Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.9.2024 11:01:22
|
|
|
|
Peace*
|
Uračunala sam da sam je dobila uveče i da sam ceo sledeći dan imala već isplaniran bez mogućnosti uključivanja knjige u akciju. Realno vreme čitanja zaista jeste 2-3 sata. Sakrijte se da vas ne nađu.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.9.2024 12:26:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha u pravu si
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2025 19:37:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Stihovi u pesku, Sara Šeridan. Upravo je završih. Za one koji vole putopise, istok, sa elementima ljubavne priče.
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.7.2025 19:38:27 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2025 21:23:55
|
|
|
|
jess021
|
Čeka me trilogija Jasenke Lalović i Nepodnošljiva lakoća postojanja. Stala sam na pola Majstora i margarita i ne znam da li ću je ikad završiti 🙃
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.7.2025 0:47:25
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Stala sam na pola Majstora i margarita i ne znam da li ću je ikad završiti 🙃 Isto a čitam je treći put (čitala davno u srednjoj, pa pre nekih 15ak godina i sad opet) i nešto ne ide.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.7.2025 11:19:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam u poslednje vreme citala dosta dobrih knjiga. Sad citam Kostantinovo raskrsce. Samo da znate imate u Laguni od juce, 5 knjiga za 999. Opremite se za odmor.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.7.2025 12:39:11
|
|
|
|
Peace*
|
Jao daj spisak dobrih knjiga. Neki dan sam proela sat i o u Vulkanu i sve mi je nešto bzv. I primetila sam da su knjige skupe, tako da ta akcija 5 za 999 je extra.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.7.2025 13:38:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Peace, citala sam "Meduze žive zauvek dok ih ne uhvate". Zanimljiva je knjiga "Kuhinja" od japanske knjizevnice. Mnogo volim Fridu Kalo. Procitala sam njenu knjigu " Firda Kalo i boje života".Eto ono cega se set__im. Pratim neku stranicu zendki citalacki klub. I onda uvek neka preporuka.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 7.7.2025 13:51:19 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Одвикавање од пелена.
пеперутка16
Да ли се ваше дете прво одвикло од пишкања у пелену или од какања и да ли постоји одређени редослед којим једно долази прво, а када друго?