|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo
24.2.2012 22:55:52   
Yula
Identicno sam i ja razmisljala! Mi smo vec uveliko jeli jagnjetinu. Hvala gae!

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 726
25.2.2012 12:54:20   
Mizzy
Ja sam 2-3 dana posle belog mesa, dala batak. I onda redom....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 727
25.2.2012 14:34:25   
Ana RR
Mare je danas posle voćne kašice (jabuka i banana) kukao dok mu nisam dala mleko i popio 150ml user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 728
25.2.2012 14:40:49   
Anoniman
A koju teglicu si mu dala (malu ili veliku) i za koji obrok?

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 729
25.2.2012 14:43:57   
Ana RR
Ja sam pravila, jedna veća jabuka i skoro cela banana. Pio je mleko u 8 i 20 pa je voće jeo u pola 11.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 730
25.2.2012 14:47:35   
Anoniman
Vreme je da se uvodi doručak ja bih rekla!

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 731
25.2.2012 14:52:23   
Ana RR
Pa još koji dan pa ćemo uvesti kačamak i palentu.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 732
25.2.2012 14:54:28   
Anoniman
mislim da možete već sad, mi smo krenuli onaj dan kad smo napunili 6 meseci.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 733
25.2.2012 16:13:45   
Anoniman
mi smo uveli palentu! jutros sam joj dala za dorucak palentu sa kruskom. a pahuljice cemo pomeriti za veceru. jedino moramo uvesti jos neku vocku, za sad imamo samo jabuku i krusku. sljivu cemo najverovatnije. imam puno dunja u zamrzivacu, od kada smem to da joj dajem?
mada moje dete jako slabo jede poslednja 2,3 dana.. a slabi i sisa. izgleda da je zubi bac muce. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 734
25.2.2012 16:32:08   
Lu

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ja već neko vreme dajem sve... Da, pravi domaći pilići bez koncentrata su potpuno drugačiji, i po boji i po mirisu, a i jaja im se mnogo razlikuju. Mi imamo nekog dedu koji nam donosi jaja i od njega kupujemo i piliće. Kad se desi da mi ponestane jaja pa kupim u radnji, kolači mi smrde na koncentrat... Stvar navike...

Razlika je drastična i neprocjenjivauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 735
25.2.2012 16:40:42   
Ana RR
Marko je i za ručak pio mleko, nije hteo kašicu. Možda da mu večeras u pahuljice dodam neku povrćku? Nemam pojma.

Macaki, mi smo uveli i bananu a ovih dana ću mu dati i šljivu, najviše zbog stolice.

Pa onda bih mogla da mu dam palentu. Počela bih sa onom krupnom, što ima onog dečaka na slici (već 100 godina) belo kukuruzno brašno kada god spremam ne spremim ga lepo, uvek mi ostanu grudvice. Ne znam samo kako će mu se dopasti tekstura.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 736
25.2.2012 16:47:09   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Marko je i za ručak pio mleko, nije hteo kašicu. Možda da mu večeras u pahuljice dodam neku povrćku? Nemam pojma.

Macaki, mi smo uveli i bananu a ovih dana ću mu dati i šljivu, najviše zbog stolice.

Pa onda bih mogla da mu dam palentu. Počela bih sa onom krupnom, što ima onog dečaka na slici (već 100 godina) belo kukuruzno brašno kada god spremam ne spremim ga lepo, uvek mi ostanu grudvice. Ne znam samo kako će mu se dopasti tekstura.

Palenta i kačamak su savršeni za srolicu. Belo kukuruzno brašno kad praviš nemoj mešati varjačom ni kašikom nego žicom i to dok dodaješ obavezno, jednom rukom sipaj a drugom mešaj i neće biti grudvica.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 737
25.2.2012 16:54:40   
Ana RR
Tako pravim i jedno i drugo ali mi ovo nikad ne ispadne kako treba. Ali probaću, možda sa manjom količinom bude bolje. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 738
25.2.2012 16:57:12   
Anoniman
Probaj i da skineš šerpu sa vatre dok sipaš, moja baka kaže da njoj pomaže, ja nisam primetila razliku, ispadne mi glatko i kad ne skidam sa vatre... Sve je u zglobuuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 739
25.2.2012 17:00:57   
Ana RR
Hahaha user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 740
25.2.2012 22:11:49   
zzzoka
Grudvica nikad ne bude ako se brasno odmah doda u vodu, dok jos ne prokljuca. Onda se moze i opusteno mesati kasikom.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 741
25.2.2012 22:26:57   
Ana RR
Dok je voda još hladna, je l'? Probaću. Baš dugo nisam spremala, i meni se jede.

(odgovor članu zzzoka)
Direktna veza do poruke: 742
25.2.2012 22:30:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: zzzoka

Grudvica nikad ne bude ako se brasno odmah doda u vodu, dok jos ne prokljuca. Onda se moze i opusteno mesati kasikom.

Isto važi i za griz. user posted image

(odgovor članu zzzoka)
  Direktna veza do poruke: 743
25.2.2012 22:30:38   
zzzoka
Tako je. Mada ja u poslednje vreme kasice spremam sa cesmusom pa sipam onako vrucu vodu i odmah u nju dodam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 744
25.2.2012 22:32:07   
zzzoka
Tako je. Ja tako uvek pravim. U poslednje vreme koristim cesmusu pa nju odmah stavim malo topliju, mrzi me da cekam i mesam dok ne provri.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 745
25.2.2012 22:33:20   
zzzoka
haha, mislila sam da sam greskom obrisala

Tash, tako je. Mi uvek isto razmisljamo i radimouser posted image

< Poruku je uredio zzzoka -- 25.2.2012 22:34:09 >

(odgovor članu zzzoka)
Direktna veza do poruke: 746
25.2.2012 22:43:54   
Anoniman
Nisi valjda kuvala kašice u kupovnoj vodi? user posted image user posted image

(odgovor članu zzzoka)
  Direktna veza do poruke: 747
25.2.2012 22:44:43   
Anoniman
Ma nema tu šta da se razmišlja, lepo piše na kutiji griza kod uputstva za pripremu. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 748
25.2.2012 23:24:37   
zzzoka
Jesam prvi dan u kupovnoj i tada sam shvatila da cu bespotrebno bankrotiratiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 749
25.2.2012 23:25:30   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu zzzoka)
  Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...
Deca bi s mamom trebalo da spavaju do četv...
Mišljenja o tome da li detetu treba dozvoliti da spava s roditeljima veoma su različiti, ali naučnici su sada dokazali d...

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here