|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ultrazvuk kukova
9.1.2013 15:18:12   
jovana13
i meni je to nelogicno al ajde nasi dr su nepredvidivi. Niko koga ja znam nije isao samo 1 na uz iako je sve ok. Svi 2 puta.

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 351
9.1.2013 15:21:55   
Tiziana
Sve zavisi od pedijatra. Mi smo u bgd u dz savski venac i pedijatri na strani za zdravu decu imaju uz aparate u ordinacijama.nama je dr do 6m na svakoj kontroli gledala kukove,kicmu,bubrege..predostroznosti radi.sin je rodjen karlicno,pa zbog toga, a onda i cerki iako je kod nje sve bilo normalno..dakle nismo morlai da zakazujemo na institutu ili u tirsovoj.

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 352
9.1.2013 19:33:32   
nina26

IZVORNA PORUKA: ksena

ovde se uopste ne ide na uz kukova, sem ako dr ne primete da nesto nije ok. tako su M u bolnici primetili da joj je jedna strana malo "labavija" poslali su nas na uz, a da nisu primetili nista, ne bi ni slali. i kao sto tija kaze, ne razumem poentu ako je prvi uz dobar, kako bi drugi mogao biti los user posted image  valjda kad se jednom srede, nema mogucnosti za pogorsanje.

Ksenci. bas sam se spremala da te pitam kad se ide ovdeuser posted image

znaci da ne ocekujem da me salju na uzuser posted image bas bzv, bilo bi dobro jednom bar da se ode

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 353
9.1.2013 21:24:35   
sneza24
Kod nas u dz se ide na uz kukova sa 1,5 mesec, sa 3,5 i sa 5,5. Ja treba da zovem da zakažem za ovaj zadnji uz i nadam se da ćemo skinuti široki povoj.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 354
9.1.2013 21:35:34   
jovana13
ipak ne idemo sutra zbog snega pomericemo najverovatnije termin za 10 tak dana..

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 355
9.1.2013 21:56:54   
tijatija
Meni je bas nesto mnogo do 6 m siroki povoj, dete vec sediuser posted image , jedino ako nije ( nedaj boze) bas potreban.

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 356
9.1.2013 22:54:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nina26

Ksenci. bas sam se spremala da te pitam kad se ide ovdeuser posted image

znaci da ne ocekujem da me salju na uzuser posted image bas bzv, bilo bi dobro jednom bar da se ode

ne treba vam, bili ste u papageorgiou, tamo bi sigurno primetili ako treba. oni su i nas poslali i automatski zakazali i rekli nam da stavljamo dupli pampers, mada je nas dr unapred rekao da nece trebati i da je to toliko malo da ce sigurno proci.

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 357
9.1.2013 22:54:49   
Zemunka85
I kod nas se ide sa 2,4 i 6 meseci. Nama su jezgra bila formirana vec sa mesec i po, ali smo bili i sa 4 meseca. Tada su nam rekli da skinemo siroki povoj i smemo u sedenje pod 45 stepeni. Sledeca kontrola sa 6m.

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 358
9.1.2013 23:07:57   
Sanchy
Mi smo bili sa mesec dana cini mi se pa opet sa pet meseci dg je Ia bilateralis ali bez centara osifikacije pa idemo ponovo sa devet meseci...DR mi je rekla da decacima ta jezgra znaju kasnije da se formiraju inace je napisala sedenje odmah ali stajanje ne dok se ta jezgra ne formiraju...malo me to nervira ali sam na internetu procitala da ta jezgra znaju i posle dvanaestog meseca da se formiraju sto me je dodatno iznerviralo umesto da me umiri ...eh kakav sam zivacuser posted image

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 359
10.1.2013 1:03:54   
sneza24
Lani su kukovi sasvim u redu ali naša dr savetuje svima široki povoj do 5,5 meseci a i zima je pa joj ne smeta.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 360
10.1.2013 9:50:48   
nina26
Ksenci, ali vidi kako kod nas salju i sa 2 i sa 4 meseca...user posted image bas mi je frka nesto...

je l' mogu ja to da trazim u bolniciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 361
10.1.2013 15:46:27   
Anoniman
nema potrebe, nina. mislim, ako bas hoces, mogu i preko ovog osiguranja u euromedica da ti odrade, ali ako nisu videli problem i potrebu u papageorgiu, nema razloga za cimanje. a na konto toga sta se radi u srbiji, a sta ovde, pa vec sam ti rekla i uzivo - mnoge stvari se rade drugacije, ne znaci i da su jedni ili drugi apsolutno u pravu (npr. davanje rhogama trudnici, cekanje do 42. nedelje za porodjaj, ishrana), mislim da je najbitnije to sto ti verujes svom dr i prati njegova uputstva. i ja sam se tripovala ranije, ali sam to prevazisla i gledam i da ne ulazim u teme u kojima se saveti srpskih i grckih dr ne poklapaju user posted image

< Poruku je uredio ksena -- 10.1.2013 15:49:17 >

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 362
10.1.2013 17:55:57   
nina26

IZVORNA PORUKA: ksena
i ja sam se tripovala ranije, ali sam to prevazisla i gledam i da ne ulazim u teme u kojima se saveti srpskih i grckih dr ne poklapaju user posted image
e da znas moracu i jauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 363
24.1.2013 15:49:42   
tijatija
Evo nas sa uz kukova, sve je u redu, makli smo siroko user posted image user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 364
24.1.2013 16:14:04   
jovana13
mi smo bili prosle nedelje. Kao i sa mesec ipo, sve je u redu nalaz Ia nema vise kontrole...

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 365
25.1.2013 0:15:46   
sneza24
Mi sutra idemo na uz i skidamo široki povoj.

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 366
25.2.2013 9:04:05   
adulence
Evo nas sa prvog uz nalaz Ib jezgra u tragovima doktor mi nista nije rekao osim kontrola za 3meseca...zene jel ovo ok?

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 367
25.2.2013 9:41:51   
sneza24
Adulence i nama je na prvom uz rezultat bio Ib a već na drugom je bio Ia.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 368
25.2.2013 16:33:37   
jovicaa
sigurno je ok...
sta je rekao za siroki povoj?
on bi ti sigurno naglasio da nesto nije ok
koliko ja znam ne formiiraju se svoj deci u isto vreme casice, zato se ranije uz radio tek sa sest meseci, koliko ja znam,...

< Poruku je uredio jovicaa -- 25.2.2013 16:34:30 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 369
25.2.2013 16:46:08   
adulence
iskreno nije m nista rekao za siroki a ja ga budala nisam ni pitala,jer kao kontam sve je ok...i onda dodjem i vidim da pise Ib ok znam nemarno sa moje strane,sva se zbrzam na pregledima...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 370
25.2.2013 17:07:05   
cockic
sa lenom smo bili na banjici za uz,oni i ako je sve ok kazu sirok minimum do 6 meseca,mada ja sam vec pre 3 skinula tj.ja mislim da je imala dva meseca.leni je sa 3 meseca sve bilo ok koliko se secam tako mi je dr.rekla user posted image ja sam i na drugi uz otisla bez sirokog povoja.
i pekiju sam skinula tako sa nekih 2- 3meseca jer je on rodjen kraj aprila,a vec kraj maja je bio bas topao.a i prosle je kraj arpila bio preko 30 stepeni znam zbog pekijevog rodjendana pa je i ona vec uveliko bila bez povoja...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 371
25.2.2013 18:44:31   
Zemunka85
Nama su jezgra bila formirana jos sa mesec i po i oduvek je nalaz bio Ia a opet su nam rekli da nosimo/do 4. Dok drugarica koja se porodila dan kao i ja, nije nosila ni dan. Tako joj rekli u porodilistu. Sad na kontroli sa sest meseci, sve je ok ...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 372
28.2.2013 9:00:35   
Janncica
Bili smo juce na uz. Kaze doktorka da jezgra nisu formirana,ali da se tolerise jos 6 nedelja da budu ovako. user posted image I napisala je Ib.
Pokazala mi je kako da ga povijam da mu noge budu jos sire i rekla da 6 puta na dan radimo vezbe.
Mala od moje sestre je nosila kaiseve. tako da kod nas postoji taj rizik. user posted image
Mada se cerki normalno sve razvijalo.

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 373
28.2.2013 9:23:53   
adulence
joj janncice a meni nista nisu rekli ni za povijanje ni za vezbice a kontrola tek za 3 meseca...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 374
28.2.2013 10:04:11   
Janncica
Pa ne znam sta da ti kazem... user posted image Je l ti rekao nesto za okostavanje?

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here