Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 18:42:39
|
|
|
|
lanajelena
|
Meni odgovara petak i staro mesto ako mi dever i jetrva dolaze u subotu a ne u petak ondak moram da ih gostim ili ako dodju malo ranije mozda dodjem sa jetrvom(super lik )
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 19:15:40
|
|
|
|
isidora88
|
moze petak
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.10.2013 20:48:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mislim da i nama odgovara petak i Scenario, ali da bude u 16h jer kasnije je vec hladno
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 8.10.2013 21:02:54
|
|
|
|
Torbica
|
Moze petak, 16h, taman da iskoristimo Scenario dok je lepo vreme pa cemo se preseliti u Mogli kad zahladni!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 8.10.2013 21:07:54
|
|
|
|
pocahontas
|
onda se vidimoo!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 8.10.2013 21:18:46
|
|
|
|
isidora88
|
moze tek sad vidim da sam vec odgovorila
< Poruku je uredio isidora88 -- 8.10.2013 21:19:45 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 10.10.2013 18:20:44
|
|
|
|
isidora88
|
sta bi za sutra?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 10.10.2013 21:01:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nista u 16h u Scenario... vazi... ne vazi ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 10.10.2013 21:38:42
|
|
|
|
Torbica
|
Vazi!!!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 10.10.2013 21:46:16
|
|
|
|
pocahontas
|
mi imamo kontrolu u 16h, ako budemo brze, dolazimo!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 10.10.2013 22:16:07
|
|
|
|
lanajelena
|
Mi dolazimo,Anck ako ti budemo u komsiluku(a trebalo bi)mogle bi zajedno
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 10.10.2013 22:17:36
|
|
|
|
isidora88
|
vidimo se onda
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 10.10.2013 22:23:37
|
|
|
|
madre
|
auuu, zene, ko sta radi, vi samo pijete kafe uzivajte
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 10.10.2013 22:31:35
|
|
|
|
Torbica
|
jeeee, ja vodim svu decicu
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.10.2013 7:07:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
LJ samo se javi , ja moram da vodim obe, jer mm ide na fudbal... na sta ce liciti moje pijenje kafe neznam a moooozda i progovorimo koju ...ako uspem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.10.2013 10:01:37
|
|
|
|
New Mom
|
Samo kafenisete! Uzivajte devojke!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.10.2013 11:23:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nm ajde jednom bi i ti mogla da nam se pridruzis
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.10.2013 11:38:47
|
|
|
|
Torbica
|
Sad cu da vas mamim! Nosim lenju pitu sa visnjama, jer kupim decu u 14h pa idemo do grada i onda odmah u Scenario. Donosim kolace!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.10.2013 12:58:09
|
|
|
|
lanajelena
|
Torbice no no ,Anck bila sam u tvom komsiluku ali sam morala zbog Lane da se vratim,vidimo se tamo u 16h
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.10.2013 13:34:10
|
|
|
|
Torbica
|
Evo ja pakujem auto, kao putujuci cirkus! Moja licna torba, jedna torba sa decijim preobukama, pelenama, bananama, sokom, i jos jedna kesa sa kolacima...A i kisobran kolica cu poneti...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.10.2013 14:04:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Anck bila sam u tvom komsiluku ali sam morala zbog Lane da se vratim,vidimo se tamo u 16h Nema veze, hoces da vas pokupim tamo na cusku Cara Dusana?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.10.2013 14:43:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja sam mislila da vas iznenadim i da dodjem solo bez beke da vas upoznam ali nista od toga. Porodila nam se komsinica idemo na cast popodne sa bekom, a veceras sa mojim komsika pravimo veceru mmmmmmmm....jedva cekam malo da se druzimo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.10.2013 15:10:51
|
|
|
|
isidora88
|
mi cemo malo kasniti, do pola sata max.jos nismo rucali, cim to obavimo krecemo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.10.2013 22:02:58
|
|
|
|
lanajelena
|
Pocahontas falile ste ,bilo nam je lepo,Torbica nam spremila divne kolace,deca nam nisu dala bas na miru da pijemo kafu ali bice prilike kad porastu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.10.2013 22:13:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Pocahontas falile ste ,bilo nam je lepo,Torbica nam spremila divne kolace,deca nam nisu dala bas na miru da pijemo kafu ali bice prilike kad porastu Hhahahaha da daaaa
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?