Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 24.2.2012 22:55:52
|
|
|
|
Yula
|
Identicno sam i ja razmisljala! Mi smo vec uveliko jeli jagnjetinu. Hvala gae!
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 12:54:20
|
|
|
|
Mizzy
|
Ja sam 2-3 dana posle belog mesa, dala batak. I onda redom....
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 14:34:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Mare je danas posle voćne kašice (jabuka i banana) kukao dok mu nisam dala mleko i popio 150ml
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 14:40:49
|
|
|
|
Anoniman
|
A koju teglicu si mu dala (malu ili veliku) i za koji obrok?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 14:43:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam pravila, jedna veća jabuka i skoro cela banana. Pio je mleko u 8 i 20 pa je voće jeo u pola 11.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 14:47:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Vreme je da se uvodi doručak ja bih rekla!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 14:52:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa još koji dan pa ćemo uvesti kačamak i palentu.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 14:54:28
|
|
|
|
Anoniman
|
mislim da možete već sad, mi smo krenuli onaj dan kad smo napunili 6 meseci.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 16:13:45
|
|
|
|
Anoniman
|
mi smo uveli palentu! jutros sam joj dala za dorucak palentu sa kruskom. a pahuljice cemo pomeriti za veceru. jedino moramo uvesti jos neku vocku, za sad imamo samo jabuku i krusku. sljivu cemo najverovatnije. imam puno dunja u zamrzivacu, od kada smem to da joj dajem? mada moje dete jako slabo jede poslednja 2,3 dana.. a slabi i sisa. izgleda da je zubi bac muce.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 16:32:08
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Ja već neko vreme dajem sve... Da, pravi domaći pilići bez koncentrata su potpuno drugačiji, i po boji i po mirisu, a i jaja im se mnogo razlikuju. Mi imamo nekog dedu koji nam donosi jaja i od njega kupujemo i piliće. Kad se desi da mi ponestane jaja pa kupim u radnji, kolači mi smrde na koncentrat... Stvar navike... Razlika je drastična i neprocjenjiva
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 16:40:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Marko je i za ručak pio mleko, nije hteo kašicu. Možda da mu večeras u pahuljice dodam neku povrćku? Nemam pojma. Macaki, mi smo uveli i bananu a ovih dana ću mu dati i šljivu, najviše zbog stolice. Pa onda bih mogla da mu dam palentu. Počela bih sa onom krupnom, što ima onog dečaka na slici (već 100 godina) belo kukuruzno brašno kada god spremam ne spremim ga lepo, uvek mi ostanu grudvice. Ne znam samo kako će mu se dopasti tekstura.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 16:47:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Marko je i za ručak pio mleko, nije hteo kašicu. Možda da mu večeras u pahuljice dodam neku povrćku? Nemam pojma. Macaki, mi smo uveli i bananu a ovih dana ću mu dati i šljivu, najviše zbog stolice. Pa onda bih mogla da mu dam palentu. Počela bih sa onom krupnom, što ima onog dečaka na slici (već 100 godina) belo kukuruzno brašno kada god spremam ne spremim ga lepo, uvek mi ostanu grudvice. Ne znam samo kako će mu se dopasti tekstura. Palenta i kačamak su savršeni za srolicu. Belo kukuruzno brašno kad praviš nemoj mešati varjačom ni kašikom nego žicom i to dok dodaješ obavezno, jednom rukom sipaj a drugom mešaj i neće biti grudvica.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 16:54:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Tako pravim i jedno i drugo ali mi ovo nikad ne ispadne kako treba. Ali probaću, možda sa manjom količinom bude bolje.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 16:57:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Probaj i da skineš šerpu sa vatre dok sipaš, moja baka kaže da njoj pomaže, ja nisam primetila razliku, ispadne mi glatko i kad ne skidam sa vatre... Sve je u zglobu
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 17:00:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 22:11:49
|
|
|
|
zzzoka
|
Grudvica nikad ne bude ako se brasno odmah doda u vodu, dok jos ne prokljuca. Onda se moze i opusteno mesati kasikom.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 22:26:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Dok je voda još hladna, je l'? Probaću. Baš dugo nisam spremala, i meni se jede.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 22:30:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: zzzoka Grudvica nikad ne bude ako se brasno odmah doda u vodu, dok jos ne prokljuca. Onda se moze i opusteno mesati kasikom. Isto važi i za griz.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 22:30:38
|
|
|
|
zzzoka
|
Tako je. Mada ja u poslednje vreme kasice spremam sa cesmusom pa sipam onako vrucu vodu i odmah u nju dodam.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 22:32:07
|
|
|
|
zzzoka
|
Tako je. Ja tako uvek pravim. U poslednje vreme koristim cesmusu pa nju odmah stavim malo topliju, mrzi me da cekam i mesam dok ne provri.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 22:33:20
|
|
|
|
zzzoka
|
haha, mislila sam da sam greskom obrisala Tash, tako je. Mi uvek isto razmisljamo i radimo
< Poruku je uredio zzzoka -- 25.2.2012 22:34:09 >
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 22:43:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisi valjda kuvala kašice u kupovnoj vodi?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 22:44:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma nema tu šta da se razmišlja, lepo piše na kutiji griza kod uputstva za pripremu.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 23:24:37
|
|
|
|
zzzoka
|
Jesam prvi dan u kupovnoj i tada sam shvatila da cu bespotrebno bankrotirati
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo 25.2.2012 23:25:30
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?