|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

"NEUKUSU TREBA REĆI NE!"

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 16.1.2015
Pesma "Neukusu treba reći NE" je prva u nizu numera koje će se naći na izdanju "Deca pevaju rokenrol", gde će poznate rokenrol pesme obrađivati dečji hor "Čuperak" u saradnji s njihovim autorima

/11


Dečji hor Čuperak i Dušan Kojić Koja (Disciplin A Kitschme) snimili su zajedno novu verziju pesme “Neukusu treba reći NE”.

Pesma je prva u nizu numera koje će se naći na izdanju “Deca pevaju rokenrol“, gde će poznate rokenrol pesme obrađivati dečji hor “Čuperak” u saradnji sa njihovim autorima.

Deci je bilo silno zabavno dok su snimali pesmu zajedno sa Kojom u studiju koji se nalazi u njihovom rodnom gradu Kikindi.

Koja u pesmi svira slide gitaru, a potpisuje i miks, aranžman i produkciju nove inkarnacije njegove pesme “Neukusu treba reći NE”. Snimak je nastao u studiju “Čuperak”, a sve je snimio Boris Gvozden. Saradnica u horu bila je Hana Balaban. Autorka ilustracije koja prati pesmu je Nina Milenović Jovanović.

Dečji hor “Čuperak” vodi Svetlana Milić, koja je i dirigent, a pri izvođenju pesme uživo je bila zadužena i za koreografiju.


Koja i hor Čuperak su inače pesmu “Neukusu treba reći NE” premijerno izveli 13. juna 2014. godine na zatvaranju petog Međunarodnog bijenala umetničkog dečjeg izraza – 5. BUDI u Kulturnom centru Pančeva. Nakon toga pesma je snimljena i u studiju.

Tokom projekta “Deca pevaju rokenrol”, deca iz hora “Čuperak” (koji radi u Kikindi i Jagodini) će kroz rad u radionicama sa eminentnim rok autorima učestvovati u kreiranju novog muzičkog dela, a snimanje numere u studiju, kao i izvođenje uživo, biće zanimljivo i dragoceno iskustvo za njih, koje će, smatramo, uticati na proširivanje i razvoj njihovog muzičkog obrazovanja.

Autori projekta “Deca pevaju rokenrol” su Aleksandar Pavlić (Digimedia PR) i Branislav Radovanović (osnivač i umetnički direktor Međun?rodnog bijen?la umetničkog dečjeg izr?z? – BUDI, manifestacije koju organizuje Kulturni centar Pančeva). Projekat su ovoj (prvoj) fazi podržali Grad Pančevo, Kulturni centar Pančeva, Hor “Čuperak” i Digimedia PR.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...
Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...
9
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
7
Dečji "žargon" tj. NE!
Naoružajte se strpljenjem i suočite se sa tim provokatorskim NE!
4
Zanimljivosti o aprilskim bebama
Evo koje se karakteristike pripisuju bebama rođenim u aprilu.
4





DEDA
video
Peva: Dragan Laković
Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image
Click Here