|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
g.a.g.a
http://www.ringeraja.rs/images/sn/sn_icon4.gif (3.1.)





sreda, 24.12.2014

SRECA,SRECA,RADOST....26
Sta da kazem,osim da sam najsrecnija zena koja uskoro ulazi u deveti mesec....Ako ste citali moje ranije dnevnike i komentare znate koliko se dugo suprug i ja borimo sa sterilitetom.To je teska i iscrpna borba,i ko nije prosao kroz to apsolutno ne razume o cemu pricam.Nasa soba ,kada bi umela da prica....ne bi to bile lepe price!
Zelim da porucim svima koji se bore sa sterilitetom bilo koje vrste da nikada,ali NIKADA ne odustaju,da ima milion nacina da se dodje do deteta,i da nikada ne iskljucuju ni jednu opciju!Jer ,tek kada covek prihvati svoj problem,i prigrli ga obema rukama,i kaze sebi JA TO MORAM ,JA TO MOGU,tek tada stvari pocnu da dolaze na svoje mesto.7 dugih godina ,a cini mi se vecnost cela .Zeleti dete toliko dugo ,plakati svakodnevno i krijuci suze ,praveci se jakom ,zaista ume da umori coveka.Ali u trenutku kada se covek najmanje nada obasja ga najlepsi zrak ,zato drage moje ne predajte se.Volite najiskrenije,verujte ,vera pomera planine,cuvajte svoje muskarce,jer oni su slabiji pol,u to ne sumnjajte.
VOLITE NEKOG ,I NEKO CE VOLETI VAS !!! 
 


Klikni ovde i napiši prvu objavu za svoj dnevnik!
Jedinstveno razdoblje života, nezaboravna sećanja! Sve prekretnice i važne događaje upiši u svoj dnevnik. Podeli ih sa Ringerajinom zajednicom ili zaključaj samo za sebe.
Ako želiš da objaviš komentar moraš daPrijaviš ili postaneš član portala.








24.12.2014
Draga Gaga, divne vesti, čestitam! ¦

24.12.2014
HVALA dunjice,od srca!Najdivnije!!

24.12.2014
Predivno, cestitam!

24.12.2014
Stvarno zadivljujuce i hrabro. Bravo...

25.12.2014
hvala Lela,Bibi....malo podrske nije na odmet ,samo zelim da i drugi shvate sustinu.

2.2.2015
Draga, od srca cestitam <3 Rasplaka me od srece. :) Jako dugo nisam bila na sajtu i prvo vidim sreca, sreca, radost :D sve mi je bilo jasno :)

6.3.2015
Potpisujem da su muskarci slabiji pol. Poneki i ponekad.
A tebi cestitam od srca draga.

8.3.2015
divno i cestitamo :)
Ako želiš da objaviš komentar moraš daPrijaviš ili postaneš član portala.


Klikni ovde i pogledaj druge javne dnevnike!
Zajedno se radujemo, plačemo, rastemo ...

Click Here