Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: razlika izmedju prvog i drugog porodjaja 8.11.2011 13:46:01
|
|
|
|
jovana j
|
Leki 77,
|
|
|
RE: razlika izmedju prvog i drugog porodjaja 8.11.2011 13:46:58
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa super! a jesi odrzavala trudnoce? ako mislis na lekove,nisam nista pila,jedino sam u drugoj morala malko da se smirim,tipa da ne nradim po kuci sva i svasta nego vise da odmaram poslednjih mesec dana
|
|
|
|
|
RE: razlika izmedju prvog i drugog porodjaja 1.5.2015 22:06:30
|
|
|
|
Aisha
|
Zanima me nesto:) Zene, vi kojima su bolovi krenuli mnooogo sati pre nego sto ste krenuli u porodiliste, kako ste ubedile muza da ne krenete cim je cuo da imate bolove?:) Prvi porodjaj mi je stimulisan u porodilistu jer mi je prosao termin, a sada mislim da ce hteti da me spakuje odmah, cim mu kazem. Pa kontam da mu ni ne kazem dok ne bude vreme. Osim ako mi ne pukne vodenjak...
|
|
|
|
|
RE: razlika izmedju prvog i drugog porodjaja 22.8.2026 13:17:08
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jel istina da ide brze? Ili ranije? Prvi se desio u 39+0, sad sam 38 pa ne znam jel vreme da panicim polako 😂
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Najlepše ime je...Boka8Najlepše ime za dečaka je...Filip (
37%)

Kosta (
18%)

Teodor (
10%)

Vasilije (
15%)

Viktor (
21%)
Ukupan broj glasova: 136Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!