|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo)
31.3.2014 13:06:37   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Grozno. Grlo me boli, mogu i sama na ogledalu da vidim koliko je crveno, bole me žlezde na vratu, uši.. kašljem kao ludak. Bem ti više bolesti.

Anci, prosle nedelje sam prosla kroz to, skroz sam bila izgubila glas, i kasljala kao ludak, jos me zlezde bole, i otekle su. user posted image Drzi se!

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 2151
31.3.2014 13:15:18   
NadaR
Bila bih odlicno da nema ovog ludog kaslja .
Pa ovo nije normalno . Cim spustim glavu na jastuk pocnem da se gusim. user posted image

Bar je grlo prestalo da boli.

Anci meni su pomogle neke Strepsils plus KLIK
Inace,nisam mogla ni gutati ni pricati.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2152
31.3.2014 13:17:24   
Anoniman
Da, da, cim legnes, napad kaslja, po celu noc nisam spavala. Ja sam koristila one Isla za promuklost i bol u grlu...

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 2153
31.3.2014 13:21:00   
Torbica
Odlicno!!! Izmasirano, mmm!
A sveki riba kucu, hehe. Danas je moj dan! user posted image
Bubulence, imas PP
Zenice, da nam brzo ozdravite!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2154
16.4.2014 0:38:34   
mtajcica83
uzasno,Prekosutra idem kod advokata da se osavjetujem u vezi rastave braka...

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2155
23.4.2014 9:52:27   
NadaR
Razocarano . Mm brat od strica se razvodi . Nista mi nije jasno. To je bio brak za koji sam ja govorila - e hocu I ja tako. Divni , puni ljubavi , njezni jedno prema drugom u svakoj prilici,troje divne djece .. Sad paf ! Ona ima neku paralelnu vezu dvije godine . user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 2156
23.4.2014 10:10:02   
Ana RR
Auh Nado user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2157
23.4.2014 11:21:45   
Olga75
Uf , Nado user posted image
kako cesto nesto nije onako kako izgleda user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2158
23.4.2014 11:27:24   
nanatz

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

user posted image

BOG NIJE OBECAO DA CE ZIVOT BITI LAK,ALI JE OBECAO DA CE UVEK BITI UZ NAS,SVAKI KORAK......

Direktna veza do poruke: 2159
23.4.2014 11:28:10   
nanatz

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Razocarano . Mm brat od strica se razvodi . Nista mi nije jasno. To je bio brak za koji sam ja govorila - e hocu I ja tako. Divni , puni ljubavi , njezni jedno prema drugom u svakoj prilici,troje divne djece .. Sad paf ! Ona ima neku paralelnu vezu dvije godine . user posted image

Nado
Nadouser posted image user posted image

BOG NIJE OBECAO DA CE ZIVOT BITI LAK,ALI JE OBECAO DA CE UVEK BITI UZ NAS,SVAKI KORAK......

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2160
23.4.2014 18:09:46   
Verolina

Nisam ovo zelela da vidim, ali kontam da si odugovlacila i trudila se koliko si mogla.user posted image
Grlim te puno i ako ti treba neka pomoc znas gde samuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 2161
23.4.2014 19:45:04   
branki*
groznouser posted image osecam se bas bzv,s-ebano nekako skroz..boza je danas bas u svom elementu,celo popodne prica onaj svoj jezik,klima se sa noge na nogu i poludela sam.pocela sam da pakujem neke stvari za ovaj stan,a kako pogledam u njega-on samo se klima i klati i prica gluposti.bas mi je muka vise,sve mi je doslo do tacke kljucanja.i ovo njegovo nejelo vise,jeo je u 3 plazmu,supu,jabuku i to je to.sutra je u obdanistu sto znaci da nece jesti nista sem kriske hleba sve dok ja ne dodjem po njega.i jos moja mama kad pocne-pusti ga,sta ga gnjavis,pa mora nesto da radi,dosadno mu je(po njoj je boza skroz ok,a je nemam zivaca vise da objasnjavam sta sve ne valja i kakvi su sve simptomi)..i da to sto se on klima i klati i izmislja reci nije normalno.ona kaze onda kako ja sve znam,ja sam ekspert,najpametnija.pa,nije potrebno da sam ekspert,pa da uocim neke stvari..ona kaze-propricace,on je bas pametan,ajde..ma,to da li ce propricati ja ne znam.i pored moje najbolje volje i rada i truda,ne zna se ishod.a,ne mogu da pitam ni lekare jer niko nije vidovit i niko ne moze da nagadja sta ce biti i kako ce se boza razvijati..i sludim se skroz.mislim,trudim se da budem pozitivna i da mislim pozitivno,ali nekad mi se jednostavno sve skupi...pre nedelju dana sam se rasplakala kod logopeda..
svako ko je bolestan ozdravi jednom,bude mu bolje,a ovo...kad pomislim da moze biti trajno za ceo zivot..sludim se skroz..i nemam sa kim ni da pricam..jer ako bih nekom rekla,svi kazu -propricace,lenj je ,preterujes...a i ne moze da razume neko ko nije u slicnoj situaciji..i eto..sad sam se rasplakala i ovde..ma,bedak.

branki

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2162
23.4.2014 19:47:52   
branki*
mtajcice,zao mi je..razumem te skroz..jednom sam i ja isla,ali zavrsilo se dobro po nas brakuser posted image

branki

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2163
23.4.2014 20:01:39   
Ana RR
Branki user posted image moraš biti jaka, ali moraš i popustiti malo jer ćeš pući. Radiš sve što je u tvojoj moći a kako će biti niko ne zna.. Možda i ove promene (novi stan, vrtić) utiču na njega pa je danas takav.

Grlim te user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2164
23.4.2014 20:08:30   
milicicak
joj, branki, citam sta pises i potpuno te razumem, veruj mi... grozno je tako ziveti u iscekivanju... hoce li propricati, da li ce sve biti u redu... tvoje je da budes uverena da hoce ali i da budes spremna da nece (jbg, zvuci kao paradoks ali meni ponekad pomaze da preguram dan)
iskreno se nadam da je ovo sa Bozom samo trenutna faza zbog svih novina koje mu se desavaju i da ce tvoj trud i rad sa njim pokrenuti proces u pravom smeru...
a sa vrticem i jelom, polako i to ce se resiti (prica zena koja je osedela zbog pr
oblema sa jelom)
i oguglaj na te komentare da preterujes... ako mozes da nadjes nekog bliskog da se iskukas s vremena na vreme super, a ako ne... pa bar ce ovde uvek biti neko.g da te ohrabri user posted image
i opet iz iskustva, dozvoli sebi nekad da popustis pod pritiskom, da puknes i posteno se isplaces zbog svega, pomaze... posle se pokupis i budes jos jaca i pozitivnija...

< Poruku je uredio milicicak -- 23.4.2014 20:12:32 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2165
23.4.2014 20:13:16   
nina26
Mtajcice, drzi se, dugo si se borila, verujem da ti je vise prekipilo user posted image

Branki, mogu misliti kroz sta prolazis user posted image Nadam se da je to samo faza koja ce ga proci, jbg ne znam sta drugo da ti kazem user posted image user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2166
23.4.2014 20:16:51   
Ana RR

user posted image

Direktna veza do poruke: 2167
23.4.2014 20:22:07   
soni
premoreno...napokon se istusirala i sela user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2168
23.4.2014 20:46:18   
NadaR
Branki, Tajcice user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2169
23.4.2014 21:33:53   
mtajcica83
Hvala drage,nisam puno aktivna na forumu sa pisanjem, uglavnom citam..
Prekipjelo i to bas ,ne mogu vise.
Juce je umrla jedna mlada djevojka,27 godina, sinoc mi je kasno javila drugarica pa smo danas isle na saucesce i cijeli dan sam smlacena, tuzna..Tako da se bas osjecam bljak.

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2170
23.4.2014 21:43:09   
doktorkakristal
BRANKI user posted image veruj da saosecam sa tobom,znam koje si muke imala oko hranjenja sad te snaslo jos i ovo,nama je isto danas jedan od onih dana kada nece da jede,veceras mi je doslo da zafrljacim ciniju o zid koliko sam popi.... ma na glavi da dubim ne pomaze user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

Direktna veza do poruke: 2171
23.4.2014 22:34:56   
dijana1*
Branki samo pozitivno i veruj u sebe i Bozu a rezultat ce doci kad tad. Mogu da te razumem, zbog Vuka sam suza i suza isplakala ali trud se isplatio. Verujem da ce biti sve dobro. Veliki za vasuser posted image
Mtajcice zao mi je ali ako ces pronaci svoj mir mozda je tako i bolje. Znam da se vec dugo mucisuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 2172
23.4.2014 23:47:25   
Štetica
Branki znam da ti je tesko,ali ipak moras biti jaka zbog njega,evo postavljam ti rame da se isplaces dobro,da istreses sve iz sebe.user posted image
Ja sam umorna ali srecna,konacno je danas pocelo renoviranje kuhinje,sa zadovoljstvom sam razbijala plocice,a za prvi maj cu da palim logorsku vatru od parketa iz kuhinjeuser posted image .Nemogu da vam objasnim koliko mi je isao na zivce.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2173
24.4.2014 15:53:10   
Verolina

IZVORNA PORUKA: branki

groznouser posted image osecam se bas bzv,s-ebano nekako skroz..boza je danas bas u svom elementu,celo popodne prica onaj svoj jezik,klima se sa noge na nogu i poludela sam.pocela sam da pakujem neke stvari za ovaj stan,a kako pogledam u njega-on samo se klima i klati i prica gluposti.bas mi je muka vise,sve mi je doslo do tacke kljucanja.i ovo njegovo nejelo vise,jeo je u 3 plazmu,supu,jabuku i to je to.sutra je u obdanistu sto znaci da nece jesti nista sem kriske hleba sve dok ja ne dodjem po njega.i jos moja mama kad pocne-pusti ga,sta ga gnjavis,pa mora nesto da radi,dosadno mu je(po njoj je boza skroz ok,a je nemam zivaca vise da objasnjavam sta sve ne valja i kakvi su sve simptomi)..i da to sto se on klima i klati i izmislja reci nije normalno.ona kaze onda kako ja sve znam,ja sam ekspert,najpametnija.pa,nije potrebno da sam ekspert,pa da uocim neke stvari..ona kaze-propricace,on je bas pametan,ajde..ma,to da li ce propricati ja ne znam.i pored moje najbolje volje i rada i truda,ne zna se ishod.a,ne mogu da pitam ni lekare jer niko nije vidovit i niko ne moze da nagadja sta ce biti i kako ce se boza razvijati..i sludim se skroz.mislim,trudim se da budem pozitivna i da mislim pozitivno,ali nekad mi se jednostavno sve skupi...pre nedelju dana sam se rasplakala kod logopeda..
svako ko je bolestan ozdravi jednom,bude mu bolje,a ovo...kad pomislim da moze biti trajno za ceo zivot..sludim se skroz..i nemam sa kim ni da pricam..jer ako bih nekom rekla,svi kazu -propricace,lenj je ,preterujes...a i ne moze da razume neko ko nije u slicnoj situaciji..i eto..sad sam se rasplakala i ovde..ma,bedak.

Branki, kako to mislis, izmislja reci? Znaci, on ipak prica, samo nerazumno i nerazgovetno? Mozes li da mi das primere nekih reci? Ja znam da nije tema, ali ako on prica samo ne onako kako se ocekuje, onda problem ne lezi u samom pricanju vec je socijalne forme ili ima problem sa sluhom. Ide li u vrtic?

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2174
24.4.2014 15:58:27   
viktori
Pooospano i sa alergijom smrcccc.user posted image

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here