Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 5.2.2011 20:37:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 5.2.2011 20:37:51
|
|
|
|
jance
|
brinem o cistoci lica, i mirisu i cistoci tela (nekad mozda i preterano) al se bas nebacam za sminkom... senku za oci nemam, imam samo tecnu podlogu-puder za lice, sjaj za usne i neku staru maskaru... i naravno nezaobilazan korektor za podocnjake
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 5.2.2011 20:39:06
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR ja se uopste ne sminkam-a kupujem sminku=valjda u nadi da cu opet poceti Isto.
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 5.2.2011 20:44:13
|
|
|
|
limunada
|
Ja volim da se sminkam,ali samo blago.Kuci se nesminkam,al kad idem negde neizlazim bez maskare i kreona,a pudere nevolim svrbi me lice od toga.Dok sam izlazila znala sam nekad i tamniju senku da stavim,zavisi sta obucem,a sad nikada,bas volim svetle boje i nevolim da vidim kad neko stavi kilu pudera,kako to moze neko da poljubi bez uvrede (ako ima takvih)
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 5.2.2011 20:47:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima lole koji PREpuderisane volE
|
|
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 5.2.2011 20:49:08
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Verus RR ja se uopste ne sminkam-a kupujem sminku=valjda u nadi da cu opet poceti Isto. Evo vam se pridruzuje jos jedna
|
|
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 5.2.2011 20:53:04
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ima lole koji PREpuderisane volE
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 6.2.2011 0:39:47
|
|
|
|
Brana
|
Ja se sminkam i to obozavam! Ali naravno neka svako radi kako voli lepo je i prirodnu lepotu ne dirati a lepo je i istaci!
|
|
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 7.2.2011 0:26:39
|
|
|
|
Suncicabg
|
Van kuce maskara + puder i to je sve
|
|
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 16.2.2011 17:23:32
|
|
|
|
moja ciklama
|
mrzim da se šminkam..mrzim..
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 16.2.2011 17:25:23
|
|
|
|
anajid
|
Volim da se sminkam!Kada bih otisla na posao ne nasminkana osecala bih se kao da sam gola! Imam kolegicu koja ako nema lak na noktima,misli kao da je gola!
|
|
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 16.2.2011 17:25:57
|
|
|
|
pepeljuga
|
joj, ja obozavam da se sminkam, bas uzivam u tome mada, stvarno ne vidim nista lose u tome i ako se neko ne sminka.
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 3.6.2012 11:59:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja se i dalje ne šminkam, služi me ten još. Dokle, videćemo Bila nam je sestra mm u gostima par dana - pa ja kada bi se toliko spremala za bilo koji izlazak napolje (prodavnica, uveče, svejedno ...) ništa ne bih stigla da uradim. Neka hvala :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 3.6.2012 12:11:25 >
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 3.6.2012 12:08:53
|
|
|
|
Rada T.
|
Ja volim da šminkam
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 3.6.2012 13:31:08
|
|
|
|
bratzz
|
ne sminkam se jer sam do skoro imala herpes na kapku i oku, a ranije sam vlela da se sminkam
|
|
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 3.6.2012 15:54:50
|
|
|
|
degu
|
Ih pa ovde ima mnogo više od šminke posle par zahvata sve bismo bile misice
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 3.6.2012 15:55:19
|
|
|
|
nela79
|
Joj Vuko sve ih poznajem Ovo je sve sa onog reality-a Extreme makeover. Samo kod ovih je bilo i dosta estetske hirurgije
|
|
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 3.6.2012 15:57:03
|
|
|
|
vukosava
|
Pa sve javne licnosti sa kojima se dosta zena poredi su prosle kroz sve to isto... Sve se da "srediti" danas...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 3.6.2012 16:07:24
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 3.6.2012 16:12:27
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: nela79 Joj Vuko sve ih poznajem Ovo je sve sa onog reality-a Extreme makeover. Samo kod ovih je bilo i dosta estetske hirurgije Gde, na kojoj televiziji? Jel to neki nas?
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 3.6.2012 16:13:41
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 3.6.2012 16:34:08
|
|
|
|
madre
|
ja se jako retko sminkam, imam neki trip da mi sminka jede kozu grubo receno... a i to koliko se ja nasminkam neko uopste ne zove sminkanjem
< Poruku je uredio madre -- 3.6.2012 16:35:27 >
|
|
[Obrisana poruka] 3.6.2012 16:35:59
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Zločin: ne šminkam se! 3.6.2012 16:37:03
|
|
|
|
madre
|
nista mi ne pricaj
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?