|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo
4.2.2012 12:44:56   
Anoniman
Nisam viđala ali imaš smrznut spanać...

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 576
4.2.2012 12:47:34   
ishler
Jel znas ko je proizvodjac?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 577
4.2.2012 12:48:56   
Olga75
frikom ima smrznui spanac , onako mnje - vise korektan

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 578
4.2.2012 12:49:15   
Anoniman
Imaš i frikom a ja više volim Yupik u u briketima u kutijama jer nije kao pire već su baš listići...

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 579
4.2.2012 12:50:49   
Anoniman
Ima i frikom blitva isto u briketima

< Poruku je uredio ribizla -- 4.2.2012 12:53:02 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 580
4.2.2012 12:50:57   
ishler
Super,hvalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 581
4.2.2012 13:09:20   
ishler
Inace ne rekoh jeli smo 7 korn i dobro je proslouser posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 582
4.2.2012 13:53:58   
Anoniman
Je l video neko Minu? Mina!!! Kad može patlidžan? Videla sam lep patlidžan u Idei a ne znam kad možemo da ga uvedemo...

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 583
4.2.2012 15:27:14   
minavb
Posle 9. meseca može patlidžančić.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 584
4.2.2012 15:32:08   
mirjanica
Moje dete danas imalo na meniju piletinu+karfiol, naravno to nije hteo, pa mu otvorimo kasicu Juvitana, piletina i mrkva i smaze u roku od odmahuser posted image e onda smo na prevaru dali jos i malo ove nase, tako da je on pojeo jedno 150 gr za ruckic!

Nasla sam i Juvitana piletina+krompir+karfiol, sve mislim da mu mesam kupovne i moje, da bi ih brze prihvatio?

A kupili smo i bezmlecnu kasicu pirinac+kukuruz+jabuka za svaki slucaj da imamo za doruckice!

Niko kao Bane... 30.7.2011. - 9.05.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 585
4.2.2012 15:52:10   
ivana70a
jel mogu i kako da dajem bebi supicu pilecu, tacnije vodicu u kojoj sam kuvala piletinu za nas matore. to je skoro litar tecnosti koju planiram da stavim u frizider cim se prohladi. da li recimo sutra malo da ubacim tu tecnost kada budem pravila kasu od povrca , planiram svakako komadic piletine da joj dodam u kasu ili recimo da u toj supici dinstam povrce.. jel ima neko ideju?
mogu i da bacim na kraju krajeva user posted image

(odgovor članu mirjanica)
Direktna veza do poruke: 586
4.2.2012 15:55:45   
Anoniman
Ako je to samo voda u kojoj je skuvano meso+povrće, možeš, ali ako stavljaš začine ili vegetu bolje nemoj. I da, ja ne bih davala ako je piletina bila sa kožurom, po meni je to premasno za bebe.

< Poruku je uredio Nedja RR -- 4.2.2012 15:56:47 >

(odgovor članu ivana70a)
  Direktna veza do poruke: 587
4.2.2012 16:09:36   
Anoniman
I ja mislim da može ako nema začina ali ne vidim svrhu... Ako već jede povrće i piletinu ne vidim korist od vodice...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 588
4.2.2012 16:10:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Posle 9. meseca može patlidžančić.user posted image

Izdržaćemo još mesec i po...

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 589
4.2.2012 16:11:14   
ivana70a

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ako je to samo voda u kojoj je skuvano meso+povrće, možeš, ali ako stavljaš začine ili vegetu bolje nemoj. I da, ja ne bih davala ako je piletina bila sa kožurom, po meni je to premasno za bebe.

nije bilo zacinjeno i nisam kuvala povrce u njoj samo piletinu, ali jeste bilo jedno krilce sa kozurom :( u pravu si, to mi nije palo na pamet

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 590
4.2.2012 16:15:31   
minavb
IZVORNA PORUKA: gae_gr

I ja mislim da može ako nema začina ali ne vidim svrhu... Ako već jede povrće i piletinu ne vidim korist od vodice...

Ja vidim.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 591
4.2.2012 17:01:07   
ivana70a
Mina, kako da je iskoristim za sutra, daj savet il dva :)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 592
4.2.2012 17:04:31   
minavb
Nemoj da je koristiš ako je od krilaca. JA sam inače uvek bebi davala supicu u kojoj se kuvalo meso i povrće, onako uz ručak, ali ja sam kuvala za njega posebno.

(odgovor članu ivana70a)
Direktna veza do poruke: 593
4.2.2012 18:14:51   
mirjanica
Mogu i ja nesto Minu da pitamuser posted image

Poceli smo s piletinom, i to belim mesom! jel to u redu ili treba batak-karabatak? Bane mi je alergican na pkm da li to ima neke veze? Tako rece neka komsinica mojoj sveki malopre, da mu dajem meso od bataka, karabataka..?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 594
4.2.2012 18:40:28   
minavb
Prvo belo meso, pa posle crno (batak, karabatak)user posted image Kod dece sa alergijama, idealno je početi sa jagnjetinom, ali mislim da mu piletina neće smetati.

Direktna veza do poruke: 595
4.2.2012 18:55:15   
mirjanica
Rekao tako Perisic, mi ga slusamouser posted image Ja sam mislila da mu za koju nedelju uvedem curetinu, to mi je slicno, al za jagnjetinu nisam znala, mozda da ga pitam sledeci put?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 596
4.2.2012 19:02:53   
minavb
Pitaj. I ćuretina je superuser posted image

Direktna veza do poruke: 597
5.2.2012 11:57:19   
mirjanica
Mi cemo danas piletinu sa mrkvom, malo sam pogresila pa sam mu u petak uvela piletinu a u subotu karfiol. Valjda od silne zelje da uvedem detetu jos neku povrcku osim sargarepe, krompira i tikvice.

Ja cu se opet svojski potruditi da to smuckam da bude lepo, evo stavicu maslinovog ulja malo, a ako opet ne bude hteo, tu je Juvitana piletina+sargarepa. Pa sta cu ljudi, opet se ponavljam, mora dete nesto jesti ne moze sa 6m samo mleko da pije. Jeste da ima tu alergiju na mleko i pije specijalno, i treba da budemo pazljivi u uvodjenju i ostalih namirnica, ali ako sme da jede sargarepu, pa ni ne vidim veliku razliku izmedju toga jel je ja spremim il mu dam Hippovu prvu mrkvicu. Na njoj bar pise da je organskog porekla, a ova sto je ja kupujem ko zna kakva je, vazi i za ostalo povrce, pa zar ne?

I ja sam ranije govorila dok je bio manji, samo cu mu ja kuvati, kupovne ne dolaze u obzir. Al kad me snaslo to da moje ne okusa a kupovne slatko slisti, sta da radim! malo sam se raspitivala i citala, pa ne mislim da su one lose! I ko sto me Mina savetovala, Juvitana slane cu mu davati (za sada imaju najveci izbor), hippove vocne, probacu i Frutek! Nek jede dete sta voli, samo nek jede.. Opet ponavljam, bicu oprezna zbog alergije na mleko... uh, nezgodna situacijauser posted image a ja se kao pravdam, valjda sama sebiuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 598
5.2.2012 20:09:26   
Anoniman
Mi smo dodali lososa na listu kašica koje volimo!!!

Direktna veza do poruke: 599
5.2.2012 21:19:11   
ivana70a
jel moze neko da i da ideju sta bih mogla da dam d. da jede za dorucak user posted image jos nismo uveli gluten, kao ni jogurt, kiselo mleko, pavlaku, da li je vreme? sta vi dajete? imajte na umu da imamo skoro 6,5 meseci . mi zapravo jos uvek nemamo dorucak kao obrok, imamo rucak i veceru, a do 15h (kada je rucak) pijemo mleko u 2 navrata, ali vidim po njoj da je spremna za pravi dorucak.. da li palenta, kacamak...? one zitarice sa vocem?? treba mi zeleno svetlo od vas iskusnih mama user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here