Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trema pred porođaj? 9.7.2009 14:52:54
|
|
|
|
Rina
|
Moj bio tokom rodjenja naseg sina i podneo je to stoicki Znas,moras imati nekog kome ces zarivati nokte u ruku,i koji s tobom da duva hu hu hu huuuuu Ej juce sam gledala Ice Age 3 i rasplakala sam se kad se poradjala Elly jojjj a ima i dobrih fora oko tog porodjaja
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 9.7.2009 16:17:51
|
|
|
|
prolece
|
IZVORNA PORUKA: latica ja sam sa kupovinom pocela u 8.mesecu,krenula do drugarice i zaglavih u nekom butiku... prvo sam kupila neki bodic. mm se odusevio ,bas sam ga obradovala, ali njegova mama, baba, neko nase drustvo , ma svi su bili "to se ne kupuje, jos je rano", bas sam se bila iznervirala, da sam znala da ce tako da reaguju ne bih im ni pokazivala... i onda sam ja zestoko odreagovala i rekla da je meni zadovoljstvo da kupujem za svoje dete,a ne da pustim da mi prve stvari kupi svekrva i majka, meni je uzivanje, da biram za svog bebica" . podrsku sam dobila i od mm i svi su zacutali,a sada i oni shvataju da je to obicna glupost i praznoverje... ne znam,sve je to stvar stavova,ali ja sam bas protivnik tih pricica i malo sam ratoborna,volim da je onako kako ja zamislim i mi smo sve kupili ranije. ja to lepo oprala popeglala i sve bilo spremno kad smo izašli. te izjave tipa: ne valja kupovati ranije, i ja smatram glupostima, kao i onu da je baksuz da budući muž vidi venčanicu pre venčanja
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 9.7.2009 17:19:22
|
|
|
|
latica
|
pa i ja smatram da je bolje da me ceka sve spremno kad dodjemo iz porodilista i da sve bude onako kako smo mm i ja to zamislili. naravno, ne preterujem sa kupovinom,ali bar za prvih 20 dana da imamo ono sto je najneophodnije,pa cemo lako kupiti ako zafali jos koja sitnica...
|
|
RE: Trema pred porođaj? 9.7.2009 17:22:39
|
|
|
|
latica
|
uh ,mislim da smo se udaljili od teme
|
|
RE: Trema pred porođaj? 9.7.2009 17:29:58
|
|
|
|
prolece
|
aha, evo izvinjavamo se nećemo više.
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 10.7.2009 13:26:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Auuuuuu, trudnice, ja sam nenormalno nervozna, ne znam sta mi je... ujedam!!! Em ne spavam nocu, jer mi mm konstantno ima neke bitke u snovima, pa skace toliko, da se plasim da me ne udari, jer uopste nema pojma koliki je mesecar... od veceras spava u drugoj sobi, jer ja imam jos samo ova dva meseca da se ispavam, a kad dodje bebce, dremacu sa jednim okom otvorenim...
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 10.7.2009 15:02:11
|
|
|
|
latica
|
trinny,znam kako ti je... cuknuli su te malo hormoni,svi smo mi imali te periode ili ih imamo... nadji neku zanimaciju, npr.ako volis da citas,baci se na neku dobru knjigu,seti se nekih ljudi koje nisi dugo videla pa nadji vremena za njih,lepse ces se osecati ako si preokupirana drugim stvarima... bez brige
|
|
RE: Trema pred porođaj? 10.7.2009 16:48:04
|
|
|
|
NadaR
|
Mojoj jetrvi je termin 17. 7. , dakle, samo sto nije... Mene trema drma gore nego kad sam ja ocekivala porodjaj
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.7.2009 9:53:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Nazalost, od muzevljevog drustva, jedva mi ostane snage da vidim svoje... a i da budem iskrena, jako malo energije i imam da budem duze na nogama... nadam se da ce ubrzo i to proci... dace Bog!
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.7.2009 10:32:49
|
|
|
|
Brand new mama
|
E,ja se danas prvi put naspavah,bez sto budjenja u toku noci. Moj dragi nije tu,a i njega je uhvatila trema pred porodjaj tako da mi je valjda prenosio nervozu, otkud znam...Ma, danas obje u setnju!!Ne valja da se sad usjedimo.
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.7.2009 11:23:01
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam sinoc spavala sama i bar malo odmorila... ali sam i dalje nervozna, mada me malo i mm nervira u poslednje vreme, uh, ma mislim da bih ga ubila koliko me nervira! Izem ti ovaj predporodjajni stres, nervozu ili sta je vec...
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.7.2009 11:38:50
|
|
|
|
latica
|
jooooj sto sam danas neraspolozena ... samo da ne bude danas taj dan,valjda nece,jer ja nemam snage ni pricam, a za porodjaj,pih...
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.7.2009 11:51:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ih, Latice, pa valjda nece jos je rano... zar ne?
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.7.2009 11:55:31
|
|
|
|
latica
|
pa i nije rano,termin mi je 27.jul ... mada ja nemam nikakve predporodjajne simptome ,imam utisak kao da ovako mogu jos godinu dana
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.7.2009 11:58:56
|
|
|
|
Anoniman
|
A danas je 11 jul... ih, ih, ima vremena... jedino ako ti zgepche malo ne pozuri... ali to je jos skoro 3 nedelje, ne sekiraj se... sigurno ce ti se sve kockice sklopiti za porodjaj, videces! I ja sam danas u ocajnom raspolozenju a i lose se osecam, ako ti je za ikakvu utehu...
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.7.2009 12:06:56
|
|
|
|
Brand new mama
|
Izgleda da se samo ja danas tripujem da sam super (uticaj sna) Sad sam sva bitna bila u prodavnici(posto sam pojela sve vockice za dva dana) i kupila brdo gluposti(dve kese) i jos sam slavobitno pravila precicu preko parkinga i prelazila preko ograde.Kad sam zapela!!! Trebala sam ovako lubenicasta da padnem za primjer!!Fino mi kaze moja mama:"Ludo, trudna si.Ponasaj se tako"
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.7.2009 12:09:34
|
|
|
|
latica
|
ovo me je podsetilo na mene kad stavim svoju nogu pod nos,a stomak do zuba ... svi me zovu turbo trudnicom
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.7.2009 12:13:13
|
|
|
|
Brand new mama
|
Eto,znala sam da nisam jedina Ti si kao moja prijateljica koja je trcala za autobusom 2 nedelje prije porodjaja- covjek je promucao"Pa, gospodjo,sacekao bih Vas" a ona"Sto?"
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.7.2009 12:18:30
|
|
|
|
latica
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.7.2009 13:04:03
|
|
|
|
suziQ
|
I ja sam danas sva placljiva....odplakala vec tri puta od jutros...sve mi se nekako skupilo...
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.7.2009 13:20:33
|
|
|
|
latica
|
a joj suziQ ti si prva na spisku pa ja ... kakav ti je osecaj, imas li treme?
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.7.2009 14:49:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Posto sam pet dana presla termin, i bila zabrinuta sta mi se desava, zasto beba nece napolje, imala sam strasnu tremu. Jos kad mi je vodenjak pukao i ja videla zelenu vodu, premrla sam od straha. Toliku sam tremu imala da mi je pritisak skocio na 160/100. I na kraju je sve bilo u redu, tolika trema mi nije bila uopste potrebna. Samo opusteno, priroda sve uglavnom radi sama
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 16.7.2009 12:29:14
|
|
|
|
latica
|
juhuuuuu.... gde steeee??? pocinje polako podsvesno da me drma tremica... ali i dalje nemam utisak da mi je taj dan tako blizu...
|
|
RE: Trema pred porođaj? 16.7.2009 12:31:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma otkud je blizu? Imaš još celih 11 dana!
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 16.7.2009 12:34:43
|
|
|
|
latica
|
ma da, u pravu si ... ma nije meni frka od samog porodjaja, nego se bojim, sta ako ne budem imala snage da izguram tu buvicu iz stomaka
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.