World
|
Aleksa ima problem sa stolicom stalno, mislim da je samo redovno kakio prvih par mjeseci.. Mislila sam kad uvedemo dohranu da ce poceti redovno, medjutim nista. Otprilike kaki svako 2-3 dana i prilicno mu je tvrda stolica. Nekad i ne bude tvrda, ali rijetko se bas desi svaki dan. Evo sada vec cetvrti dan samo iskaki po jedno govance od oko 1-2 cm i to je to. Ne znam vise sta da radim. Ne izgleda mi kao da se muci nesto toliko, ne place i to, ali ne vjerujem da mu je bas ok s obzirom da bas fino jede. Probala sam suve sljive na sto nacina, maslinovo ulje, kokosovo ulje, masnije supice domace, rijetku palentu sa svim i svacim, kruske, breskve, proso ovako i onako, amarant (cula sam da se i od njega ide u wc), jogurt, kefir u raznim kombinacijama, ponekad mu dam probiotik i obicno se sutradan fino pokaki, ali evo sad ni to ne pali. Kako da mu poboljsam probavu? Sta da radim? Inace ga dojim jos, ne jede ad niti mlijeko neko drugo, od mlijecnih samo jogurt i kefir. Ne dajem mu nikakvu suvu hranu koja bi mogla pogorsati stanje.
< Poruku je uredio World -- 22.6.2015 12:17:55 >