|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Osvojite HAUCK Malibu kolica!
25.7.2011 18:45:04   
dunja RR
Dobra ideja, ali ajde da ostavimo za sledeći put da ne pravimo pometnju. Ako se ponovi i neko primeti, slobodno mi pišite pp pa ću odreagovati, OK?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 126
25.7.2011 19:02:33   
dunja RR
Ništa, ovo je postalo bez veze, svi određuju pravila, niko me ne sluša. Ponovićemo glasanje i brišem poruke jer sponzorska tema koju klijent plaća pretvorila se u rasulo.

Molim one koji su glasali da opet glasaju, svi imaju pravo na jedan glas a oni članovi koji su učlanjeni između 22.7. i 31.7. nemaju pravo glasa jer je to pravo u ovoj igri zloupotrebljeno od nekolicine članova (pravljenje lažnih profila), to je prouzrokovalo haos u temi i iz tog razloga ponavljamo glasanje!

Glasovi posle ovog mog posta su važeći...

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.7.2011 21:00:46 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 127
25.7.2011 19:02:41   
Nina...
E ne moze kod nas nesto da prodje bez muljanja... user posted image

Elem, glasam za broj 13. Bravo, svaka cast! user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 128
25.7.2011 20:00:05   
AndreaK
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ništa, ovo je postalo bez veze, svi određuju pravila, niko me ne sluša. Ponovićemo glasanje i brišem poruke jer sponzorska tema koju klijent plaća pretvorila se u rasulo.

Molim one koji su glasali da opet glasaju, svi imaju pravo na jedan glas a oni članovi sa manje od 50 postova nemaju pravo glasa jer je to pravo u ovoj igri zloupotrebljeno od nekolicine članova, to je prouzrokovalo haos u temi i iz tog razloga ponavljamo glasanje!

Glasovi posle ovog mog posta su važeći...

Pametno! user posted image

< Poruku je uredio AndreaK -- 25.7.2011 20:01:01 >

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 129
25.7.2011 20:02:10   
Anoniman
E mukouser posted image Ja tako lepo srocih prvi post, a sad mi mozak ne radi bas tako lepo...
Elem, za najbolju kompoziciju i super liker deda Hauckauser posted image , moj glas ide broju 13.

(odgovor članu AndreaK)
  Direktna veza do poruke: 130
25.7.2011 20:06:52   
malenac76
da ponovim onda user posted image  
glasam za bajku! br. 13

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 131
25.7.2011 20:32:16   
MASHKA
glasam za 47, da kolica dobije neko kome su zaista neophodna!

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 132
25.7.2011 20:36:33   
Gejsha
E SVAŠTA!
Znači ja sada ne smem da glasam, katastrofa  i smejurija od pravila na ovom forumu....user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 133
25.7.2011 20:39:26   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Gejsha

E SVAŠTA!
Znači ja sada ne smem da glasam, katastrofa  i smejurija od pravila na ovom forumu....user posted image

Draga ovo nije bio moj izbor, 10 puta sam ponovila da nastavimo sa glasanjem ali je nastao čitav haos jer su se otvarali lažni profili (pročitaj unazad). Jednostavno se situacija morala smiriti, drugi način ne postoji.

(odgovor članu Gejsha)
Direktna veza do poruke: 134
25.7.2011 20:41:20   
dunja RR

E SVAŠTA!

Sa druge strane možeš glasati, ukoliko nam se pridružiš na ostalim temama bez problema ćeš skupiti 27 postova koji ti nedostaju jer si ti ovde regularan član:)

Nadam se da razumeš da je ovo dobronamerno i imaš vremena da do 31.7. ostvariš svoje pravo na glasanje.

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.7.2011 20:42:02 >

(odgovor članu Gejsha)
Direktna veza do poruke: 135
25.7.2011 20:43:35   
Gejsha
baš nije fer, ja sam član već 2 meseca, imam malo postova jer nemam puno vremena, iskusna sam pa ne postavljam pitanja ali redovno čitam vaše članke i uživam. moje iskreno mišljenje je da je uopšte glupo što članice glasaju, najrealnije i poštenije bi bilo da postoji neki žiri ili da sponzor odlučuje!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 136
25.7.2011 20:45:45   
dunja RR

baš nije fer, ja sam član već 2 meseca, imam malo postova jer nemam puno vremena, iskusna sam pa ne postavljam pitanja ali redovno čitam vaše članke i uživam. moje iskreno mišljenje je da je uopšte glupo što članice glasaju, najrealnije i poštenije bi bilo da postoji neki žiri ili da sponzor odlučuje!

Tako je bilo ranije ali Ministarstvo finansija ne dozvoljava to jer nije po zakonu - glasanje mora biti javno i rezultati dostupni svima u svakom trenutku. Ovo je jedini način da svi možete pratiti stanje glasova - javno.

(odgovor članu Gejsha)
Direktna veza do poruke: 137
25.7.2011 20:46:36   
Gejsha
hvala ali više nije ni bitno, nemam puno vremena za komp a i ne želim da na silu piskaram ako nemam šta kažem!
ponavljam, više volim da čitam vaše tekstove a i redovno koristim raznorazne alate. mislim da vam broj postova i nije neko merilo jer neko može da ceo dan bude prisutan na rr i samo izčitava....

(odgovor članu Gejsha)
Direktna veza do poruke: 138
25.7.2011 20:48:59   
ikisiki
i ja opet glasam za br 13,nadam se da ce se moj glas vrednovati...ja sam clan odavno samo sto nista ne pisem...user posted image

(odgovor članu Gejsha)
Direktna veza do poruke: 139
25.7.2011 20:50:07   
Gejsha
IZVORNA PORUKA: ikisiki

i ja opet glasam za br 13,nadam se da ce se moj glas vrednovati...ja sam clan odavno samo sto nista ne pisem...user posted image

eto  , o tome vam govorim!     user posted image

(odgovor članu ikisiki)
Direktna veza do poruke: 140
25.7.2011 20:52:04   
dunja RR

hvala ali više nije ni bitno, nemam puno vremena za komp a i ne želim da na silu piskaram ako nemam šta kažem!
ponavljam, više volim da čitam vaše tekstove a i redovno koristim raznorazne alate. mislim da vam broj postova i nije neko merilo jer neko može da ceo dan bude prisutan na rr i samo izčitava....

Razumem skroz i mnogo, mnogo puta sam pisala, pričala da ima mnogo više članova na RR koji čitaju nego onih koji pišu - čak 20 x puta više ima takvih članova. I ja uvek govorim da su oni jednako važni i bitni Ringeraji, ali nikada me niko nije podržao u tome (ili retko ko, čast izuzecima).

Ali neverovatno, na ovim temama se uvek napravi haos jer neko ne igra fer, i onda smo primorani da se prilagodimo nastaloj situaciji. Molim da shvatite to.

(odgovor članu Gejsha)
Direktna veza do poruke: 141
25.7.2011 20:54:06   
Gejsha

Tako je bilo ranije ali Ministarstvo finansija ne dozvoljava to jer nije po zakonu - glasanje mora biti javno i rezultati dostupni svima u svakom trenutku. Ovo je jedini način da svi možete pratiti stanje glasova - javno.

pa i taj žiri može javno da glasa!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 142
25.7.2011 20:55:06   
dunja RR
Ok, hoćete da ukinem pravilo o broju postova i da nastavimo da glasamo fer i pošteno, i da svim članovima omogućimo da glasaju? Uradiću to, i nadam se da neće biti zloupotrebe mog poverenja ovaj put.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 143
25.7.2011 20:56:12   
Gejsha
sve ja to shvatam, i tebi Dunja svaka čast ali izgleda da se ovde članovi mnogo više pitaju i slušaju od vas!

(odgovor članu Gejsha)
Direktna veza do poruke: 144
25.7.2011 20:58:34   
degu
Dunja ovo se ne može rešiti tako da svi budu zadovoljni, jedini predlog koji imam je da se eliminišu svi glasovi onih članova koji imaju samo taj jedan post.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 145
25.7.2011 21:00:09   
ikisiki
kako god cure odlucite,samo sam htela pomoci da neko dobije kolica.pozz user posted image
samo je malo providno kad glasaju oni sto su otvorili profil pre 2-3 dana...a za postove po meni mislim da nije bitan broj user posted image

(odgovor članu Gejsha)
Direktna veza do poruke: 146
25.7.2011 21:01:26   
Anoniman
Opet ja... neko je napisao predlog da se ne prihvate glasovi onih članova koji su se pridružili RRaji baš u momentu započinjanja nagradne igre i baš očigledno se pridružili zbog toga, tako da je i to jedna od dobrih ideja kako rešiti problem ubuduće.

Izvinite što upadam ovako, žao mi što sve ovako bzvz ide a ovo je diiiivna stvar, i hajde da ovaj put pružimo malo tolerancije i ne kvarimo temu a sledeći put da se utvrde baš "stroga" pravila kojima niko neće biti oštećen.

Ponovo sa mamom čitam priče i mogu samo da vam kažem da mi je ovo baš divno veče, jako lepih priča ima! user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 147
25.7.2011 21:01:32   
GRGA
Dunja a zasto se ne bi glasalo kao za profertil i prokseed--svako se prijavi,,glasa se za prvi krug --ko ce da udje

I na kraju se glasa za pobednika i to je to!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 148
25.7.2011 21:02:17   
dunja RR

Molim one koji su glasali da opet glasaju, svi imaju pravo na jedan glas a oni članovi koji su učlanjeni između 22.7. i 31.7. nemaju pravo glasa jer je to pravo u ovoj igri zloupotrebljeno od nekolicine članova (pravljenje lažnih profila), to je prouzrokovalo haos u temi i iz tog razloga ponavljamo glasanje!

Nadam se da je ovo konačno i da neće biti više zamerki ...

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.7.2011 21:04:11 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 149
25.7.2011 21:03:41   
dunja RR

sve ja to shvatam, i tebi Dunja svaka čast ali izgleda da se ovde članovi mnogo više pitaju i slušaju od vas!

draga izvoli glasajte...

(odgovor članu Gejsha)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here