Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2021 20:31:20
|
|
|
|
Filadendronka
|
Stigla i od
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2021 21:22:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Fili, verovatno od Jes? :) I nama je i od Jess i od Milene i Mati, predivne su Ja mislim da su nam sada sve stigle, nisam 100 % sigurna, ali mislim da je tako
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2021 22:26:07
|
|
|
|
jess021
|
E nek'' su i nase stigle 🤣
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2021 23:38:06
|
|
|
|
mama Jo
|
I nama je stigla od Jess, divna je, devojcice su se bas obradovale 😊 Hvaaala Mati, kakva je situacija, je l' vam stiglo sta?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 19.1.2021 9:33:30
|
|
|
|
Filadendronka
|
Da, nama stigla i od Jess. Ne znam sta bi sa onom porukom iznad. Nema Mame Ivane,ni Ivanke... Sta li se sa njima?
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 20.1.2021 22:22:40
|
|
|
|
mati
|
Da mi je poštar sada bio blizu, ne bi se lepo proveo. Strasno stvarno. A već sam se žalila na njega. I ne samo ja. Nego ljude mrzi da idu do pošte i da ih šalju od jednih do drugih. Sada sam našla ovo u sandučetu. Poslednji put sam izlazila oko pet i ničeg nije bilo, uvek bacim pogled. Znaci, ili je završilo čak u drugoj zgradi pa je neko doneo, ili u drugom sanducetu. Jer poštar ne rade celog dana. I da, na jednoj koverti je datum 21.12. Jao kakav idiot još više me razbesneo sada.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 20.1.2021 22:23:11
|
|
|
|
mati
|
Hvala drugari, deca su se svakako obradovala...
|
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Implant???HoneyDa li ste za implant kao vrstu kontracepcije? (kakvo je vase misljenje o implantima i da li ste ih koristili)Da (
30%)

Ne (
70%)
Ukupan broj glasova: 67Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!
Oznake