|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo
8.8.2012 18:35:03   
Anoniman
guardian, neste 8 zitarica sa keksom nema jaja (bas si za keks veceru?)

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1851
8.8.2012 22:23:12   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: BlackBetty

sta je lasa i pidong?

Rekla bih da je to kaša i puding user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1852
8.8.2012 22:31:38   
minavb

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

mina, da li hleb moze da zameni zitarice u obroku? tipa ako mu skuvam neku corbicu (koju nece jesti u tecnom stanju nego mixano), pa da ne bi ubacivala kukuruz, pirinac ili psenicu mogu da udrobim hleb?

Izvini, tek sad vidim. Naravno da mozes. Mi ne jedemo hleb pa ga u kuci nemamo, zato ja u kase ubacujem, i ubacivala sam , proso, ovas, pirinac i vanjin omiljeni, Wassa dvopek.
Lasa i pidong su kasa i puding kad ja kucam sa androida user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1853
8.8.2012 22:33:03   
Ana RR
user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1854
8.8.2012 22:42:43   
Bbojana
Hvala, probacu takouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1855
8.8.2012 23:06:40   
Anoniman
Lasa i pidong su kasa i puding kad ja kucam sa androida

user posted image e nasmeja me. vec sam pocela da prevrcem strane u potrazi za receptima za tibetansku hranu user posted image

(odgovor članu Bbojana)
  Direktna veza do poruke: 1856
8.8.2012 23:29:35   
Guardian
BlackBetty, ma nije mi stalo do keksa baš, nego da malo promenimo. Ne voli kačamak mnogo, Milupu ručkamo stalno, a te Nestle sa keksom...obiđoh ceeeeeo Novi Sad i ne nađoh ih ako mi veruješ. Svi me gledaju belo kad pitam za te žitarice i kažu da ih nikad nisu ni dobijali.

Inače mojoj drugarici danas rekao Dr da ne sme mladi sir da daje bebi nikako zbog soli; ništa što ima dodatu so i šećer ne sme. Ne keks, ne sir...pa šta smem?! user posted image

I spanać još nismo ručkali, plaše me pričama o nitratima, bla, bla...blesava sam znam...

I da dodam, o'ma sam protumačila Mininu lasu i pidong user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1857
8.8.2012 23:33:38   
minavb
Ma ajde boga ti, pa onda ni hleb ne bi deci smeli da daju, posto Na tamo ima skoro najvise. Za spanac se slazem iz vise razloga, ali ako se blansira i odmah ohladi, a nakon toga konzumira, ne moze da naskodi.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 1858
9.8.2012 8:29:51   
Ivence
Ja se danas bacam u potragu za tim nestle žitaricama, ali onima sa ovsem i šljivom, pošto imamo jako tvrdu stolicu, pa da probamo... moraću i mleko da menjam, ova humana em je masna, oa se zaglavi u cucli, em ova Miloradova tetka nam trenira živce, pa ne znam na šta da pređem user posted image

Proći ćeš kroz neke krize... proći ćeš kroz analize.... al' verovati moraš da si rođeni superstar :)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1859
9.8.2012 8:42:06   
Anoniman
nestle sa keksom ima u aksi, mi smo je kupili pre dva dana. inace nisu mi omiljeni ali stvarno imaju najveci izbor (aksa, ne nestle)
UM ako si blizu, kako spremas ovsene mekinje? Jel to isto sto i ovsena kasa?
Guardian, doktori svasta kazu i nista ne kazu, a i to je njen doktor. Sta tvoj kaze? Ma sta ti razum kaze?

(odgovor članu Ivence)
  Direktna veza do poruke: 1860
9.8.2012 12:10:08   
Guardian
Muka mi je više od tih priča i različitih mišljenja. Što kaže Mina onda deca ne bi trebalo ni hleb da jedu.

BB, ja gledala on line Aksu, nema tih sa keksom, a nisam znala da ima ovako kod njih. Naša bebana obožava Milupine, Nestle nismo nikad probali, ne znam kako se rastvaraju, jesu li ukusne. Humanine su bile pune grudvica.

Inače, naša Dr kaže sme mlad sir, a meni je prvo dete, nisam mlada mama, pa paničim za sve i svašta.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1861
9.8.2012 12:30:57   
Anoniman
razumem i za prvo i za "mladost" a i za paniku user posted image . popustice, mene bar jeste (osim kad deda pokusa da mu uvali med!)
odsetajte do akse, nije tako daleko sa svim ovim novim bulevarima, mozda nadjes jos nesto, stvarno imaju svasta.
nestle je inace jako ukusan, sve pahuljicasto, ne samo keks

(odgovor članu Guardian)
  Direktna veza do poruke: 1862
9.8.2012 12:51:31   
red3lilu
Mame ajd uputite me, molim vas, gde je pisano o tome zašto je bolje davati deci kupovno veštački soljeno i slađeno, nego pripremati kući i samostalno zaslađivati i soliti.
Stalno čitam o tome... a ne nađem argumente puno tema o ishrani ima pa se pogubim, a odgovor ne nalazim
Hvala unapred user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1863
9.8.2012 12:53:23   
Olga75
evo jedna tema o kupovnim i domacim kasicama , samo pazi vrlo je klizava user posted image
KLIK

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1864
9.8.2012 13:01:19   
red3lilu
IZVORNA PORUKA: Olga RR

evo jedna tema o kupovnim i domacim kasicama , samo pazi vrlo je klizava user posted image
KLIK

NEma brige, poneću kaputićuser posted image

Hvalauser posted image

< Poruku je uredio red3lilu -- 9.8.2012 13:02:03 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1865
10.8.2012 0:33:48   
Guardian
Neka me je mamica pitala za Babylove kašice i sokiće, pa da javim da sam dobila mail iz DM-a; stiže nam sve to u narednih 10-ak dana, a biće i adaptiranog mleka.user posted image

BlackBetty, nije valjda da su Nestle pahuljice ukusnije od Milupinih? Ja se zalepila za tu Milupu...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1866
10.8.2012 10:00:16   
Anoniman
pa probaj. ja sve probam pre nego sto mu dam, primetila sam da ako se meni ne dopada ukus nece ni njemu - blitva je bila prva u nizu, uzasan ukus, kao zemlja sama.

(odgovor članu Guardian)
  Direktna veza do poruke: 1867
10.8.2012 10:07:59   
Mama.Veki

IZVORNA PORUKA: Guardian

BlackBetty, nije valjda da su Nestle pahuljice ukusnije od Milupinih? Ja se zalepila za tu Milupu...user posted image

Ja sam u pocetku koristila Hipp-ove pahuljice, ali kad sam probala Nestle definitivno sam otkacila Hippove. Nestle je daleko ukusniji i nekako se lepse pravi. A Milupine nisam probala.

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 1868
10.8.2012 11:12:09   
Guardian
Probaćemo onda i Nestle; ni meni se Hipp-ove ne dopadaju, a Humanine su nam bile najgore. Bebana uopšte nije htela da ih jede, stvarno su bezukusne, ali je zato Milupa user posted image jedem ih ja user posted image

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 1869
10.8.2012 14:15:48   
Sesilija 83
Kako spremate breskvu???

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 1870
10.8.2012 14:56:05   
vonavoj
breskvu samo izblendiramuser posted image
guardian,super za babylove...ja nakupovala njihovo AD u HRuser posted image

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 1871
10.8.2012 17:08:51   
Guardian
Ne znam kako našoj devojčici da ubacim, pored svega što jede, i popodnevnu užinu. Razmišljam da joj izbacim i mleko koje pije popodne, pa da imamo 2 mlečna obroka. Stvarno ne vredi, bebana bljucka, ne prija joj jednostavno kad ima i prepodnevnu užinu i 3 mleka, pozliće detetu, a kažu 3 obroka i 2 užine. Kako?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1872
10.8.2012 21:10:46   
Anoniman
mi imamo popodnevnu uzinu samo ako trazi, inace ne dajem. to je pisao neko kao okvir, nije zapisano u kamen tako da (mrzeces me) opusti se i vidi po detetu. mogu ja da ti solim pamet kako treba da ima 9 obroka ako ona nece a ja dete ni videla nisam!
breskvu sam u pocetku blendala, sada to mekano voce secem na sitne listice pa zvacka (on i vodu zvace). ostalo voce sve krupnije rendam da se navikava na texture

(odgovor članu Guardian)
  Direktna veza do poruke: 1873
12.8.2012 14:34:54   
Guardian
BB, sasvim si u pravu, nego, eto, punim sebi glavu čitajući i slušajući sve i svašta. Najbolje je da pratim svoju bebanu i ona će mi reći sve.user posted image

Primetila sam da joj smeta kad je pauza između obroka 2 ili 3 sata; bar pola sata još i bude gladna i ne bljucka. Samo posle prepodnevne voćke do ručka imamo razmak od 2 sata.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1874
13.8.2012 16:17:48   
vonavoj
jos malko smo u ovoj temiuser posted image
da li smem da joj dam ovsenu kasu sa cimetom..mama kupila u prodavnici zdrave hrane..e,jedino sto pise da je zasladjeno fruktozomuser posted image
danas smo jeli bananu,celu,sama je grickala!user posted image

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Imate junsku bebu? Evo šta možete očekivati
Jun, mesec cvetanja i beskrajnog sunca, dočekuje bebe koje krase vitalnost, prilagodljivost i ljubav prema toplom. Svoji...
Deca bi s mamom trebalo da spavaju do četv...
Mišljenja o tome da li detetu treba dozvoliti da spava s roditeljima veoma su različiti, ali naučnici su sada dokazali d...

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here