|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ućebana kosica
6.2.2010 14:17:33   
Anoniman
Pomagajte!!!

Danima se borim sa Davidovom ućebanom kosom. Da li previse trlja glavicu dok spava, nemam pojma, ali kosam mu izgleda kao da ju je neko spržio peglom. Da nije mozda od fena?

< Poruku je uredio Diabla -- 6.2.2010 14:20:28 >
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Ućebana kosica
6.2.2010 14:37:57   
Lu
Ma nije od fena nego od ležanja,ali dok još malo poraste neće biti više ućebanauser posted image
Probaj da ga počešljaš (to ućebano) onom mekanom četkom za novorođenče koje ćeš predhodno pokvasiti vodom,tako sam ja rješavalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
6.2.2010 16:21:37   
Anoniman

Hvala Lu, znala sam da cu od tebe dobiti odgovoruser posted image
Znala sam da je od lezanja, nego mm popuje da je od fena.  Ucebano svako jutro ocesljam ali onim drugim cesljem sto dodje u kompletu sa mekim. Kosu mu drzim u korjenu, pa lagano iscesljam. Ali i dalje izgledao kao da je sprzena.
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ma nije od fena nego od ležanja,ali dok još malo poraste neće biti više ućebanauser posted image
Probaj da ga počešljaš (to ućebano) onom mekanom četkom za novorođenče koje ćeš predhodno pokvasiti vodom,tako sam ja rješavalauser posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 3
6.2.2010 17:30:30   
Anoniman
Ja to Nesi nisam mogla da ocesljam, pa sam posle nekog vremena odseklauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 4
7.2.2010 5:07:45   
eugenija
Šta znači ućebana kosa? Ja bi pomogla da znam......

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 5
7.2.2010 8:17:30   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image pa gore sam opisala, kao da je sprzena, zamrsena.

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 6
7.2.2010 16:22:16   
Lu
Običnim češljom ih čupa,lakše je sa mekanom četkom i kad to pokvasiš i isčešljaš ona se ispravi!

Eugi,zar vi nemate tih problema sa kosicomuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 7
7.2.2010 20:31:40   
Anoniman
Pa bolje je tako kako ti kazes. nasla sam privremeno rjesenje: vezem mu kosicu u pundju user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Običnim češljom ih čupa,lakše je sa mekanom četkom i kad to pokvasiš i isčešljaš ona se ispravi!

Eugi,zar vi nemate tih problema sa kosicomuser posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 8
7.2.2010 20:48:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja

Ja to Nesi nisam mogla da ocesljam, pa sam posle nekog vremena odseklauser posted image

Ti si genije! user posted image
Isto imamo problem sa ucebanom kosom,ali to i jeste od lezanja.I mi susimo fenom,sta cu kad mu je dugacka,ali kad spava,trlja glavom...i puf,gotovo user posted image !

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 9
7.2.2010 21:20:20   
Anoniman
Pundja je najbolja solucija, ne ceba se, i ne moram da je sisamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 10
7.2.2010 21:20:57   
Anoniman
Ja majke mi mislim da ti za'ebavasuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: eugenija

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 11
7.2.2010 22:18:02   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Diabla

Ja majke mi mislim da ti za'ebavasuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: eugenija

IZVORNA PORUKA: Diabla

pa gore sam opisala, kao da je sprzena, zamrsena.

Nemam pojma ebiga, nisma nikad čula za izraz... Ima na vrhu glave više kose i taj deo je skroz ok, puno je porasla i onda mu smeta kada nema repić, pa mu vežem na vrh glave, videla si.
Na potiljku ima jedan ćelav deo i oko njega bude otprilike to, kako kažeš kao sprženo, ali nije puno i nešto ne obraćam posebnu pažnju.
Mislim da je dobro da mu ponekad utrljaš neko bebi ulje po celoj glavi i dobro iščešljaš, pa onda na kupanjac.

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

флашица.
пеперутка16

Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.

Click Here