|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: О čudima loze Svetog Simeona (uputstvo za...
31.8.2013 19:03:31   
dunja RR
Vicks čestitam na prinovi user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Vicks)
Direktna veza do poruke: 176
3.9.2013 21:11:03   
makisasa
Jedno pitanje prijatelje foruma koji su koristili lozu Svetog Simeona mirotocivog,sta se radi sa parcetom loze(drvcetom koje se stavlja u osvestanu vodu)posle posta?Hvala!user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 177
9.11.2013 15:09:48   
aca80
Pozdrav svima. Supruga i ja smo postili Hilandarski post tokom Septembra i Oktobra. Pitanje za sve koje su takodje ovo radili da li je obavezno, kako pise u uputstvu da se i sva 4 posta moraju postiti (spava se u odvojenim krevetima bez odnosa) ili je dovoljno postiti Sredom i Petkom bar dok se ne desi trudnoca

(odgovor članu makisasa)
Direktna veza do poruke: 178
9.11.2013 20:41:41   
makisasa

IZVORNA PORUKA: aca80

Pozdrav svima. Supruga i ja smo postili Hilandarski post tokom Septembra i Oktobra. Pitanje za sve koje su takodje ovo radili da li je obavezno, kako pise u uputstvu da se i sva 4 posta moraju postiti (spava se u odvojenim krevetima bez odnosa) ili je dovoljno postiti Sredom i Petkom bar dok se ne desi trudnoca

Aca80 pozdrav,drago mi je da ste postili Hilandarski post,neka vam Gospod podari i sveti Simeon user posted image ,naravno svima nama.Da pise da treba,moje misljenje je da to treba ispostovati jer bar sad hrane posne ima koliko hoces,ja i suprug postimo sva 4 posta i sredu i petak.

(odgovor članu aca80)
Direktna veza do poruke: 179
27.1.2014 14:05:27   
mila@
pozdrav svima ,nebih da izgubim volju ljudima koji su upotrebili lozu, ostala sam u drugom stanju posle 4 meseca od uzimanja loze i imala spontani pobacaj, naravno bozija volja sta da se radi ali me interesuje da li je neko imao slicno iskustvo?svima zelim sve najbolje uz boziju pomoc i veru

(odgovor članu makisasa)
Direktna veza do poruke: 180
27.1.2014 20:44:17   
makisasa

IZVORNA PORUKA: mila@

pozdrav svima ,nebih da izgubim volju ljudima koji su upotrebili lozu, ostala sam u drugom stanju posle 4 meseca od uzimanja loze i imala spontani pobacaj, naravno bozija volja sta da se radi ali me interesuje da li je neko imao slicno iskustvo?svima zelim sve najbolje uz boziju pomoc i veru

Pozdrav mila@,nemoj da gubis nadu,to su samo iskusenja.Ja i suprug smo koristili u maju mesecu i jos uvek nista,ali uz Boziju pomoc i Svetog Simeona,desice se Gospod zna najbolje kad je vreme.Ispunice Gospod nase zelje!user posted image

(odgovor članu mila@)
Direktna veza do poruke: 181
2.3.2014 20:52:05   
Anoniman
Trebalo bi postiti sva cetir posta i svaku sredu i petak,osim kad su trapave sedmice i tad se ne posti.

(odgovor članu makisasa)
  Direktna veza do poruke: 182
2.3.2014 21:01:44   
dunja RR
Anoniman, koliko sam ja razumela, a i meni je svojevremeno rečeno, treba postiti sva četiri posta, sredu i petak, a pored toga poseban post (van ovih navedenih), tokom korišćenja Svete loze.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 183
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]
Idi na:

Začeće (video)
video
Nakon što siđe niz jajovode, rani embrion se ugnezdi u sluznicu materice. Taj proces, zvan implantacija, počinje 6 dana,...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here