Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) 10.1.2023 12:23:15
|
|
|
|
dddaca
|
Opet kažem, niko nije rekao za tebe, već za sebe. E sad, zašto se ti uvek nađeš prozvanom, to već ne znam. Ali ako tebi tako ispada, možda ima razlog zašto. Time već ne mogu i ne želim da se bavim.
|
|
|
|
RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) 10.1.2023 12:32:11
|
|
|
|
flamingos
|
Vidi Daco,to čime ti želiš(ili ne želiš) da se baviš je samo tvoj problem.Dovoljno sam iskusna i mogu da pročitam između redova.Ne dotiče me apsolutno ništa od onog što napišeš.A prava na svoje mišljenje imam i ja,kao i ti,a i svi ostali.
|
|
|
|
RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) 11.1.2023 16:01:10
|
|
|
|
dddaca
|
Stvarno ne vidim razlog za ovakvo obracanje, ovo nije prvi put da me tako napadas. Reci cu jos jednom, niti sam te spomenula, niti sam govorila u tvoje ime. Samo u svoje. Veruj mi, nisi predmet mojih razmišljanja, a još manje pisanja.
|
|
|
|
RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) 11.1.2023 17:03:40
|
|
|
|
flamingos
|
Ma samo opušteno.Piši šta god hoćeš,ne zanima me.Ne napadam te,niti sam.Tvoje mišljenje,tvoja stvar.
|
|
|
|
RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) 27.1.2023 14:10:33
|
|
|
|
nata11
|
Paket je danas stigao javili mi. Vec je otvoren i krenuli da slazu slagalicu Stvarno ima svacega. Nisam znala da ce biti i nesesera. Hvala RR
|
RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) 27.1.2023 14:30:02
|
|
|
|
dddaca
|
Super Nato, cestitam jos jednom
|
|
|
|
RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) 27.1.2023 15:03:17
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Nato.❤
|
|
|
|
RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) 27.1.2023 16:55:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Juhuuu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana7 neobičnih činjenica o spermiIstražujući, otkrili smo između ostalog i da sperma sprečava depresiju kod žena, kao i da služi za negu ženske kože, a d...
13 fotografija POROĐAJA KOD KUĆE koje oduz...Porođaj kod kuće je apsolutno preuzimanje odgovornosti, povratak prirodi i pokazivanje ženske moći - ove fotografije to ...
Tablica spavanja: Koliko sna je potrebno b...Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosečnim bebama potrebno sna, ali budite bez brige uko...
Poljski pedijatar: 10 zapovesti za roditeljeNiko ne može ostati ravnodušan na životnu priču Januša Kornjaka. Bio je pedijatar i pedagog. Pisao je dečje knjige i bor...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Живот
Admin
Који вам је период живота до сад био најлепши?