Lu
|
IZVORNA PORUKA: hana11 Moja mala znaci ima skoro 3 meseca i non stop se trza nesto i samo kao da se uplasi.napr, ako cuje da lupas nesto ili iznenadno slusa neke zvukove koje je nerviraju.Da li je to sve normalno? <Kad spava isto tako sa rukicama trza se i probudi se. Ima li neko iskustvo neko da podeli? IZVORNA PORUKA: gae_gr Sve mame imaju sa tim iskustva jer sve bebe to rade. Niš ne brigaj. IZVORNA PORUKA: jance budi srecna, to znaci da ti beba dobro cuje i da nema problema sa sluhom. smanji ucestalost i pojavljivanje jakih zvukova u okolini da je nebi probudila kad npr spava i bice sve ok. i veruj mi, nije plasljiva , videces za jedno mesec dana, kad postane svesna svojih udova i sigurnija u svoje telo, sta sve mozes jednoj bebi da uradis a da je ona toliko srecna da se zacenjuje od smeha, veruj mi... IZVORNA PORUKA: Tash Meni je patronazna jos sa Lukom rekla da sto cesce povlacim vodu u wc, palim fen i bez razloga u njegovom prisustvu, lupam sudovima, pricam glasnije, zato da bi se on na te zvukove navikao. Nikada se nije u budnom stanju trzao na njih, ali naravno ako spava trudila sam se da budem tisa jer ako ga probudim bude njanjav pa sebi cinim magarecu uslugu. S druge strane, Marko je kao novoorodjence mesecima spavao uz zvuk fena, ali ga se u budnom stanju plasio do nedavno. Tako da, pravilo je da pravila nema. :) IZVORNA PORUKA: limunada Moj Nikola je bas plasljiv,sad ga polako privikavam na usisivac,prvo pustim muziku glasno a onda usisivac,bas se prepada.boji se usisivaca,fena,masine,miksera,sve sto je bucno ili ako se neko preglasno nasmeje.navikavam ga da se ne plasi toliko al ja misim da je to na mene povukao jer i ja sam takva a i dok sam trudna bila cesto sam se trzala,ima i to veze.