|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo)
12.5.2014 22:21:18   
nata11

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Umorno ali prilicno zadovoljno.
Obavila sam za danas sve zacrtano I mogu u krevet . user posted image

Ista pesma user posted image Odavno nisam uspela da u jednom danu pozavrsavam sve, da nista ne ostane za sutra. A sad user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2301
12.5.2014 22:30:52   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Klarita

Uplaseno!
Moja majka vec neko vreme krvari, mesec i po dana, radili joj eksplorativnu kiretazu i danas stigli rezultati sa patohistologije. Nalaz je Polypus adenomatosis endometri. Njena doktorica radi tek za vikend user posted image Svasta na google procitah user posted image

Nije strasno...moj dr insistira da je on "vidi", pogledace je UZ pa ce odluciti da li ce morati operacija ili ne, jer je jos uvek mlada i do pre par meseci imala redovne cikluse. Ona ce svakako otici i do svoje dr za vikend...vazno da nije ono najgore uffffffffff hvala dragom Bogu!

Inace, osecam se iscrpljeno i raspadnuto...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2302
13.5.2014 22:16:05   
anci kv
opet gladnooouser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2303
13.5.2014 22:18:42   
Ivanka 75
Mrtvosano user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 2304
18.5.2014 18:06:20   
minnica
Ja sam se osećala grozno danima, otkad je krenula kiša pulsirajuće glavobolje svaki dan. Na kraju i ove poplave. user posted image Baš sam bila plačljiva i nikakva. Juče smo odneli jedan veliki paket pomoći, pa mi je bilo malo lakše, a jutros sam ugledala sunce i malo se oraspoložila. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2305
18.5.2014 22:13:11   
NadaR
Bespomocno I beznadezno ... Ne mogu vise user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 2306
18.5.2014 22:17:05   
Didy

Nado user posted image
Ne mogu da zamislim kako se osećaš, ali moraš da budeš jaka. Zbog dece, zbog vas.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2307
18.5.2014 22:24:30   
anci kv
Nado user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2308
18.5.2014 22:24:47   
Torbica
Pretuzno.....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2309
18.5.2014 22:34:09   
nata11

Nado user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2310
19.5.2014 0:02:08   
Žapkić
Tuzno... pretuzno... Kao žaba sam naduta od plakanja...user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2311
19.5.2014 22:59:15   
anci kv
tužno...na tv samo se vrte slike nesrećnih ljudi...a u mom komšiluku u nekoj kafančini veselje,trešti pevaljka...besnouser posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2312
19.5.2014 23:08:22   
dijana1*

Nado user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 2313
21.5.2014 1:27:44   
vikiveki
Tužno ....gledam neke snimke na TV-u i sva se ježim a iz očiju suze same liju

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2314
21.5.2014 8:12:03   
Torbica
user posted image pretuzno...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2315
21.5.2014 10:13:18   
Didy
Ja se danas malo trudim da se izmestim od svih informacija, odlazim u minus, previše me opterećuje. Malo samo da razmišljam o drugim stvarima...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2316
21.5.2014 10:18:22   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Didy

Ja se danas malo trudim da se izmestim od svih informacija, odlazim u minus, previše me opterećuje. Malo samo da razmišljam o drugim stvarima...

pratim te po forumu user posted image .
e isto ovako, danas sam resila da ne gledam vise nista vezano za poplave. ja sam pomogla koliko sam mogla, kada legne plata pomoci cu jos a svojim nerviranjem i plakanjem necu nikom pomoci. zato sam jutros ustala, oprala kosu, nalakirala nokte, i cekam da V ustane da me vodi na sladoled. osecam se bolje...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2317
21.5.2014 10:23:39   
Didy
IZVORNA PORUKA: bubulence

e isto ovako, danas sam resila da ne gledam vise nista vezano za poplave. ja sam pomogla koliko sam mogla, kada legne plata pomoci cu jos a svojim nerviranjem i plakanjem necu nikom pomoci. zato sam jutros ustala, oprala kosu, nalakirala nokte, i cekam da V ustane da me vodi na sladoled. osecam se bolje...

Vreme je za zajedničku kaficu. user posted image
Lepo sam ti rekla pre neki dan da moram na momente da se isključim da ne bih odlepila.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2318
21.5.2014 10:26:53   
New Mom
Smireno. Cula sam se sa nasim Snelletom, ne u zurbi ovaj put i na 20 sekundi, i lakse disem.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2319
21.5.2014 10:34:39   
bubulence

IZVORNA PORUKA: bubulence

Vreme je za zajedničku kaficu. user posted image
Lepo sam ti rekla pre neki dan da moram na momente da se isključim da ne bih odlepila.

ajde stvarno, dete mi je u NS kod mog brata, veceras dolazi pa bi mogle da organizuijemo jedno druzenje

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2320
21.5.2014 10:36:54   
vonavoj

bas tako..zivot mora da ide dalje..a svi su tmurni,samo o tome,ne smes nista normalno da radis,odmah si bezosecajan...i ako nisi objavio neku sliku,ili sta si uradio,kao da nisi nista uradio...user posted image
mene pucaju hormoni,ne mogu da gledam...danas mi dolaze mm-ovi,iz Smederevske Palanke,nemaju vode,niti ce imati jos bar 7 dana..da srede ves,sebe..a meni crkla ves masina!!user posted image ..mislim da je grejac..docice majstor popodne..paf 3000din..min!user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2321
21.5.2014 10:47:06   
cockic
von nije u garanciji.moja ima jos malo manje od dve godine garancije.ali vala ako je neko testirao gorenje masinu onda sam ja.negasim je.to se vidi i u racunu za struju.samo pere.upravo radi.mislim da perem 3 masine dnevno.ako je jedan dan odmorim to je super.pa ne moze sa malom decom se samo pere ves.jos leni omane nocno piskanje,pa mora odmah da se pere.kao sto joj je nocas omanulo.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2322
21.5.2014 11:05:10   
vikiveki
Joj ja sam preumorna ,juče smo klali piliće i sami ja i mm ih sređivali,pali smo sa nogu.Ovo je prvi put da smo sami to radili,uvek dođe svekrva ili komšinka da nam pomognu,međutim juče su svi bili zauzeti pa smo morali sve sami.Danas nas očekuje druga polovina pilića za klanje.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 2323
21.5.2014 11:08:18   
vonavoj
cockic,garancija je bila 24 meseca,a proslo je 3 godine...to smo dobili za svadbu..i nije nesto,ako je crkao grejac tako brzo...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2324
21.5.2014 11:11:43   
anci kv
dobro i toliko trajslo,koliko garancije toliko i trajnost. Moguće da ga je kamenac pojeo

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here