Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 23.2.2014 22:33:25
|
|
|
|
branki*
|
dunjac,poslah ti pp. i da..i dalje se osecam isto kao danas.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 23.2.2014 22:59:39
|
|
|
|
lelaigor
|
Tužno, očajno, bespomoćno...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 23.2.2014 23:06:46
|
|
|
|
NadaR
|
Lelo
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 23.2.2014 23:09:28
|
|
|
|
lelaigor
|
Nado biće bolje.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 23.2.2014 23:25:06
|
|
|
|
Milagros
|
Trenutno sam iscrpljena i snena ali neda mi da zaspim prije nego zavirim na facebook i RR..
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 26.2.2014 21:19:33
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ko . Nervozno, bijesno, ljuto
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 27.2.2014 8:38:02
|
|
|
|
Lu
|
Raspoloženo za proljetne pripreme u vrtu
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 27.2.2014 8:50:24
|
|
|
|
Wannajah
|
Hmmmm. Posto sam zadnja cetiri dana ukupno spavala MOZDA petnaestyak sati,za divno cudo osecam se orna za svasta nesto ali zahvaljujuci suncu. Samo kad je prosla malo ona kisurina.. :) Osecam se jos i na bebecu povracku,ali kad se okupam,necu se vise osecati tako :D
< Poruku je uredio Wannajah -- 27.2.2014 8:53:45 >
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 27.2.2014 8:50:57
|
|
|
|
wivern
|
Nervozna kao pas, pocecu da ujedam
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 27.2.2014 9:03:50
|
|
|
|
NadaR
|
Mamurno Vise nisam u stanju popiti nekoliko casa vina da ujutru ne boli glava . Eh,mladosti ...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 2.3.2014 23:06:59
|
|
|
|
NadaR
|
Ne znam ni sama ... Tuzno , razocarano , uplaseno a opet I sretno jer nije bilo gore a moglo je . Tata je zaspao za volanom I udario u ogradu , polomio betonske stubove I zavrsio u propustu. Sa kedija kog je vozio otpala vrata , tocak , ispao motor , znaci totalka . Izvukao se I samo srusio na ulicu . Onda je dotrcao vlasnik doticne ograde, inace nas blizak rodjak I komsija I poceo da psuje zasto nije gledao . Uopste nije ni pogledao tatu da li je krvav , polomljen , na kraju krajeva da li je ziv. Onda se skupio komsiluk , zvali su mog brata. Ovaj je pozvao policiju namjerno da tata dobije kaznu iako mu je trideset ljudi govorilo da je to nepotrebno. . Nadoknadice mu se ograda. Tuzno je koliko su ljudi zli.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 2.3.2014 23:10:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj Nado... hvala bogu da je on dobro, jbš kaznu i sve ostale. Ljudi su zli, to je prosto tako..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 2.3.2014 23:10:38
|
|
|
|
dijana1*
|
O Boze Nado Kako ti je tata? Ljudi bas znaju da budu zli pa zar je vaznija ograda od ljudskog zivota grrrr
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 2.3.2014 23:14:20
|
|
|
|
madre
|
nado, ne mogu da verujem ali, vazno je da se ipak dobro zavrsilo!
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 2.3.2014 23:21:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Nado bitno je da je on dobro
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 2.3.2014 23:37:31
|
|
|
|
17 joka
|
Nado, bitno je da on bude dobro,a ljudi i njihovo ponašanje pokazuje samo put kuda ide ovaj narod i ova zemlja puna zlobe
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 3.3.2014 8:02:11
|
|
|
|
branki*
|
joj,nado,bas ,ma,bitno da ti je tata dobro,bice i para i ograde,nadoknadice se,zaradice se..dok je covek ziv i zdrav sve moze. a,zloba i sebicluk su nesto na sta nikad necu i ne mogu biti imuna.. elem,ja se osecam nekako ustreptalo,uznemireno..blizi nam se beograd..
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 3.3.2014 8:23:40
|
|
|
|
big mum
|
Nado to je nažalost postalo "normalno".Nek je tvoj tata dobro- Ja sam otrovana ,ne mogu da vjerujem kakvi stvorovi žive na ovoj planeti KLIK
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 3.3.2014 8:34:25
|
|
|
|
branki*
|
jao,majko moja,sad procitah.. ..sta je to u ljudskom mozgu...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 3.3.2014 9:00:46
|
|
|
|
NadaR
|
O majko mila Nisam mogla ni procitati do kraja . Tata je ok , udario je malo nogu I malo od volan glavu . Odlicno je on prosao . Kazna je minimalna , samo za neprilagodjenu brzinu jer je alcohol bio 0.0 . Nista od toga nije toliko strasno . Uzasno je sve nas sokirao nastup tog naseg rodjaka . Bas je tuzno kad nekog smatras prijateljem a on se tako odvratno ponese u kriznoj situaciji . Svi drugi su izjurili napolje kad su culi udar , skupili se oko tate da vide treba li mu hitna, moze li se pomjeriti a ovaj je hodao okolo I psovao mu sve po redu zbog tri unistena stuba . Sad je fazon sto kad je bila policija , napravili su zapisnik I osiguranje treba isplatiti stetu za ogradu. To ce da bude nikad . Ovako bi mu tata to platio I kraj . Eh , da ... zalio se da ga sad zbog tate mrzi cijeli komsiluk . Misliiiim
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 3.3.2014 9:12:53
|
|
|
|
Trcosava
|
BM nisam mogla da čitam do kraja. Takve muškarce bi fizički kastrirala, a majkama matericu izvadila. MONSTRUMI! Nado ja tek sad vidim za tatu. Mani rođake, odavno ja govorim, ko će kome nego svoj svome da zabije nož u leđa. A rođaku se vidim obilo o glavu. Sad nek čeka osiguranje. Sve onaj od gore vidi. Bitno da ti je tata dobro
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 3.3.2014 10:53:32
|
|
|
|
lelaigor
|
Nado Bitno da je tata dobro, a uvek te najgore najrođeniji zaj e, tako da ništa novo, samo bez jednje, bitno da tati nije ništa strašno. I da, onaj tekst ni ja nisam smela da pročitam do kraja, Daria mi ima 4, stegne mi se i stomak i srce i duša i sve kad pročitam takve stvari.
< Poruku je uredio lelaigor -- 3.3.2014 10:54:28 >
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 3.3.2014 11:07:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Osecam se tuznoooo, pretuznooo, jednoj nasoj clanici sa RR je preminuo muz, jedna mala devojcica ostala je bez oca
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 3.3.2014 11:12:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Nado, bitno je da je tata dobro
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 3.3.2014 11:23:12
|
|
|
|
Meisje
|
Unina mama,bas tuzno,moje saucesce
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?