vukosava
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja sam imala super-mega-giga-laku trudnocu, odlicno sam se osecala sve vreme i bila aktivna cak i vise nego inace ali odgovor je ipak NE, ne volim, ni da budem trudna ni da se porodim, ne volim da nemam kontrolu nad svojim telom i da trpim bol, ali voooolim i obozavam da dobijem bebu, taj divni, predivni osecaj je apsolutno vredan svega, tako da kad se sve oduzme i sabere, volim IZVORNA PORUKA: milia Evo me na kraju druge trudnoce, aaaa jedva cekam da se zavrsi. Radila sam kao i u prvoj, do devetog meseca, bila aktivna i bez problema, a opet, ne volim. Uzivanje u trudnoci je cisto psihicko. Kako moze da se nekom dopada da ne moze da se sagne, trci ili spava na stomaku, sunca ili ima opusteni sex? Ako ima zatvor ili gorusicu? Uh. Dete me nesmotreno udara i rasteze iznutra, ma jedva cekam da izadje. A onda jedva cekam da poraste malo, hihi Sad bas bas uzivam sa prvim od 2.5 godine. Ali dotle doci... Napokon neko i ko ne voli. Ja ne volim. Bilo mi je muka prvi trimestar, zadnji sam se jedva vukla sa posla, lezala u WC-u da se odmaram, bila u finansijskoj buli, pod ekstremnim pritiscima vezanih za pisanje i odbranu doktorata, trazenje posla, sve u svemu jako jako stresan period za mene.
|