|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stambeni kredit
7.11.2014 10:26:47   
Modessty

IZVORNA PORUKA: jess021

Mirkam, verujem da te je strah, stambeni kredit nije mala stvar. Mm i ja sam, pre 4 godine, kupili stan na kredit na 23 godine, i imamo bas veliku ratu, a pomoci ni od koga. Bilo je svega, od porasta kursa, smanjenja plata, bas teskih situacija, ali smo se izborili.
Ja na to gledam ovako, nekad moras da preseces i da se upustis u rizik, niko ti nista ne moze granatovati, ali dok smo zivi i zdravi snaci cemo se, nekako.
Po meni je to 1000 puta bolje nego placanje kirije, to je bacanje para, a ovako bar znas sta placas.
Samo napred, nemoj razmisljati sta moze poci naopako, vec samo pozitivno, bice to sve dobro, videces.


Slažem se da nekad moraš da rizikuješ. Ali meni recimo nije trenutno isplativo da uzimam kredit jer mi je kirija 130 eur a rata kredita mi nikako neće biti ispod 200-230 eur. A još treba i da se da učešće pa i to povećava cenu.
Jao nisam pametna po ovom pitanju! Mi tražimo godinama rešenje i nikako da se iskobeljamo. Plate su nam male, uslovi nepovoljni, cene nekretnina i dalje luduju. user posted image U rodnom gradu smo podstanari, a oni što dođoše kao ugorženi od kojekude odmah nakupovaše stanove i kuće.
JAo što li otvorih temu! Samo se nerviram!

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 276
   RE: Stambeni kredit
7.11.2014 11:21:47   
jess021
Mod, posto sam ja jedna od tih koja je dosla, moram da prokomentarisem tvoj post. Ja sam sa svojim roditeljima i sestrom 15 godina bila podstanar, a tek sa mm uzela kredit za stan. I mislim da to nema veze sa tim ko je dosao ili nije vec je stvar okolnosti i mogucnosti.
Mi smo uzeli relativno velik stan i pisala sam vec da nam je bas velika rata, ali tako smo hteli, pa kako nam bude. Bilo je situacija da se nismo ni sa kim vidjali ni isli bilo gde, jer bukvalno nismo imali dinara, ali proslo je i to. Mozda ce biti opet, ali ne mogu non stop o tome da razmisljam. Nemamo pomoci ni od koga i mozemo da se oslonimo samo na sebe.

p. s. Nemoj da se ljutis, morala sam ovo da napisemuser posted image

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 277
   RE: Stambeni kredit
7.11.2014 11:55:48   
Modessty
ne, nego nemoj ti da se ljutiš! Nisi me baš razumela ali nema veze.
******
Elem, mi i sad nemamo dovoljno ni za neke osnovne stvari a kamo li da uzmemo još i kredit. E to mi je tuga najveća! Radimo i on i ja, i nemamo ni za učešće za kredit. To je strašno! I tu se vidi kako u stvari živimo!
******
Pišite o kreditima vi što imate sreće. Možda i ja dobijem na Bingu pa obezbedim svojoj deci stan, kad već moji meni nisu mogli

< Poruku je uredio Modessty RR -- 7.11.2014 12:00:19 >


_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 278
   RE: Stambeni kredit
7.11.2014 12:01:11   
Klarita
Ja nemam pojma, nista se ne razumem. Ja ispada onda ni nemam pravo na stambeni kredit, moja plata je 38000 i nesto plus neka crkavica u apoteci, a mm je osiguran na minimalacuser posted image idiot, nikako da shvati poentu sam sebi je gazdauser posted image

Mod, odlicno si uredila, taman sam uzela telefon da ti pisem SMSuser posted image moraju doci bolja vremena, bice bolje, razmisljaj pozitivnouser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 7.11.2014 12:03:32 >

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 279
   RE: Stambeni kredit
7.11.2014 12:07:50   
mama krava

IZVORNA PORUKA: mirkam

Znaci ne da mi je frka, nego mi je frka na kvadrat! Petnaest godina!Po trecina od obje plate!Znam da drugog resenja nema i nemamo cemu drugom da se nadamo i ovo moramo da uradimo.Svakao bi bili podstanari citav zivot, ovako cemo ipak otplacivati svoj stan.Ali opet me je strasno strah.Pa ko meni garantuje da cemo raditi 15 godina kod privatnika u danasnje vrijeme.
Uh,ne znam , sta je tu je, tako mora.Samo sam htjela da podijelim svoje strahove sa vama, cini mi se lakse mi je.



Potpuno te razumem!!! Nama ovog meseca istice 4 godina i mm i ja pre neki dan konstatovali - kad pre! A uzeli smo na 29 god!

Mi smo ziveli kao podstanari kad se prvo dete rodilo i placali kiriju malo manje nego sada ratu, ali smo kupili veliki stan, jer smo planirali jos dece.
Meni je najgore bilo dok nam nisu odobrili kredit i dok nismo zavrsili sve te transakcije, a kad je pocela otplata... to samo ide i ne primecujes. Jeste da je nekada frka, a nas u Srbij pogotovo zeza kurs, ali idemo dalje. Ja to gledam ovako - ako vec bacam u bunar, nek ato bude MOJ bunar!

Nama je bilo najgore kad sam ostala trudna pa otvorila bolovanje, pa mi je plata kasnila mesec dana, a rata nam je pola moje plate...pa juris u banku da uplatis dinare, pa gubis na kursu, jer razmenjujem ustedjevenu koja je naravno u eur... Isada bude ponekad frka, ali izguramo uvek. A ako razmisljas o svim najgorim stvarima koje mogu da se dese onda nikada, nista u zivotu nemoj ni da zapocinjes!

Samo hrabro i pozitivno!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 280
   RE: Stambeni kredit
7.11.2014 12:32:24   
isidora88

IZVORNA PORUKA: Klarita

Isi, mene zanima sta vi uradiste na kraju...mi smo trenutno u slicnoj situacijiuser posted image Koja banka> Koji kredit? Kakva rata? Tako to...sem sto sam duduk za tehniku i kuhinju, duduk sam i za papirologiju...je l' moramo hipoteku na nesto nase>ili recimo moze hipoteka na kucu svekrauser posted image

nisa me ne pitaj, ludim viseuser posted image , milion i jedan papir, pa fali neki papir za stan, a banka nece da da kredit bez njega, pa onda nskok nece da nam odobri kredit jer mm radi rizican posaouser posted image ,kamate bez tog osiguranja su duplo vece i nema sanse da dignemo kredit za kamatu od 9,5% odlepili smo, dali smo kaparu, mislili sve je gotovo, i sad nemam pojma kako cemo se iskobeljatiuser posted image

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 281
   RE: Stambeni kredit
7.11.2014 14:20:31   
jess021
Mod, sve ok. Niko se ne ljuti i to je najbitnijeuser posted image
Razumem sta pises, znam kako je biti podstanar i da nekad ne postoji druga opcija, i da nam je drzava u bunaru, ali valjda ce doci bolja vremena. Pisaces i ti jednom o kreditu, videces.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 282
   RE: Stambeni kredit
7.11.2014 14:29:49   
Modessty

IZVORNA PORUKA: jess021

Pisaces i ti jednom o kreditu, videces.

user posted image user posted image user posted image
ja bi radije da mi padne koferče s milionče na glavu. Dolara najbolje, ali može i dinara user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 283
   RE: Stambeni kredit
7.11.2014 14:44:22   
mirkam
Hvala na podršci i ohrabrenju user posted image
Bili mm i ja jutros u banci da apliciramo za kredit.Znači muka mi je od lopovluka i bezobrazluka ovog odvratnog sistema u kojem ne zivim nego preživljavam i mucim se u ovoj privatnoj državi!Ukratko,troškovi banke ( provizija,procjenitelj za hipoteku,hipoteka,osiguranje stana itd..) biće nam oko 2500 e,notar kasnije za kupoprodajne ugovore,uknjizbu stana i ostalo oko 500e.Morali smo jutros zatvoriti 1000 e predhodnog kredita da bi aplicirali za ovaj.Porez na nepokretnost će nam biti oko 2000e.I kad smo sabrali troskove,shvatili smo da moramo podići 2000e više nego što smo planirali.I kad platimo državi sve što je njeno...ma ne mogu da psujem...možda nam i ostane za onu ugradnu kuhinju koju sam planirala..ali možda .
Da rezimiram (što bi rekao moj šef na posluuser posted image .Cijenu kvadrata stana plaćamo po 1000e i još smo presrećni kako smo da jeftino našli,i ako znamo da prodavca u izgradnji taj isti kvadrat košta oko 400e (mamu im,malo im duplo da zarade,pa moraju skoro troduplo) a banci vraćamo za 15 godina ravno dupli iznos kredita.Eto!
Kako god,za takve stvari se mora pomuciti,ništa ne pada sa neba.Nek smo mi živi i zdravi pa ćemo i vratiti kredite i završiti sve ostalo user posted image

ps Ide li se u zatvor za pljuvanj države na forumu?user posted image

< Poruku je uredio mirkam -- 7.11.2014 14:47:48 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 284
   RE: Stambeni kredit
7.11.2014 18:33:10   
jess021
Mirkam, jel vam to prva nekretnina?
Pitam zato sto je u Srbiji postojao povrat poreza na prvu nekretninu, ne znam da li je to jos uvek aktuelno.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 285
   RE: Stambeni kredit
7.11.2014 20:19:30   
Trcosava
Mirka je u CG, ne znam da li oni imaju isti zakon.

Mod, kad već naručuješ koferče - traži u funtama, to je jača valuta od dolara user posted image

Ja ozbiljno moram da počnem da igram loto.

_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 286
   RE: Stambeni kredit
8.11.2014 15:23:08   
Didy
Mi smo uzeli 25 hiljada evra na 20 godina, 5 je već prošlo. Kamata nam je 5%, rata nam je 180 evra mesečno. Mi smo tad upali u neki program kreditiranja koji je subvencionisala država, pa smo imali grejs period od 3 godine, kad smo plaćali nekih 60 ili 80 evra mesečno, što nam je baš značilo. Toliko plaćamo i poslednje 2 godine otplate. Da je bilo čupavo, bilo je, pogotovo što smo bili podigli i jedan za građevinski materijal na 5 godina kojem je rata bila 100 evra. Srećom mogu da kažem bila jer je poslednja rata bila u septembru ove godine. Sad se već mnogo lakše diše s ovim jednim.
Nije lako odlučiti se, mm je jako obazriv i kad je sagledao i sračunao sve, počeo je da odustaje (a mi već sredili sve dozvole, platili projekat arhitekti i još neke stvari), baš se bio uplašio. Ja sam skroz drugi tip, kod mene je sve - Kako ćemo, lako ćemo. Pa, ne možeš uvek računati na najgoru moguću varijantu, valjda će ti se negde i posrećiti.
Nama niko ne pomaže ili da kažem vrlo malo, zanemarljivo. Plivamo sami, ali drago mi je iz ove perspektive što je tako. Samo nek smo svi živi i zdravi, biće svega.

< Poruku je uredio Didy -- 8.11.2014 15:24:43 >


_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 287
   RE: Stambeni kredit
8.11.2014 21:27:43   
mirkam
Jess, jeste prva nam je nekretnina, ni mm ni ja nemamo nista na svoje ime. Jedna zena iz agencije mi je prije neki dan pomenula da u koliko je prva nekretnina, tj resavanje stambenog pitanja, taj porez na promet nekretnine ne bi trebao da se placa.To bi nam bilo spas, 2000 e min vise u dzepu.U ponedeljak ili utorak idemo kod notara da potpisemo predugovor za stan, pa ne nam on tacno reci.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 288
   RE: Stambeni kredit
29.11.2014 9:21:35   
Buba Mira
Ljudi, ajte malo podrške: ja se jako lomim oko podizanja stambenog kredita. Evo 15 god kako sam podstanar, prvo u Cg, sad u Ns, i muka mi je više. Sada živimo u super stanu, komforan jdm, Nina ima svoju sobu, ali stan se prodaje i juče su bili neki zainteresovani da ga kupe. Gledali su Nininu sobu, na šta je ona pitala : mama, hoće li ova teta uzeti moju sobu? user posted image Došlo mi je da plačem.
Ja imam finu platu, mm isto, zajedno imamo oko 100 000 din mesečno, plus oboje zarađujemo sa strane. Sada imamo kredit koji ističe za 2,5 god gde nam je rata 130 evra. Ovaj stan sad plaćamo smešno, 120e, a duplex je, ogroman, prazan, sve je naše od nameštaja.
Ja bih želela da kupim stan, ali se jako plašim tog ropstva na 30 god. Plašim se za posao, nikad ne znaš šta može da se desi. Ja imam stan, tj moja mama, koji može da se proda, taj stan nije u NS, ali ako prodam taj stan - gde će moja mama? Imam i stan od oca koji se deli na mene, sestru i tatinu ženu, ali i tu ne mogu ništa jer ni njih ne mogu da teram na ulicu da bi se to prodalo, a one nemaju novca da me isplate.
Drugo, plašim se i da mm nasledi dugove svojih rodtitelja, da li u tom slučaju mi moramo da otplaćujemo to? Da li stan koji bi kupili može biti doveden u opasnost ako se nama nakaleme sva njihova dugovanja u nasledstvo? Kako to ide?
Ništa ne znam o svemu tome, znam samo da mi je dosta podstanarstva.

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 289
   RE: Stambeni kredit
29.11.2014 9:33:26   
jess021
Buba Miro, ja sam skoro pisala u ovoj temi. Nije laka odluka, ja sam dugo bila podstanar i znam sta o znaci. Mm i ja smo pre 4 godine uzeli kredit i imamo bas visoku ratu i do sad nisam ni jednom zazalila, a bilo je svakakvih situacija, a nemamo pomoc ni od koga. Znam sta otplacujem i da ce to jednog dana biti nase. Moj posao je klimav vec godinama, ali iz nekih drugih razloga sad ne mogu da ga menjam. Ne razmisljam o tome da necemo moci nekad da otplacujemo, dok smo zivi i zdravi nekako cemo se snaci. Ono na sta morate paziti je da nadjete pouzdanog investitora i da dogovor koji eventualno napravite bude ispostovan. Vi cete na stan koji kupujete staviti hipoteku, a sad sto se tice tih dugova koje spominjes mislim da je najbolje da konsultujes nekog advokata, ako ti treba jos neki savet sto se tice porcedure, slobodno pitaj.

< Poruku je uredio jess021 -- 29.11.2014 9:34:32 >


_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 290
   RE: Stambeni kredit
29.11.2014 9:38:25   
Trcosava
Upravo što reče Jess. To oko dugovanja roditelja tm najbolje da se konsultuješ sa nekim pravnikom, advokatom... To stvarno ne znam.
A za kredit... neku sigurnost ne znam kolio ćemo ikada imati, vremena su sada takva da ništa nije sigurno. Pa na tu kartu ne možeš da gledaš tako.

Drugarica je kupila stan, doduše njen muž ima i više nego odličnu platu, veću nego vas dvoje zajedno, ali nikad ne znaš šta nosi sutra. Ja nisam do sada bila podstanar i ne znam da li ću ikada biti. No mislim da bi uvek izabrala (ako već ima mogućnosti) da plaćam nešto pa da znam da je moje, nego da eto dođeš u situaciju kao ti - da dođe Pera i kaže ja prodajem stan.

_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 291
   RE: Stambeni kredit
29.11.2014 9:40:14   
Buba Mira
Meni svaka informacija znači, potpuni sam teletabis za te stvari. Mi smo podigli kredit za auto, fino ga otplaćujemo, pa se mislim - ako mogu da otplaćujem 130e za auto + 120 za stan, što ne bi mogla da otplaćujem i ratu za kredit? Biće rata ista, 250 evra, pa možda i manje.
Zanima me kredit bez učešća. Zanimaju me i subvbencije. Zanimaju me i iskustva sa bankama. Sve me zanima, pišite sve što vam padne na pamet a šta bi mi značilo.
I sad razmišljam, ja imam u nasledstvu i silnu zemlju u Cg, placeve i pola kuće, neku šumu i livade, hoće li me cimati sa subvencijama zbog tih livada user posted image user posted image ?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 292
   RE: Stambeni kredit
29.11.2014 9:46:46   
soni
moras bubi sve dobro razmisliti...I mi smo u kreditu ali to se ovde lagano otplacuje...

_____________________________

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 293
   RE: Stambeni kredit
29.11.2014 9:54:15   
jess021
Sto se tice subvencija tu nemam pojma i ne znam da li su uopste jos uvek aktuelneuser posted image Nisam sigurna, ali posto mm na sebi ima pola kuce, mislim da zbog toga ta opcija nije mogla, kao ni povrat PDV-a. Mi smo uzeli kredit sa ucescem, ali tako da se kapara koju smo dali investitoru racunala kao ucesce. Najbolje da jedan dan odvojis, pa da malo obidjes banke, ali kad dodjes kod savetnika moras mu dati sve informacije, jer to sto oni kazu uopsteno, kasnije kad dodjes sa podacima ispadne da nije bas tako. Sigurno je da ima razlike sto se tice kamate medju bankama. Mi smo podigli kredit u Unicredit banci i nismo imali nikakvih problema sto se tice procedure. Pre nego sto se odlucili za ovaj stan, pogledali smo ih bar 50. Iako je bio u izgradnji, na kraju je ispalo da to nije losa opcija jer smo mogli uraditi neke prepravke, koje u gotovom stanu ne bi mogli.

< Poruku je uredio jess021 -- 29.11.2014 9:55:30 >


_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 294
   RE: Stambeni kredit
29.11.2014 9:58:54   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Meni svaka informacija znači, potpuni sam teletabis za te stvari. Mi smo podigli kredit za auto, fino ga otplaćujemo, pa se mislim - ako mogu da otplaćujem 130e za auto + 120 za stan, što ne bi mogla da otplaćujem i ratu za kredit? Biće rata ista, 250 evra, pa možda i manje.
Zanima me kredit bez učešća. Zanimaju me i subvbencije. Zanimaju me i iskustva sa bankama. Sve me zanima, pišite sve što vam padne na pamet a šta bi mi značilo.
I sad razmišljam, ja imam u nasledstvu i silnu zemlju u Cg, placeve i pola kuće, neku šumu i livade, hoće li me cimati sa subvencijama zbog tih livada user posted image user posted image ?

A zašto se ne raspitaš da to prodaš? Mama ima plac, ali je to komplikovano jer nije prenešeno na nju, a i te kako dobre pare mogu da se za njega uzmu.

_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 295
   RE: Stambeni kredit
29.11.2014 10:13:38   
vonavoj
Uh,i ja bi najradije uzela kredit..kod mojih smo na spratu,odvojeni,ali mama uvek nabaci kako nam cini sto smo tu,i kao da nam mesecno daje 100e.zato sestrama pomaze,a meni nista..A sprat bi zvrjao prazan..mm nema nista,niti ce naslediti ikada,mozda samo dugove njegovihuser posted image ..a plate nam nisu velike,mm posao nije siguran i kako onda bilo sta poceti!user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 296
   RE: Stambeni kredit
29.11.2014 10:22:01   
vonavoj
Sad citam uslove,nemam ni za ucesce..user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 297
   RE: Stambeni kredit
29.11.2014 10:29:24   
Buba Mira
Ta zemlja i kuća u Cg su u jako zabačenom mestu, ne verujem da bi se lako prodalo. Zemlja nema šanse, jer je to selo gde su ostali samo stari, a kuću bi eventualno mogla da prodam bratu koji bi od tog našeg porodičnog kompleksa kuća napravio etno selo, to mu je u planu ali to je sve pod znakom pitanja.
Znači, pošto imam na svoje ime nešto od nekretnina, tj deo, ne bi mogla da dobijem subvencije, da ih ima?
Kažite mi, kakva je situacija sa kreditima bez učešća, ima li neko iskustva?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 298
   RE: Stambeni kredit
29.11.2014 10:34:12   
bubulence
uvek sam pre za kredit nego za placanje stana koji nije vas... naravno ukoliko ste kreditno sposobni. sto se tice dugova, moras se raspitati kod advokata. mm je nasledio majcinu imovinu samim tim i njen kredit... ali je nesto malo i istice za dve godine... e sad, svekar se odrekao imovine pa samim tim nije nasledio ni dug za kredit. raspitaj se.
Von, ucesce ne moras da das, nego moze da ti se uzme od iznosa kredita.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 299
   RE: Stambeni kredit
29.11.2014 10:35:46   
mirkam
Buba Miro,ja sam u Cg pa ti ne mogu pomoći davanjem informacija oko procedure za kredit i sl,kod nas je sve drugačije.Ali ono što mogu da ti kažem,da mm i ja kad smo sjeli i izračunali koliko smo novca do sada bukvalno bacili ziveci kao podstanari,shvatili smo da bi do sada četvrtinu stana otplatili.I meni je bila užasna frka ( nisam ni dalje baš ravnodušna) ali kad znaš da drugu opciju nemaš,da ćeš čitav život biti podstanar,stisnes zube i rizikujes.U pricipu nemaš šta da izgubis.Jedan moj drug voli da kaže - ko ne rizikuje,ne pije šampanjac user posted image

PS nego,gdje su ti te livade u Cg ?user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here