Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za... 31.8.2013 19:03:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Vicks čestitam na prinovi
|
|
RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za... 3.9.2013 21:11:03
|
|
|
|
makisasa
|
Jedno pitanje prijatelje foruma koji su koristili lozu Svetog Simeona mirotocivog,sta se radi sa parcetom loze(drvcetom koje se stavlja u osvestanu vodu)posle posta?Hvala!
|
|
|
|
RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za... 9.11.2013 15:09:48
|
|
|
|
aca80
|
Pozdrav svima. Supruga i ja smo postili Hilandarski post tokom Septembra i Oktobra. Pitanje za sve koje su takodje ovo radili da li je obavezno, kako pise u uputstvu da se i sva 4 posta moraju postiti (spava se u odvojenim krevetima bez odnosa) ili je dovoljno postiti Sredom i Petkom bar dok se ne desi trudnoca
|
|
|
|
RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za... 9.11.2013 20:41:41
|
|
|
|
makisasa
|
IZVORNA PORUKA: aca80 Pozdrav svima. Supruga i ja smo postili Hilandarski post tokom Septembra i Oktobra. Pitanje za sve koje su takodje ovo radili da li je obavezno, kako pise u uputstvu da se i sva 4 posta moraju postiti (spava se u odvojenim krevetima bez odnosa) ili je dovoljno postiti Sredom i Petkom bar dok se ne desi trudnoca Aca80 pozdrav,drago mi je da ste postili Hilandarski post,neka vam Gospod podari i sveti Simeon ,naravno svima nama.Da pise da treba,moje misljenje je da to treba ispostovati jer bar sad hrane posne ima koliko hoces,ja i suprug postimo sva 4 posta i sredu i petak.
|
|
|
|
RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za... 27.1.2014 14:05:27
|
|
|
|
mila@
|
pozdrav svima ,nebih da izgubim volju ljudima koji su upotrebili lozu, ostala sam u drugom stanju posle 4 meseca od uzimanja loze i imala spontani pobacaj, naravno bozija volja sta da se radi ali me interesuje da li je neko imao slicno iskustvo?svima zelim sve najbolje uz boziju pomoc i veru
|
|
|
|
RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za... 27.1.2014 20:44:17
|
|
|
|
makisasa
|
IZVORNA PORUKA: mila@ pozdrav svima ,nebih da izgubim volju ljudima koji su upotrebili lozu, ostala sam u drugom stanju posle 4 meseca od uzimanja loze i imala spontani pobacaj, naravno bozija volja sta da se radi ali me interesuje da li je neko imao slicno iskustvo?svima zelim sve najbolje uz boziju pomoc i veru Pozdrav mila@,nemoj da gubis nadu,to su samo iskusenja.Ja i suprug smo koristili u maju mesecu i jos uvek nista,ali uz Boziju pomoc i Svetog Simeona,desice se Gospod zna najbolje kad je vreme.Ispunice Gospod nase zelje!
|
|
|
|
RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za... 2.3.2014 20:52:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Trebalo bi postiti sva cetir posta i svaku sredu i petak,osim kad su trapave sedmice i tad se ne posti.
|
|
|
|
RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za... 2.3.2014 21:01:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Anoniman, koliko sam ja razumela, a i meni je svojevremeno rečeno, treba postiti sva četiri posta, sredu i petak, a pored toga poseban post (van ovih navedenih), tokom korišćenja Svete loze.
|
Anketa
Дојење.
Admin
Да ли мислите да је истина да што дуже жена доји, то је бољи имунитет детета?