|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bolne menstruacije
12.11.2009 10:26:24   
dana198495
Jao hvala bogu pa mi se bar bol menstruacije smanjio od kada sam se porodila.Bile su toliko bolne da sam padala u nesvjest i pored tableta....a bolovi pocnu tri dana prije pa traju i poslije prestanka menstruacije bar dan dva.Ali sada je super nisam ni osjetila kada sam dobila menstruaciju prosli mjesecuser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Bolne menstruacije
12.11.2009 17:09:04   
Anoniman
juče sam dobila prvu menstruaciju nakon cr....
manje boli nego ranije ali je zato obilnija user posted image
ma ne znam šta je gore! kada non-stop trčim do kupatila  ili kada se savijam jer me donji deo leđa oootkida....
*bem ti žensko......

(odgovor članu dana198495)
  Direktna veza do poruke: 27
   RE: Bolne menstruacije
16.11.2009 11:47:13   
Jele
Meni su se smanjili bolovi od kada sam se porodila, hvala Bogu. Inače pila sam Rapten K i on mi je jedini pomagao, tačnije drogirala sam se njime tih dana user posted image .. Kad god sam imala jak PMS, bolovi tokom same menstruacije su bili malo blaži. Inače dr mi je rekao da 2-3 dana pre nego što dobijem pijem Rapten K i to mi je pomagalo.
Andrijana - i kod mene je nastupao najstrašniji, s' oproštenjem, proliv kad dobijem i to sam morala da tčim u WC na svakih 5 minuta, često sam se pitala šta i odakle više user posted image ... Zato sam morala da pijem lek i nisam mogla da stavljam čepiće što sam htela jer mi je želudac slaba tačka. Bol se isto tako spuštao na butine koje su trnule. Moj ti je savet da probaš da piješ Rapten-K ili lek koji na tebe deluje 2-3 dana pre nego što dobiješ. to naravno u slučaju da imaš redovne m i da znaš kada tačno doijaš.

< Poruku je uredio Jele -- 16.11.2009 11:48:08 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Bolne menstruacije
23.11.2009 9:04:27   
*Alexx*
Prekopirano iz teme "Bolna mentruacija":

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Imam veoma bolne menstruacije i ne znam kako vise da izadjem na kraj sa njima nego... mene zanima sada o onome sto pricaju da one koje imaju bolne menstracije lakse trpe porodjajne bolove, da li je to istina ili zabluda?



IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Nisam je stavila na odogvarajuce mesto,premestite je ako mozete!user posted image


IZVORNA PORUKA: dunja

ja ne verujem u tu pricu( izvini ne bih sada lazno da te tesim) mislim da su bilovi priuser posted image jedna stvar i zavise od dugih faktora nego porodjajni bolovi...


IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Ma nema veze,jos nisam ni trudna pa ne razmisljam previse o bolovima nego eto palo mi na pamet posto dosta zena to pricaju!


IZVORNA PORUKA: nensi27

Ja znam samo da je bolna menstruacija uzrok zavaljene materice,tako mi je dr rekla...


IZVORNA PORUKA: dunja

i endometrioza uzrokuje jake bolove....mislim da postoji puno faktora...verovatno i zavaljena matarica( nisam se raspitala mada je imam)...i jos mnogo toga...


IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

uh,moram da idem kod lekara i zbog toga mada kod nas nisam cula da traze uzrok bolnim menstruacijama! Roknu ti injekciju ili neke tablete i posalju kuci! Moja sestra koja radi u bolnici vecito je na infuzijama kad dobije, dobro sad ima user posted image !user posted image
A bolne menstruacije i porodjaj? Zabluda? Iskustva?


IZVORNA PORUKA: marince

Meni to ima logike..u psiholiskom smislu.Jer ko ima jake menstrualne bolove nekako je ''navikao'' na bol i porodjaj mu lakse pada,a mi koje tek malo zigne pred ciklus i odjednom dodju porodjani bolovi to teze podnesemo.
Nisam sigurna da sam ovo najbolje objasnilauser posted image


IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Ma razumemo se.user posted image I ja misilim da je to logicno! Ja se previjam od bolova,trnu mi i noge i bole krsta i nekad me uhvatii proliv,i sve to od bolova!
Joooj a vi sto vas tek zigne ponekad... Blago vama i ja sam nekad tako!user posted image


IZVORNA PORUKA: prolece

IZVORNA PORUKA: nensi27

Ja znam samo da je bolna menstruacija uzrok zavaljene materice,tako mi je dr rekla...
ja nemam yavaljenu matericu, ali sam imala užasne bolove



IZVORNA PORUKA: Delijagirl

Neznam ja zato to bolne menstruacije laksi porodjaja ali meni je moja baba rekla da cu imati bolne menstruacije samo do prvog deteta onda nista vise ako sam na nju. Ali eto pcelica maja mozda ti time olaksam ja imam vec 11 godina takve bolove sa mensturacijom da se samo savijem i placem ali sad sam pocela da pijem caj od virka i prestalo je tj bolucka po malo ali nimalo nije nalik proslima menstruacijama. Pa mozda probaj to da se ne trujes antikillerima. Ali svekako trebas da ides kod ginekologa :)


IZVORNA PORUKA: prolece

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Ja se previjam od bolova,trnu mi i noge i bole krsta i nekad me uhvatii proliv,i sve to od bolova!

tako je bilo i sa mnom i one priče da se posle porođaje smanje bolovi, baš i nisu tačne. i posle porođaja sam imale užasne bolove, a moja mama i posle dva. jedini period kad sam uživala bez bolova je dok sam koristila kontraceptivne tablete. pisala sam već u nekoj temi, naći ću.
zato moj ti je savet posle porođaja čim prestaneš sa dojenjem kod dr da ti prepiše tablete.



IZVORNA PORUKA: Nedja

Ceo zivot imam stravicne bolove kad dobijem menstruaciju, da sam u nesvest padala. Porodjaj mi je bio toliko bolniji od najbolnije menstruacije da se ne moze ni porediti, a sad, kad dobijem, bolovi isti kao pre. Ne bih da te plasim, pcelice, ali eto, moje iskustvouser posted image


IZVORNA PORUKA: 2002m

Imam zavaljenu matericu ali me nikada nije zaboleo stomak kada treba da dobijem.Mislim da tu nema pravila, lako sam se i porodila.


IZVORNA PORUKA: dunja

IZVORNA PORUKA: Nedja

Ceo zivot imam stravicne bolove kad dobijem menstruaciju, da sam u nesvest padala. Porodjaj mi je bio toliko bolniji od najbolnije menstruacije da se ne moze ni porediti, a sad, kad dobijem, bolovi isti kao pre. Ne bih da te plasim, pcelice, ali eto, moje iskustvouser posted image


pa to i ja kazem mislim da nema pravila...ipak su to razlicite vrste bolova...


IZVORNA PORUKA: Nedja

ma da, to se uopste ne moze porediti, kao kad hoces da poredis glavobolju i zubobolju, skroz razlicitouser posted image


IZVORNA PORUKA: mamanp

Pre prvog porodjaja imala sam menstruacije toliko bolne da bih prelezala po dva dana u krevetu. Po porodjaju ti bolovi su se smanjili, da bi posle drugog potpuno nestali. Jedino me noge poboljevaju i imam onaj poznati osecaj u dnu stomaka.
A to ko prica da zenama koje trpe menstrualne bolove, lakse bude na porodjaju, to su besmislice. Znam iz iskustva.



_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Bolne menstruacije
26.11.2009 14:06:28   
gina
Dok nisam rodila svoje prvo dete imala sam uzasne bolove. Brufen od 400 ili 600 pa nekoliko puta na dan. Nekad i analgin... nista nije pomagalo. Par puta dobila sam i Baralgin direktno u venu kad sam dospela do urgentnog centra zbog bolova.
Sada nakon dve iznesene trudnoce i dalje imam bolove. Malo manje uzasne ali i dalje boli. Jos uvek gutam Brufen na veliko. Sada je jos gadnije jer dva dana pred menzis pocne glava da me rastura, pa kad procurim onda stomak!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:14:50   
Delijagirl
Ja ovako bolnu menstruaciju kao sto sam je imam trenutno ne pamtim ufff jako dugo ... Jedva sam izdrzala jutranju smenu i kada sam zavrsila samo sam se nagutala lekova i zaspala ali kada sam se probudila ustanem i odem na wc i srusim se od bolova... Jedva sam se dovukla nazad do kreveta i sad sam se nekako namestila da odradim jos vecernu smenu... Katastrofa...

_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu gina)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:17:55   
Ana RR
Ja ne znam šta je to menstruacija bez bolova user posted image na sve to još je i jako obilna, pa sam stalno u grču i strahu da ne procuri..

Jedino poboljšanje u odnosu na pre nekih 10ak godina je to što više ne padam u nesvest.. ranije je to bila najnormalnija stvar..grozno..

Uglavnom popijem baralgetes, pošto je on baš za menstr. bolove.. ali ponekad moram popiti dve da bi delovalo..
Jednom mi je koleginica dala nimulid, prestali bolovi za pola sata, i narednih 12 sati me nije bolelouser posted image




< Poruku je uredio Ana RR -- 16.2.2010 22:19:41 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:20:21   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Aaaa, nemojte da me plasite, pa ja se nadam da ce mi M biti manje bolne otkako sam se porodila!!user posted image

Meni su mnooogo manje bolneuser posted image


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 33
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:20:46   
Delijagirl
Najcrnije je to sto absolutno nemogu da pomognu doktori jer ne nadju uzrok tome ... Samo su ti painkilleri pomoc ali meni se to ni malo ne svidja jer ne volim da jih uzimam i najmiliji me skroz uspava i budem ko zombi za vreme menstruacije...



_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:22:17   
Delijagirl
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja ne znam šta je to menstruacija bez bolova user posted image na sve to još je i jako obilna, pa sam stalno u grču i strahu da ne procuri..

Jedino poboljšanje u odnosu na pre nekih 10ak godina je to što više ne padam u nesvest.. ranije je to bila najnormalnija stvar..grozno..

Uglavnom popijem baralgetes, pošto je on baš za menstr. bolove.. ali ponekad moram popiti dve da bi delovalo..
Jednom mi je koleginica dala nimulid, prestali bolovi za pola sata, i narednih 12 sati me nije bolelouser posted image





I ja njopam nimulid to jedino pomaze sve ostalo je samo pisanje u vetar ...


_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:22:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Aaaa, nemojte da me plasite, pa ja se nadam da ce mi M biti manje bolne otkako sam se porodila!!user posted image

Meni su mnooogo manje bolneuser posted image



I meni! user posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 36
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:24:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Delijagirl

Najcrnije je to sto absolutno nemogu da pomognu doktori jer ne nadju uzrok tome ... Samo su ti painkilleri pomoc ali meni se to ni malo ne svidja jer ne volim da jih uzimam i najmiliji me skroz uspava i budem ko zombi za vreme menstruacije...




Znaš kako je mene baka tešila kada sam imala tako bolne menstruacije? Samo bi rekla "Sine, ništa te porođaj neće boleti!". Moju baku kada pitaš da li porođaj boli, ona kaže NE. Zato što je umala užasno bolne menstruacije.

(odgovor članu Delijagirl)
  Direktna veza do poruke: 37
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:27:00   
Delijagirl
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: Delijagirl

Najcrnije je to sto absolutno nemogu da pomognu doktori jer ne nadju uzrok tome ... Samo su ti painkilleri pomoc ali meni se to ni malo ne svidja jer ne volim da jih uzimam i najmiliji me skroz uspava i budem ko zombi za vreme menstruacije...




Znaš kako je mene baka tešila kada sam imala tako bolne menstruacije? Samo bi rekla "Sine, ništa te porođaj neće boleti!". Moju baku kada pitaš da li porođaj boli, ona kaže NE. Zato što je umala užasno bolne menstruacije.



Sve ja to draga znam i moja baba mene tako tesi ali sine da odem u wc i srusim se od bolova to nije normalno mogla sam da udarim glavom u nesto a mm nema kuci pa pitaj boga sta je moglo da bude toga se ja najvise plasim kad sam sama...


_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:28:41   
Anoniman
Videla sam u apoteci onaj kafetin menstrual 142 din cini mi se,jos neki dan i odoh po njega! Jel ga pio neko?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 39
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:29:35   
Anoniman
Ja sam imala momente kada sam bila 1000mg brufena odmah (jednu od 600, pa jednu od 400) i to nakon što mi je kao neko dao neku supertabletu za menstr. bolove... tako da, znam ja o čemu ti govoriš. user posted image

(odgovor članu Delijagirl)
  Direktna veza do poruke: 40
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:32:12   
Delijagirl
Pcelice to sam i ja htela da pitam meni je svekrva rekla da je videla reklamu za neke pilule za menstrualne bolove ...

tasho znam videla sam da si pricala o tome pa kazem ja sam sretna sto su bar psi tu jer me prate bas svuda i u svakom momentu su tu pa mogu za njih da se uhvatim...


_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 41
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:33:17   
Anoniman
Ja po 2 analgina pijem sada i drzim flasu sa vrucom vodom na stomak,mama vristi da ne valja al brate meni malo lakse!
Evo oko 23. cu da kupim i javljam! user posted image


DG Suncica mi je spomenula Virak isto,a kazes dok si pila ne boli a kad si prestala ponovo?user posted image

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 16.2.2010 22:36:20 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 42
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:35:00   
Mrvicabg
Au zene vi bas imate muke kad vam stigneuser posted image ,mene boli stomak,krsta itd ali retko kad nemogu da izdrzim i popije lekuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 43
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:36:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Delijagirl



tasho znam videla sam da si pricala o tome pa kazem ja sam sretna sto su bar psi tu jer me prate bas svuda i u svakom momentu su tu pa mogu za njih da se uhvatim...



Moja mama je jednom pala u nesvest, keruša je lizala sve dok nije došla sebi. user posted image

(odgovor članu Delijagirl)
  Direktna veza do poruke: 44
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:38:15   
gagana83
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Ja po 2 analgina pijem sada i drzim flasu sa vrucom vodom na stomak,mama vristi da ne valja al brate meni malo lakse!


Ni slucajno nemoj da grejes stomak kad imas menstruaciju!!!


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:38:57   
Delijagirl
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja
DG Suncica mi je spomenula Virak isto,a kazes dok si pila ne boli a kad si prestala ponovo?user posted image


I meni sveki kaze za flasu sa vrucom vodom ali eto baka se je pokupila i otisla po neki termofor u radnju pa ce mi ga poslati postom kao i neke druge stvari... Inace manje boli ali ja imam posle virka probleme sa prebavom tj stalno imam neki proliv dok ga pijem i prestala sam nemogu tako... user posted image

< Poruku je uredio Delijagirl -- 16.2.2010 22:39:38 >


_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:40:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagana83

Ni slucajno nemoj da grejes stomak kad imas menstruaciju!!!


Znam da ne valja,lije ko ludo ali moram...user posted image

Jao DG...user posted image A hajducku travu? Meni je deda rekao da je pijem user posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 47
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:40:48   
Delijagirl
IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Ja po 2 analgina pijem sada i drzim flasu sa vrucom vodom na stomak,mama vristi da ne valja al brate meni malo lakse!


Ni slucajno nemoj da grejes stomak kad imas menstruaciju!!!



Sto???? Zbog toga sto vise krvaris?

Tasho od svekrva labradori su provalili kad ce imati napad epilepsije i naterali ga da legne ali to vec nije tema za ovamo...

Majo pa neznam nisam to nikad pila ...


< Poruku je uredio Delijagirl -- 16.2.2010 22:42:17 >


_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:43:13   
marince1
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Aaaa, nemojte da me plasite, pa ja se nadam da ce mi M biti manje bolne otkako sam se porodila!!user posted image

Meni su mnooogo manje bolneuser posted image



I meni! user posted image



Cvrc!Meni su mnogo vise bolne posle porodjaja user posted image

_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 49
   RE: Bolne menstruacije
16.2.2010 22:44:14   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Delijagirl

IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Ja po 2 analgina pijem sada i drzim flasu sa vrucom vodom na stomak,mama vristi da ne valja al brate meni malo lakse!


Ni slucajno nemoj da grejes stomak kad imas menstruaciju!!!



Sto???? Zbog toga sto vise krvaris?



Da.Toplota siri krvne sudove i moze doci do odliva.


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here