da se primenjuje bonton za stolom- noz i viljuska u ispravnim rukama, secenje, ne jede se vise rukama itd. Al dobro, mi smo vec veliki i sad je svakako vreme za to. Kad smo bili mali jeli smo rukama, naravno user posted image

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: "Jedemo svi!"
12.3.2013 22:18:50   
Figaro88
I mi svi zajedno jedemo,i jede se za stolom.I kad mm nije tu,ili kad odemo kod moje mame ja se toga pridrzavam.Nekada vidi kako mi jedemo nesto sto ona ne voli pa i ona trazi.

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: "Jedemo svi!"
12.3.2013 22:23:43   
dunja RR
Mi ne jedemo zajedno i žao mi je što je tako, Nadam se da će se to promeniti ..

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: "Jedemo svi!"
12.3.2013 22:25:24   
Modessty
Jedemo zajedno vikendom. Preko radne nedelje to je nemoguće jer nam tata dolazi kući u 18h. Tada zvrk i ja jedemo zajedno.

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: "Jedemo svi!"
12.3.2013 22:25:47   
marince1

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Mi ne jedemo zajedno i žao mi je što je tako, Nadam se da će se to promeniti ..

Potpisujem

_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 33
   RE: "Jedemo svi!"
12.3.2013 22:26:55   
minnica
Trudimo se da jedemo zajedno, a nekad je dobro što stignemo uopšte i da jedemo. user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: "Jedemo svi!"
12.3.2013 22:27:27   
vikiveki
I mi svi zajedno jedemo za stolom,izuzetak su grickalice koje deca jedu i sami:) ne trebamo im mi

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: "Jedemo svi!"
12.3.2013 22:29:22   
nina26
mi sada od kako je dosao novi clan, jedemo na smenu, desi se naravno da jedemo i zajedno (ponekad)user posted image

ali, sam primetila nesto...., ne znam da li ima to veze jedno s'drugim, ja sam jedinica, i ja mogu da jedem sama, i ne treba mi niko za stolom, tj volim ispred tv-a da klopam, a mm ima jos dvojicu brace, i oni uvek, ali uvek porodicno jedu zajedno, i nikad se ne pocinje rucak ako nisu svi za stolom....primetila sam da i mm ne voli sam da jede i uvek me tera da mu pravim drustvo...eto,verovatno ima neke logikeuser posted image

_____________________________

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: "Jedemo svi!"
12.3.2013 22:29:30   
zoća
koliko nam vreme dozvoli trudimo se da jedemo zajedno

_____________________________

staza sreće je kratka zato koračaj lagano

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: "Jedemo svi!"
4.4.2013 15:11:27   
babyblue

IZVORNA PORUKA: minnica

Trudimo se da jedemo zajedno, a nekad je dobro što stignemo uopšte i da jedemo. user posted image



I kod nas na zalost bas tako...

_____________________________

"Znamo šta jesmo ali ne znamo šta možemo biti"

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: "Jedemo svi!"
4.4.2013 16:25:55   
NadaR
Insistiram da bar zajedno veceramo u kuhinji za stolom .
Njih dvojica povremeno i prokrijumcare ponesto u dnevnu ali ne dam se user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 4.4.2013 16:26:20 >


_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu babyblue)
Direktna veza do poruke: 39
   RE: "Jedemo svi!"
4.4.2013 16:30:35   
Ivanka 75
MI smo razbacani po ceo dan, ali ipak, ujutru nas dve uglavnom doručkujemo zajedno nekad u trpezariji a nekad u dnevnoj user posted image
Malo je namćor ujutru kad se probudi pa joj ugađam.
Ručak od bake i mislim da jede sama tj oni ne jedu sa njom jer ona ruča već oko 1 posle spava.
Večera je obavezna zajedno, ja preko nedelje nikad nisam tu za večeru ali ona i tata to lepo obave udruženim snagama ali za vikend insistiram da su obroci zajednički i u trpezariji. Ona nekad izvrdava i tada ostane bez jela pa kasniije sama jede, opet u trpezariji.
Uspela sam da izbacim to jedenje po sobama, polako ali pri kraju smo.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: Zajednicki obroci
4.4.2013 16:34:11   
Trcosava
Pre Ane smo jeli zajedno uglavnom jedan obrok jer mu je radno vreme master ov dizaster. Sad kad je Anči već velika - uglavnom ona jede prva, ako nisu neke špagete što hoće sama da jede bez ikakvog moljakanja (teška je na hranu, na mamu user posted image ). Da nam je kuhinja topla onda bi verovatno svi jeli. Čekajte da to sredimo, pa vam javljam da li jedemo svi zajedno user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 4.4.2013 16:35:08 >


_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 41
   RE: Zajednicki obroci
4.4.2013 16:44:01   
Dada81
David rado jede u drustvu,ali pretezno uz tv (sto mi nije drago) i da ja jedem sa njim ,zato sam se i udebljala sadauser posted image

_____________________________

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 42
   RE: "Jedemo svi!"
4.4.2013 16:46:02   
Dada81

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Mi ne jedemo zajedno i žao mi je što je tako, Nadam se da će se to promeniti ..


O,Dunja ,ima da otvorim najskuplje pice u kuci koje mm cuva ne znam za sta user posted image i da proslavim kad ato javis..Od srca ti zelim user posted image

_____________________________

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 43
   RE: "Jedemo svi!"
4.4.2013 22:01:02   
Bebilina
Doruckujemo, rucamo I veceramo svo cetvoro zajedno. Bebac je samo sliznuo u nasu rutinu, jede sa nama za stolom u isto vreme. Cak I kad mozda nije toliko gladan on kad vidi da mi jedemo trazi, pa iz znatizelje jede. Zato je od pocetka dohrane na 3 obroka, ne ide da mi jedemo, a on da gleda, uvek mu damo da se sam hrani user posted image
U toku nedelje mm sa posla dolazi za rucak I jedemo nas troje zajedno jer je cera u skoli. Uvece svo cetvoro osim ako mm okasni. Tad deca jedu zajedno, a ja ako nisam previse gladna cekam njega. U sustini niko ne jede sam, jede se u trpezariji, osim subotom izjutra kad ja dobijem dorucak u krevetu, pa mala I ja pravimo lom u spavacoj, na vreme za novu posteljinu user posted image

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: "Jedemo svi!"
5.7.2013 21:01:36   
branki*
znaci,kod mene je kompletan haos i raspustena banda onda!ja bozu i sad ganjam sa zalogajima po stanu..nekad uzme sam parce proje ili komad hleba ili keks,pa jede sam..supu isto jede sedeci na jednom mestu..a,sve drugo jede,npr.meso,ribu.talo sto mu ja kidam parcice i idem za njim i stavljam mu u usta..on nema sanse da sedi za stolom!sedne,pa ustane,pa ode,pa dodje,pa 300 cuda!!!

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: "Jedemo svi!"
20.2.2015 16:47:35   
mila83
Mi svi uglavnom jedemo zajedno.Moj suprug radi po smenama, ako radi prvu, onda on izostaje za dorucak. ali rucak i vecera obavezno zajedno.mada , ako su deca u vrticu, svakako ne doruckujemo zajedno.kada radi .
Ali nase nepisano pravilo je bar jedan obrok zajedno svi. Sada imamo i bebu,koja uskoro krece sa nemlecnom hranom i nju isto za sto stavljamo.Vec sada ona nas posmatra kako ruckamo i druzimo se.
Nazalost,takva su vremena, da roditelji rade po ceo dan ili u smenama,deca menjaju smene u skoli... i jako je tesko okupiti sve u isto vreme.Ali zato treba uzivati u tome kada se moze, to je jedan od najboljih nacina da porodica ostane bliska i da se stvore lepe uspomene...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: "Jedemo svi!"
20.2.2015 16:52:56   
degu
i mi se već sad uklapamo da zajedno doručkujemo i ručamo, kad uvedemo večeru zajedno ćemo i večerati. I meni je jako važno to vreme sa porodicom, al kad počnemo da radimo teško ćemo se uklapati ali nadam se da ćemo bar jedan zajednički obrok imati

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: "Jedemo svi!"
1.3.2015 22:22:12   
veselicaa
Obavezno imamo dva zajednicka obroka,jedan ne jer suprug radi ali slazem se da je zajednicki obrok prilika da se porodica zblizi i za mene je to veoma vazno.A i lakse je kada imas pomoc oko deteta koje ne zeli da jede user posted image moram da priznam.S.cesto zbrise kod tate kada je jurim da jede pa onda on mora da je moli user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: "Jedemo svi!"
2.3.2015 18:49:18   
Bibilib
Mi rucamo i veceramo zajedno,jedino dorucak ne mozemo nikako uklopiti.Za rucak cekamo da suprug dodje sa posla a za veceru smo svi na okupu...

_____________________________

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 49
   RE: "Jedemo svi!"
20.12.2016 13:12:47   
Anck Su Nmaun
Radnim danima tesko da smo svi zajedno za stolom, jedino za veceru, pa i onda. Ali subota i nedelja obavezno!
I jako su srecne kad svi zajedno rucamo, i one postave sto .

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here