|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   SLIM LINE soft gel?
5.4.2012 7:27:58   
Mimica NS
Pozdrav svima!
Pre nesto vise od mesec dana sam pocela da koristim SLIM LINE tablete za mrsavljenje. Osecam se dobro, smrsala sam 4kg i razmisljam da nastavim da ih koristim.
Da li je neko od vas koristio soft gel i kakvi su vam utisci i rezultati? Zanimaju me i prednosti i mane.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: SLIM LINE soft gel?
5.4.2012 18:17:34   
Mimica NS
Bas niko ih ne koristi? Bas cudno. U Novom Sadu je puno zadovoljnih korisnika. Zanimala su me i vasa iskustva i koliko ste smrsale i da li ste imali nekakvih problema?

(odgovor članu Mimica NS)
Direktna veza do poruke: 2
6.4.2012 13:48:46   
magde
ja znam koristila ih je zaova i moje dve drugarice od koja zaova je oslabela 7 mg ali pila ih je pola doza uzela ih tako a jedna od ove drugarice nije oslabela a druga oslabela isto 7 kg....drugarica od zaova pila ih je dve doze oslabela je 15 kg toooliko smrsala i super se oseca uradila i kontrole krvi sve je bilo ok.....i ja mislim da ih uzmem 2000 den su .....

sacuvaj ne bozeeee

Direktna veza do poruke: 3
6.4.2012 13:50:11   
*Alexx*
Šta ne koristi? Tablete ili gel? O čemu pričamo?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 4
6.4.2012 16:11:46   
Mimica NS
Alexx, tablete se zovu SLIM LINE soft gel.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 5
6.4.2012 16:13:58   
Mimica NS
Magda, koliko je to 2000den??? Kod nas su 4200din. Po sadasnjem kursu 38e. Ali meni vrede svaku paru. Probala sam do sada i dijete i nutricionisticke savete i nista mi nije pomagalo. Tek sada mrsavim.
Moja drugarica je od njih smrsala 25kg. Tek tada sam pocela da verujem u preparate za mrsavljenje.

Direktna veza do poruke: 6
6.4.2012 17:08:22   
minavb
Nisi probala sve ocigledno. Slin line moze ozbiljno da ugrozi zdravlje.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 7
6.4.2012 20:31:58   
Mimica NS
Nisam cula da je ikome ugrozio zdravlje. Samo reci hvale. Moja drugarica ga je pila jos pre goda. Kao i ostali. inu ipo dana, i ziva je i zdrava. Kao i ostali koji su pili. Sa kojima sam do sada pricala.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 8
6.4.2012 20:51:35   
isidora88
ako si vec ubedjena da je taj preparat super,sta trazis ovde od clanica da kazu da li je stetan,naravno da jeste,ne mozes izgubiti kile tabletama a da to bude zdravo.
a i pretpostavljavam da je ovo reklamauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 9
6.4.2012 21:30:21   
minavb
Ja sam malo istrazivala o tom preparatu, i naisla na temu na jednom forumu. Manji procenat devojaka nije imao nikakve tegobe, a veci broj je imao probleme sa srcanim radom, strasne glavobolje, izostanak menstruacije, mucnine... da je normalno i realno uz pooc tableta gubiti telesnu masu, ne bi bilo gojaznih nigde u svetu. Ako zaista zelis da smrsas, time moras ozbiljno da se pozabavis. Ne postoji pilula koje ce resiti hiperalimentaciju i fizicku neaktivnost.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 10
7.4.2012 0:01:34   
mayya
Apsolutno je netacno da izazivaju probleme. Tablete su 100% sigurne. Ja sam uz pomoc njih smrsala 14kg za tri meseca. Nisam imala nikakve nus pojave. Pocela sam da ih koristim tek kada sam se dobro konsultovala sa ljudima koji su ih koristili i sa farmaceutom. Tablete su biljnog porekla, iskljucivo. Moze da postoji reakcija samo prvi dan, ili maksimalno dva dana, kao posledica unosenja novih biljnih vrsta u organizam, koje do sada nije osetio i prepoznao.
Kapsule su sve trazenije i sve je vise zadovoljnih korisnika. Ja licno znam bar 15 prezadovoljnih zena, a cak i muskaraca!!!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 11
7.4.2012 8:10:36   
minavb
Ako pazljivo procitas moj post, videces da pise da odredjeni procenat ljudi nema nikakve tegobe, a ne da bas svi imaju tegobe.
Elem, u svom istrazivanju i pozvah Slm Line da se raspitam za tablete, i dobro me ispitase da li imam neke zdravstvene probleme, problem sa srcem i krvnim sudovima i slicno. Ako je lek potpuno bezazlen, cemu bojazan? Nadjoh na tom jednom forumu da je jedna devojka, nakon ozbiljnih zdravstvenih problema koje je imala, odnela urim na toksikolosku analizu, i nadjen joj je efedrin i jos neke nedozvoljene supstance. Ne mogu tacno da tvrdim koje, ni ta devojka nije htela javno da ih napise, ali znam da je planirala da ih tuzi. E sad, posto prodaja ovih tableta funkcionise sirenjem mreze prodavaca, kontam da je ovo reklama i skupljanje novih musterija medju mamama. Zasto bi se neko inace registrovao na forum o zatrudnjivanju i roditeljstvu, pored toliko foruma o mrsavljenju, da bi se raspitao za Slim Line. Ovde o njemu skoro niko nista ne zna, a vi znate puno ljudi koji su ga koristili. user posted image

(odgovor članu mayya)
Direktna veza do poruke: 12
7.4.2012 9:06:01   
mayya
Ta kampanja je vodjena u Makedoniji. A sprovela ju je devojka koja je radila za njih nekoliko godina. I kada su je, zbog ne postovanja firme, izbacili iz iste, resila je da se sveti na taj nacin, da ih blati, tuzi i pise lazi o kapsulama. Uspela je cak i da zatvori kompletnu firmu. Donela je nalaze nekih drugih tableta za mrsavljenje. Potrajalo je dok SLIM LINE nije dokazao da to nisu oni i da njihove tablete nemaju nedozvoljenih supstanci.
Sto se tice pitanja koje su ti postavili u SLIM LINE-u, potpuno su opravdana. Teski srcani bolesnici ne smeju da koriste kapsule, kao sto ne smeju da koriste ni vecinu drugih lekova, antibiotika, antiseptika. To je potpuno normalno pitanje koje ce ti postaviti i farmaceut u apoteci.
Obzirom da SLIM LINE sadrzi biljke kineskog porekla, na koje nas organizam do sada nije navikao i uz pomoc njih ubrzava metabolizam, normalno je da ce u startu ubrzati i rad srca, sto nije preporucljivo za srcane bolesnike. To je jedini razlog zbog kojeg su te to ispitali.
Da postoji bilo kakav opravdani razlog za tuzbu, odavno ne bi postojale na trzistu.
Umesto toga, cifra se penje na stotine, pa cak i hiljade zadovoljnih korisnika.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 13
7.4.2012 9:42:14   
minavb
Wrong, devojka je iz Beograda i tablete je koristila prosle godine.
Mrni je jasno da se radi o reklami, pa molim moderatore da nekako reaguju. Kontaktirajte marketing sluzbu ringeraje.user posted image

(odgovor članu mayya)
Direktna veza do poruke: 14
7.4.2012 9:47:11   
mayya
Mina, mislim da mnogo gledas kriminalisticke serije. Ne postoje svi ljudi zbog nekih zavera. Ima i normalnih ljudi.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 15
7.4.2012 9:54:33   
minavb
Koji se registruju na forum o zatrudnjivanju i trudnoci zbog slim line tableta, kao da se raspitaju, a sipaju brdo informacija? Aha, normalni.user posted image

(odgovor članu mayya)
Direktna veza do poruke: 16
7.4.2012 10:01:27   
isidora88
te tablete da su tako super zdrave prodavale bi se u apoteci i ne bi bilo debelih ljudi na svetu tako da manite porodicni forum za vrebanje klijenatauser posted image
imate gomilu foruma o mrsavljenju pa se reklamirajte tamo

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 17
7.4.2012 11:09:40   
mayya
Ocigledno ste pomesali osobu koja je otvorila temu i osobu koja je dala podatke o slim line-u

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 18
7.4.2012 15:58:26   
Mimica NS
Hvala mnogo Mayya! Nastavljam sa SLIM LINE tabletama!

(odgovor članu mayya)
Direktna veza do poruke: 19
7.4.2012 15:59:54   
Olga75
ako zelite da reklamirate proizvod obratite se DunjiRR
ako samo imate iskustva pisite o njima bez svadje sa ostalim clanovima foruma inace ce tema biti zakljucana

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 20
7.4.2012 16:09:16   
liliana
Ma, najbolje da e ova tema odmah zaključa. Ovde devojke nisu zainteresovane za taj proizvod, a stvara se samo bespotrebni metež.
Da se od tableta mršavi, Božen prasence ne bi imalo 300kg i reklamiralo "Turbo šlank"!!!user posted image Ne može se krkati slanina, pa se nagutati tableta i onda se očekivati biti fit.
A i koliko vidim, RR mame su lepe i zadovoljne svojom kilažom, kolika god da je!!!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 21
8.4.2012 8:51:50   
mayya

IZVORNA PORUKA: Mimica NS

Hvala mnogo Mayya! Nastavljam sa SLIM LINE tabletama!

Nema na cemu i drugi put!
Ako te bilo sta o slim line bude zanimalo, slobodno mi se obrati u pp. Pozz.

Direktna veza do poruke: 22
11.4.2012 8:07:10   
mala buba

IZVORNA PORUKA: liliana

Ma, najbolje da e ova tema odmah zaključa. Ovde devojke nisu zainteresovane za taj proizvod, a stvara se samo bespotrebni metež.
Da se od tableta mršavi, Božen prasence ne bi imalo 300kg i reklamiralo "Turbo šlank"!!!user posted image Ne može se krkati slanina, pa se nagutati tableta i onda se očekivati biti fit.
A i koliko vidim, RR mame su lepe i zadovoljne svojom kilažom, kolika god da je!!!user posted image

slazem se od reci do reci. samo bih dodala da svako ima pravo da veruje u sta god hoce, ali da jedno stoji UDARANJE PO DZEPU

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 23
13.4.2012 12:52:22   
magde
ovako ...ako jos moze da se komentira....jucem sam srela drugarica znaci druga drugarica sto ih koristila i rekal mi da definitivno su efikasni i da definitivno su ne zdravi i da svi koji su koristili su nekako otsatni imaju tahikardiju i da sigurno deluju na mozak da bi stopirale informacija mozga da si gladan sto nije OK tako da efikasni i nezdravi i cena je i ovde ista 38 evra samo sto sam htela da kupim pocela sam da se plasim da u pocetku nemaju nikakve reakcije oko krvi ali da pokasno ima posledice ...znaci kazes da super sam ali nakon godina ostaje posledica....krajno.EFIKASNI I VRLO NEEEEZDRAVI

sacuvaj ne bozeeee

(odgovor članu mala buba)
Direktna veza do poruke: 24
10.11.2012 15:10:23   
Anck Su Nmaun
Ufff vidim ovde bas imate lose misljenje o ovim tabletama, a bas sam htela da pitam kako ste zadovoljne, jer moja sestra i drugarica ih koriste i preezadovoljne su!
Druagrica je skinula 7 kila samo od jedne kutije,a sestra od polakutije 5 kg.
Meni su malo skupe moram da priznam, al ako tako dobro deluju a da se kile posle n e vracaju mozda bih i probala.

A ni jedna dijeta nije zdrava pa se pise o njima.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 10.11.2012 15:21:00 >

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here