|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za devojcicu
7.9.2012 9:16:03   
Anoniman
Hvala vam na glasanju za onu moju listu, ali nakon jednog sna od pre tri nedelje, odluka je donešena, a pošto je potvrđeno da čekamo devojčicu, Miki će dobiti seku Natašu user posted image

(odgovor članu Mama.Veki)
  Direktna veza do poruke: 376
7.9.2012 11:11:29   
little_one
jeeee...moja imenjakinja...meni se uvijek svidjalo moje ime i bas mi je drago sto mi je mama dala bas to ime....super user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 377
7.9.2012 11:18:31   
Anoniman
Divno ime nina! Mm sad, kako ozbiljnije planiramo proširenje porodice, neće više ni da čuje za ime Julija. Malo sam se rastužila, ali smo se dogovorili oko druga dva, koja su mi divna, pa nije frka. Jedno od ta dva je Nataša, jer mi baš lepo ide uz Nebojšauser posted image

(odgovor članu little_one)
  Direktna veza do poruke: 378
7.9.2012 11:33:34   
lanajelena
Ninauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 379
7.9.2012 17:07:30   
Skockica
Meni je prvobitan izbor bio Una, nije kao ostala kratka imena a ima i neko znacenje a to je i ime reke kao sto je i moje ime - Bojana. Takodje mi se svidjaju imena Iskra, Petra, Anastasija (mogu da je zovem Tasha), Krstina ili Lena.
Jos ne znam kog je pola user posted image , a ako bude decak tu necu imati dileme, posto sam ime jos odavno odredila - Vasilije user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 380
7.9.2012 17:15:45   
pocahontas
moja devojcica ce se zvati Saša :) trebalo je Maša, ali smo se ipak predomislili!

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 381
7.9.2012 21:11:16   
MASHKA
user posted image
IZVORNA PORUKA: pocahontas

moja devojcica ce se zvati Saša :) trebalo je Maša, ali smo se ipak predomislili!

ja sam Maša a moja sestra Saša!
Ćerka mi je Staša user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 382
8.9.2012 10:54:13   
pocahontas
sve tri imate diiiiiivna imena user posted image lepa su i nekako zvucna!

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 383
8.9.2012 11:39:46   
viking
Nedjo, Natasa i Nebojsa je super kombinacija :-) bas mi se svida
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Divno ime nina! Mm sad, kako ozbiljnije planiramo proširenje porodice, neće više ni da čuje za ime Julija. Malo sam se rastužila, ali smo se dogovorili oko druga dva, koja su mi divna, pa nije frka. Jedno od ta dva je Nataša, jer mi baš lepo ide uz Nebojšauser posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 384
8.9.2012 12:23:42   
Anoniman
Pa iskreno, ime mi nije baš nešto, ali mi je kombinacija divna. Sa druge strane, imamo opciju Laura, ime nam je oboma savršeno, ali mi nije neka kombinacija. Ima vremena, znaću kad se rodiuser posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 385
8.9.2012 12:31:24   
Ana RR
A šta ako ne bude curica? user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 386
8.9.2012 12:33:24   
Anoniman
Mora da budeuser posted image A ako ne bude, mm je odabrao Lazar, pošto sam ja birala Nebojša. Ok mi je ime, svakako bolje od ostalih koja su bila u opticajuuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 387
9.9.2012 10:42:14   
sandrina 85
user posted image user posted image Prelepa imena.
Mi nasu Elenu moramo da menjamo u Danila user posted image
MM me jos uvek zeza, kad me nazove sa posla uvek pita sta radi Elena, ja sam toliko bila ubedjena da je devojana, ali eto, pre par dana smo jasno videli na UZ kako pliva pisa user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 388
13.9.2012 11:06:50   
jole82
Mi smo hteli prvo Mia...ali je pre par meseci bratanica mm "ukrala" ime user posted image ...i neka je, ljubi je strina..
U opciji je bila i Lara (Larisa) i Zoja
I na kraju je pobedila Teodora user posted image (po vizantojskoj carici, zeni Justinijana I)
A ako budemo imali i decaka, zvace se Konstantin... (opet po vizantijskom caru) user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 389
13.9.2012 19:26:12   
nina26
Nina, Mashka,Jole super su vam imenauser posted image

Za Ninu sam znala da ce biti Natasauser posted image

Jole, Mia na grckom znaci jednauser posted image I smo hteli Teodora, ali smo se ipak odlucili za Valentinu zbog Dana zaljubljenih, i dodacemo jos i babino ime Luizauser posted image

Nedja, i Laura mi se mnogo svidja, bas je onako zenstvenouser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 390
28.9.2012 19:44:13   
sirko
vanja, mila

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 391
28.9.2012 21:04:22   
madre
nina, odavno nisam cula da je neko dao bebi ime natasa, a bas je lepouser posted image
ja sam nekako zagrejana da, ako dobijem cerku, joj dam ime teodora. ima isto znacenje kao bogdan, a i bas mi je lepo. samo mi nekako ima bas puno teodora u poslednje vreme, za moj ukus.
tako mi se ranije svidjalo ime andjela i kad je postalo ultra mega giga popularno, prestalo je da mi bude interesantno.
trenutno, najlepse zensko ime mi je petra, ali nam savrseno ide uz prezime, a ja bas to ne volim, kad se neko, recimo, zove marko markovic, petar petrovic i tako touser posted image bas sam razvezalauser posted image

< Poruku je uredio madre -- 28.9.2012 21:06:21 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu sirko)
Direktna veza do poruke: 392
30.10.2012 10:19:22   
jance
procitah temu i nisam bas nesto inspirisana da budem iskrena... posto pojma nemamo sta ce biti a postoji velika verovatnoca da necemo ni saznati do porodjaja, ja trazim ime i za devojcicu i za decaka.... sad, mm stoji iza svog celozivotnog sna da mu se cerka zove Hana, a ja bas i nisam nesto odusevljena, posto u blizoj okolini ima ih kolko hoces, prosto nevidim cemu tolika pomama za tim imenom ( da je mm u mojoj prosloj trudnoci bio spreman da se posvadja na krv i noz sa svojim najboljim prijateljem iz detinjstva). sa prezimenom mi pase, ali ja opet nisam nesto najsrecnija sa tom internacionalnoscu imena.

trenutno osim imena Hana, u ponudi s mm strane stoji jos i ime Mona... bolje mi je, ali opet nekako bezlicno....
osim toga mi pada na pamet jos i Katarina ili Ana, ali to bi onda bilo ono po porodicnoj osnovi, Katarina mi je bila prabaka, a Ana mi se zvala mama i baka mi se tako zove.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 393
30.10.2012 10:21:42   
NadaR
Meni se ne sviđa Mona . Podsjeća me na robnu kuću . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 394
30.10.2012 10:23:48   
jance
user posted image

da

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 395
30.10.2012 10:24:21   
Janncica
user posted image Nado user posted image
Meni su lepa Hana i Ana... Ana za nijansu lepse...

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 396
2.11.2012 11:46:47   
ana77
Ana je najlepse :-)!
Salim se!

Mi smo nasu mladju cerku nazvali Mitra, a starija nam se zove Sonja. Ja sam mladju htela da nazovem Selena ali posto sam ja presudila za stariju, pustila sam MM da presudi za mladju.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 397
2.11.2012 11:50:52   
jacagoga
Helena ili Lena

(odgovor članu ana77)
Direktna veza do poruke: 398
2.11.2012 12:05:32   
Mama.Veki
A Anja? Meni je i to lepo. Isto i Nadja. user posted image

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 399
4.11.2012 17:41:11   
jance
onaj mm drug sa kim se mm svadjao oko imena Hana? e on je cerkici dao ime Anja (navodno Anja je izvedeno od Hana).. meni je ok ovako...
no, mm stoji pri imenu Hana jos uvek, ja naravno nisam odusevljenja... skupljam trenutno imena koja ce me oduseviti, sinoc mi se svidelo ime Sasa kao zensko ime....

jedini problem imam sa time sto mi se dever tako zove user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here