|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo)
11.2.2014 13:05:20   
Anoniman
To sam se i ja pitala. Ona od 9.1. je imala visoku temperaturu, upala pluca, na rendgenu senka, vodali je po kv, ali hvala bogu imamo ponzanike i veze, pa je taj dr iz kv poslao za beograd, bila prosle nedelje dr. reakoa da sumnja na cistu, dlaku, neku fleku, jer je kao mala imala astmu, iskljucili su tu mogucnost, ali je na skeneru napisano nepoznata radioloska promena, mamma mi je zdravstveni radnik, i juce ih je primila ta dr. i kada sma zvala mamu kada mi je rekla dijagnozu, sok! Ja sam bas mislila pozitivno, a sada ovo, i evo ne mogu ni dajedem, ni d aucim, u petak imam ispit , ni da se posvetim detetu, nista! Oni su gore u bg, uzeli su odmor i nasli stan da joj budu blizu, i sada samo cekao tu operaciju, i tu biopsiju, dr, je rekao da je na vreme dovedena, i da s enada najboljem ! Tako ce i biti , moram biti pozitivna!

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 1976
11.2.2014 13:54:17   
lelaigor
Budi pozitivna! Ako doktor tako kaže, oni obično ne lažu po tom pitanju. Barem iz mog iskustva. Tetka mog muža je umrla od raka pluća u oktobru, žena je bila vitalna, zdrava, sve naj ali veliki pušač. Doktor je na prvom pregledu rekao da nema dobre prognoze. Tako je i bilo. Tvoja sestra je mlada, na vreme je to sve viđeno. Biće to sve ok! user posted image user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1977
11.2.2014 15:45:07   
Anoniman
Hvala lelaigor na podrsci, bice, mora da bude, pa tek sto je upisala fax, jaka je ona, mora da bude!user posted image

(odgovor članu lelaigor)
  Direktna veza do poruke: 1978
11.2.2014 15:47:33   
bea83
UM, samo da te jako user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1979
11.2.2014 15:49:11   
lelaigor
Tu smo jedni za druge! user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1980
11.2.2014 15:53:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bea83

user posted image user posted image user posted image I ja tebe Bea, zbog sve ove guzve nisam cestitala Viktoru rodjendan, neka mu je srecan i da ga slavi duggggo dugoo!

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 1981
11.2.2014 15:53:59   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Tu smo jedni za druge! user posted image

Hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu lelaigor)
  Direktna veza do poruke: 1982
11.2.2014 15:54:50   
NadaR
UM , glavu gore I pozitivno samo . Mora biti dobro! user posted image

Ja se osjecam nekako smuseno . Danas smo odradili jos neku papirologiju I moj djecak krece u skolu .

Kad prije?! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1983
11.2.2014 15:55:59   
Anoniman
Nadouser posted image

Eeeee proleti vreme dok trepnesuser posted image

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 1984
11.2.2014 15:57:21   
bea83
user posted image
IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: bea83

user posted image user posted image user posted image I ja tebe Bea, zbog sve ove guzve nisam cestitala Viktoru rodjendan, neka mu je srecan i da ga slavi duggggo dugoo!

Ma pusti rodjendan, bio je 10 dana pod temperaturom, nismo ni osetili rodjendan. Samo zdravlje. Drži se

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1985
11.2.2014 16:07:49   
Anoniman
Znam kako Vam je , i mi smo drugi tako proveli, proliv, povracanje, temperatura 10 dana! Ne ponovilo se ni vama, ni nama!

Ljubimo vasuser posted image user posted image

Malo oft je li sada bolje?

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 1986
13.2.2014 11:32:11   
Olga75
danas prilicno lose
prosle nedelje je moja prijateljica operisala karcinom dojke - 37 godina
a pre neki dan se kum mog brata slogirao - 32 ogdine
jbm ti user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1987
13.2.2014 12:03:46   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Unina mama

To sam se i ja pitala. Ona od 9.1. je imala visoku temperaturu, upala pluca, na rendgenu senka, vodali je po kv, ali hvala bogu imamo ponzanike i veze, pa je taj dr iz kv poslao za beograd, bila prosle nedelje dr. reakoa da sumnja na cistu, dlaku, neku fleku, jer je kao mala imala astmu, iskljucili su tu mogucnost, ali je na skeneru napisano nepoznata radioloska promena, mamma mi je zdravstveni radnik, i juce ih je primila ta dr. i kada sma zvala mamu kada mi je rekla dijagnozu, sok! Ja sam bas mislila pozitivno, a sada ovo, i evo ne mogu ni dajedem, ni d aucim, u petak imam ispit , ni da se posvetim detetu, nista! Oni su gore u bg, uzeli su odmor i nasli stan da joj budu blizu, i sada samo cekao tu operaciju, i tu biopsiju, dr, je rekao da je na vreme dovedena, i da s enada najboljem ! Tako ce i biti , moram biti pozitivna!

Ali ja stvarno mislim da nije nista ozbiljna. Drzi seuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1988
13.2.2014 17:34:36   
panicarka1

GROZNO,dal da vristim od besa? puknem od muke? da se isplacem ko covek ......

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1989
18.2.2014 15:21:31   
nina26
jako jako tuznouser posted image

umrla mi je danas skolska drugarica, 31 god, kancer, a udala se pre 3,4 meseca....user posted image

'bem ti sudbinu i sveuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu panicarka1)
Direktna veza do poruke: 1990
18.2.2014 15:28:12   
Anoniman
Ninauser posted image user posted image user posted image user posted image

nemam reci, i sami se trenutno borimo protiv toga...user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 1991
18.2.2014 15:29:38   
Ana RR
Joj bože, strašno user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1992
18.2.2014 15:35:38   
nina26
UM, znam, zato sam se i dvoumila da li da pisem ovde ili ne, zbog tebe najvise, ali sam htela da puknem....user posted image

Sto je najgore,malopre gledam njene slike na fb, i komentarisala je nesto u decembru, u roku od 2 meseca je nju to unistilo....a i mama joj je isto od toga umrla, jos se ona kao i testirala iz tog razloga,i nije mi jasno kako joj nisu savetovali neku preventivnu intervenciju, da izvade jajnike, matericu...ne znam...mnogo mi je zao i ljuta sam u isto vreme, a tako je bila divna osobauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1993
18.2.2014 15:36:52   
lelaigor
Uf, grozno je čuti tako nešto. U zadnje vreme sve češće čujem kako mladi ljudi umru. Šta se to dešava????!!!!! user posted image

UM, kako je sestra?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1994
18.2.2014 15:37:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nina26

UM, znam, zato sam se i dvoumila da li da pisem ovde ili ne, zbog tebe najvise, ali sam htela da puknem....user posted image

Sto je najgore,malopre gledam njene slike na fb, i komentarisala je nesto u decembru, u roku od 2 meseca je nju to unistilo....a i mama joj je isto od toga umrla, jos se ona kao i testirala iz tog razloga,i nije mi jasno kako joj nisu savetovali neku preventivnu intervenciju, da izvade jajnike, matericu...ne znam...mnogo mi je zao i ljuta sam u isto vreme, a tako je bila divna osobauser posted image

Pisi slobodno, gde ga je imala, strasno, za 2 meseca je zavrsila, je li osecala nesto?!

Mrizm ovu podmuklu bolestuser posted image

Lela, na poluintezivnoj je, lepo izgleda, oporavlja se, sutra bi trebali da budu reyultati

< Poruku je uredio Unina mama -- 18.2.2014 15:39:01 >

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 1995
18.2.2014 15:44:02   
lelaigor
Javi čim saznate. Držimo fige da sve bude ok! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1996
18.2.2014 15:46:33   
Anoniman
Hocu Hvala Vam svima puno!user posted image

(odgovor članu lelaigor)
  Direktna veza do poruke: 1997
18.2.2014 16:26:21   
nina26
na materici...samo su je otvorili i zatvorili odmah jer joj napalo sve unutrasnje organe....user posted image

ne znam da li je osecala nesto, posto nismo bile u kontaktu, znam samo sta su mi preneli, ali mislim da nije, sobzirom da je bila ok u decembru, mozda je otisla samo na neku rutinsku kontrolu posto joj je i mama preminula od toga....i onda sok....uzas,uzas....

mislila sam da vam danas stizu rezultati, ajde navijam da sve bude kako treba, mora bitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1998
18.2.2014 16:32:13   
doktorkakristal
strasno user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1999
18.2.2014 16:33:32   
Anoniman
Jaojjjuser posted image to je najgore, kad otvore i zatvoreuser posted image user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here