Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 28.2.2021 18:34:04
|
|
|
|
mati
|
Joj Nato... Jadan covek. I šta sada??? Ccc...
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 28.2.2021 21:25:13
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: mati Joj Nato... Jadan covek. I šta sada??? Ccc... Sada ce pasti tuzba 🙄 jadan covek
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 7:53:39
|
|
|
|
Maraj
|
Ma i sta mu vredi tužba...kad sad "experimentisu" sa njim... Dobro si ovo podelila, da otvorimo deset pari ociju...
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 9:25:05
|
|
|
|
nata11
|
Nisam zapazila da je vest objavio bilo ko sem Vranjskih novosti. Ma strasno. Covek zamorce na svestskom nivou. Ja inace jos cekam poziv E to... bice, polako ne zurimo se.
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 10:47:53
|
|
|
|
mati
|
Ni ja nisam videla da se negde pisalo. Ma Nato, tuzice on njih, ali to neće da mu vrati zdravlje, i spreči pojavu možda nekih neželjenih simptoma i trajnih posledica. Dešava se, ko ne radi ne može da pogreši, ali na nekim mestima je to nedopustivo.
< Poruku je uredio mati -- 1.3.2021 10:51:16 >
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 19:32:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mati, kako je mama?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 19:40:53
|
|
|
|
mati
|
Nato, za koju si ti aplicirala? Meni sada stigla por i mail... Za vakcinu. A kad sam beše konkurisala... U četvrtak uveče. Zvala sam. Kažu nema veze da se ne pojavim, reko da ne zauzima nekome termin, kaže nema veze, da se javim kad sve prodje i toliko... Ništa ni podatke... Povraćala je i danas mama, i vrtoglavice ima jake. Glava je prestala samo da je boli.
< Poruku je uredio mati -- 1.3.2021 19:41:39 >
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 19:59:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Glavobolja, vrtoglavice i povracanje su u uzajamnoj vezi, na zalost 😒
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 20:03:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nadam se da ce sutra da joj bude bolje, a vala i tebi.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 20:11:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja juče dobila dobila sms za jutros, da dođem na vakcinu, pojma nemam za koju vakcinu, ali nisam otišla, dok ne prestanem da dojim neću. I to negde na NBG mi pisalo da idem (Španskih boraca), a ja aplicirala za Zvezdaru.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 2.3.2021 20:10:26
|
|
|
|
mati
|
Čujem reče nas ovaj da je naručena i Moderna. Meni je ona bila najbolja opcija. Maslacak, kakva su tvoja saznanja o reakcijama nakon doza ove vakcine?
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 2.3.2021 20:24:04
|
|
|
|
Maslacak15
|
moderna je vrlo slicna kao fajzer/biontech. dobro se tolerise vise reakcija ima na drugu dozu i vrlo je efikasna.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 2.3.2021 20:36:09
|
|
|
|
mati
|
Pa da, slušam tebe ovde. Pisala si da su slične, samo bi se eto ja kao laik odlučila za nju, samo zbog T čuvanja. Ne znam neki moj trip. Ali, jel isto ima jake reakcije posle druge doze kao Fajzer?
|
Anketa
pumpicajabukicaKada ste pocele da koristite pumpicu za dojenje?jos u porodilistu (
29%)

u prvim danima nakon izlaska iz porodilista (
42%)

kasnije - navesti u komentaru (
4%)

nisam koristila pumpicu (
25%)
Ukupan broj glasova: 152Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!
Oznake