25 - 36 recepti iz 176 | Stranica: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | >> | 15 |
Ravioli sa mlevenim mesom i prelivom od šampinjona >
Sastojci:
Uputstvo:
Raviole služite prelivene sosom od šampinjona. Pošto su ravioli sa mlevenim mesom neutralni možete ih služiti uz bilo kakav sos, npr. sos od mirođije ili belog luka.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Prilog od pirinča, mrkve i spanaća >
Sastojci:
Uputstvo:
Možete dodavati povrće po želji. Ponekad dodam i mlade tikvice, pečenu papriku, stvar inspiracije u trenutku!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Prilog od graška i mrkve >
Sastojci:
Uputstvo:
Poslužite ga kao prilog uz bilo šta, a može biti i samostalno jelo.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Krompir sa blitvom >
Sastojci:
Uputstvo:
Lako i brzo. Ja uvek imam blanširane blitve u frizu, pa mi je priprema ovog priloga ekspresna.
Deca ga obožavaju!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Zelena salata sa pasuljem >
Sastojci:
Uputstvo:
Ja sam dodala i mladog luka, ako volite, obogatiće Vam salatu!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Bataci i grašak iz rerne >
Sastojci:
Uputstvo:
Ja sam meso direkt iz zamrzivača stavila zajedno sa smrznutim povrćem, tako da ovo može biti varijanta odličnog jela bez po muke. Rerna sve završi za vas!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Od svega po malo...Rucak! >
Sastojci:
Uputstvo:
Uvek sačuvajte bistre supice u zamrzivaču, par čaša. Spasiće vas za ovakva jela!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Zapecena buranija sa piletinom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Teletina i krompir iz kese >
Sastojci:
Uputstvo:
Sa različitim začinima i drugačijom kombinacijom povrća uvek možete dobiti drugačije jelo. Bitno je da se ne dodaje masnoća, nego meso samo pusti.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Začinjeni mladi krompirići >
Sastojci:
Uputstvo:
Ako želite da uvek imate drugi ukus, menjajte peršun za origano, majčinu dušicu, origano, ruzmarin, šta god volite!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Krompir sa povrćem u rerni >
Sastojci:
Uputstvo:
Probala sam i sa dodatnim povrćem - pečurke, cvekla... Prečurke puste mnogo vode, a cvekla zadrži ukus zemlje i nije mi bilo ok.
Sirće - obično ne može (alkoholno, vinsko). Probala sam i sa belim balamičnim i sa rozim - nije isto jer ovo tamno (to kao iz Modene) prilikom pečenja postane slatko i ne oseća se ni malo kiseline.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Moje pohovane tkvice >
Sastojci:
Uputstvo:
Dodavanjem praška za pecivo tikvice budu vazdušaste.
Na isti način možete pohovati i karfiol - skuvati ga prethodno, izmrviti pa sve kao i sa tikvicama.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept