|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (11.04.-15.04.2020) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 89 90 [91]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
5.11.2020 0:01:42   
Didy
Danas pravila ovako: 
Suvo meso (danas sam stavila kolenice) potopim i stavim da proključa u posebnoj šerpi da se malo odsoli. Ostavim nekih 10-15 minuta da ključaju. Izblendam veću glavicu crnog luka i 3-4 čena belog. Izdinstam na masti. Sečem glavicu kupusa na veće komade (npr. odsečem deo i presečem samo na 3-4 dela, ne jako sitno, ni slučajno rendati). Nalivam vodom da ogrezne (kupus se skupi, pa ne preterivati s količinom vode na početku, bolje posle doliti). Ne stavljam koren kupusa. Dodam suvo meso i 3-4 lista sušenog lovora, poklopim i ostavim da ključa na tihoj vatri. Za nekih 45 minuta sitno naseckam koren 1 peršuna, 3 veće šargarepe, malo celera, izblendam pola crvene paprike i jedan svež paradajz i dodam. Kuvam još 15-20 minuta. Pred kraj dodam: 2 kašičice aleve paprike, bosiljak, malo bibera, sveži list peršuna i malo vegete (suvo meso pusti so, pa treba probati).E, sad, nekad dodam suve kobasice nasečene na komade pred kraj, umesto svežeg nekad dodam malo kuvanog paradajza, to sve ne igra neku značajnu ulogu. Krompir ne dodajem, zapršku ne stavljam, trudim se da ne bude mnogo čorbast. To je porcija za nas 4 za dva dana. 

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2251
   RE: Pričajmo o hrani...
5.11.2020 15:34:02   
branki*
Ja ne dodajem krompir.pravim slicno.zavisi samo da li imam suve kosti ili sirovo meso svinjsko.ne zaprzavam.samo aleva koju dodam odmah.i paradajz sok.Ja dodam i beli luk.moji ne vole.ja obozavam.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2252
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2020 18:04:34   
Sanjalicaaa
Pravite li salcice? 

Gde da nadjem salo? Sutra cu potraziti u mesari, mada sumnjam da ima. 

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2253
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2020 18:17:17   
Ana RR
Sanjalice, ja nisam nikad pravila a skoro su mi se tako jeli.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 2254
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 89 90 [91]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 89 90 [91]
Idi na:







Kuvar: snezap
na brzaka za veceru ili dorucak

Anketa

ime za decaka
Sasa.P



Daniel (26%)

Mateja (74%)


Ukupan broj glasova: 139

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!

Oznake

Click Here