Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 3.7.2014 8:19:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kao da me je pregazio voz.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 3.7.2014 8:28:04
|
|
|
|
NadaR
|
Uspavano. Razvlacim se jos malo po krevetu dok se M ne probudi.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 26.7.2014 23:31:46
|
|
|
|
mtajcica83
|
Jako jako tuzno i evo placem vec sat vremena..Jedan mladi zivot se danas ugasio...Od tetkine drugarice, cerka, od 15 goidna je danas umrla. cijelog zivota je bila bolesna od cel.paralize, i prije 2 nedelje su joj radili neku operaciju, i bila je kao malo ok, medjutim imala izliv krvi, pala u komu i danas umrla...Uzas..Tuga..
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 26.7.2014 23:44:59
|
|
|
|
Verolina
|
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 27.7.2014 5:28:03
|
|
|
|
dijana1*
|
Mtajcica tuga
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 27.7.2014 8:51:23
|
|
|
|
doktorkakristal
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 27.7.2014 15:04:58
|
|
|
|
indy_25
|
Mtajcice zao mi je :( Ja sam presrecna sa svojim pilicima sam napokon nakon tri sedmice nenormalno sam ih pozeljela. Upravo spavaju pored mene i gledam ih s divljenjem. Oni su moj cijeli svijet ♡♡
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.7.2014 11:29:18
|
|
|
|
lesica
|
Mtajcice Ja se grozno osećam, nakon L i mene je uhvatio ovaj grooozan stomačni virus, mislim da ću se od duše rastaviti, bukvalno me sve, ali apsolutno sve boli od povraćanja.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.7.2014 11:38:43
|
|
|
|
nata11
|
Lesice ja sam imala taj virus. Gore se nisam u zivotu osecala, glava mi je padala, ma nisam imala snage i da se pomerim. Pila sam probiotik, orosal i neki vitamin B su mi dali u apoteci jer on kao smiruje stomak.
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.7.2014 11:42:19
|
|
|
|
lesica
|
Ma Nato, jasno, nego je mene dočekalo onako taman fino obzirom da sam kao prebijena još od prethodne nedelje, i sad veselje... šta god da pogledam, ma ne moram ni da pokušam da probam, odmah trčim u toalet. Što kažeš, nikad u životu mi nije bilo gore! Hoću da se menjam za jednu onako doooobru upalu sinusa
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.7.2014 12:26:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Uh Lesice drzite se. Znam te muke. Pre nekoliko meseci smo svi troje zaradili stomacni virus. Njima je I bilo dobro koliko je meni bilo lose. Mislila sam da cu da ispustim dusu.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.7.2014 22:36:28
|
|
|
|
mtajcica83
|
Prejedeno
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 8:13:20
|
|
|
|
branki*
|
mtajcice,tuga indy.sad uzivate svi zajedno lesice,da prodje sto pre. ja sam pospana i smlacena.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 8:40:16
|
|
|
|
NadaR
|
Umorno! Nikad kraja ovom krsu po kuci I oko kuce. :'(
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 11:36:37
|
|
|
|
bubulence
|
umorno, debelo...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 11:48:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Umorno od raspremanja....i neispavana sam 100%,zaspala sam tek u 4h
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 12:24:22
|
|
|
|
superm
|
Divno, mazim se sa mojim 'macicima', mojim sinovima, cekamo tatu da nam se pridruzi
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 12:26:26
|
|
|
|
cuba juba
|
Izvinite mame ako sam promasila temu ali ja ovo moram da podelim sa vama. Sinoc mm je izveo malog napolje i kad je prelazio ulicu, na pesackom prelazu sa detetom u narucju, ih je oborilo vozilo! Vozac je pobegao! Oni su ostali da leze na sred puta! MM ne moze da se pomeri, mali place... Nikog u blizini da im pomogne. Sreca, ubrzo je naislo vozilo iz suprotnog pravca i vozac je stao i pomogao im da ustanu. MM i mali su dobro. Bez povrede. Bog sam zna kako. Mali za koji dan puni 10 meseci, beba. Vozac ih je ostavio na sred puta i da se ne okrene, produzio je dalje kao da se nista nije desilo, cak je dodao gas! Ne mogu da zamislim sta je moglo da se desi!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 12:33:58
|
|
|
|
vonavoj
|
Strasno!! Nista me ne cudi u danasnje vreme...Bitno je da su oni dobro!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 12:41:11
|
|
|
|
Torbica
|
Razocarano...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 12:41:20
|
|
|
|
bubulence
|
o Boze . zasto niste zvali policiju? mozda su kamere nesto zabelezile
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 12:44:54
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Razocarano... ko je smeo da te razocara??
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 12:50:30
|
|
|
|
nata11
|
Cuba strasno ali sto kazu zene necudim se, kakvi smo neljudi postavli. Moj cale je pre par godina imao saobracajku kola se okrenula na krov on pokusao da izadje i izvuko se do struka i tako lezao na putu kaze prosla su bar 3 kola zastala i produzila. Bitno da mali nije povredjen, brz oporavak muzu.
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 12:51:41
|
|
|
|
cuba juba
|
Prijavljeno je policiji. I bili su na uvidjaju. Ima kamera od banke koja snima put. Da mi je samo da pronadju majmuna!!!! i da ga sankcionisu! Nista drugo ne trazim.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 29.7.2014 13:10:17
|
|
|
|
Verolina
|
Imaju po gradu kamere. Ja bih mu kosti polomila, djubre pokvareno!!!!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?