|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

5 načina koji će učiniti da vaš muž bude trajno zaljubljen u vas

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 3.2.2018
Ako ne želite da vaš muž ikada prestane da bude zaljubljen u vas u nastavku su saveti kako da to ostvarite.
Ključne reči:

image
/11


  • Ukoliko je nešto teško u vezi, to je onda konstatno održavanje naklonosti osobe koju volite. Iako se to čini teško ostvaljivim, nije nemoguće. Volim da razmišljam da „tamo gde ima volje, ima i načina“. Ukoliko nešto dovoljno želite i spremni ste da učinite sve za to, onda ćete to i ostvariti. Ovo se odnosi i na ljubav.
  • S tim u vezi, kroz iskustvo i razmišljajući, došla sam do zaključka da je potrebna konstantna pažnja kako biste otkrili male detalje koji će vašem partneru pomoći da se svakodnevno zaljubljuje u vas. Otrkivam vam pet stvari koji će pomoći da vaš suprug ostane u potpunosti zaljubljen u vas:

Imajte poverenja u sebe

  • Kod svake žene postoji ono nešto što je čini atraktivnom, zbog čega ona nikada ne sumnja u sebe, bez obzira da li je to njena lepota, njena vera ili njeni kvaliteti. Shvatajući koliko ste divni, učiniće da se vaš muž uvek osloni na vas u teškim trenucima. Ali, što je još bitnije, diviće se vašoj snazi i psihičkoj stabilnosti u trenucima kada je to potrebno.  

Budite samopouzdani

  • Kada ljubomora pokuša da upravlja vezom, najbolje je odagnati ta osećanja. Pokažite svom suprugu da mu verujete i da i on može da veruje vama, ne kao vašem lojalnom partneru, već kao i ženi kojoj se može okrenuti u trenucima nesigurnosti, straha, pa čak i neuspeha. 

Budite saosećajni

  • Da biste razumeli nekoga, morate da se „pretvorite u oči i uši“. Slušanje je ključ razumevanja nekoga. Prestanite da se žalite, oslobodite sebe potrebe da identifikujete i sudite muževljevim greškama. Izbegavajte priliku za kritikovanje. Ukoliko se tako budete ponašali, pokazaćete svom suprugu da ste mu ne samo žena, već i prijatelj kome može verovati.

 Učinite da i vas muž razume

  • Kao što sam gore već navela, da biste razumeli, morate da slušate; ali morate takođe da znate kako da komunicirate da bi i vas muž razumeo. Pričajte bez podizanja tona, bez očajanja. Nemojte se uznemiravati, ne uvijajte svoje reči, ne govorite ništa za šta nemate dokaze ili činjenice; budite iskreni i direktni. Nerazumevanje izaziva brojne negativne ishode.

Budite zabavni

  • Morate prihvatiti da ne znate sve i da naučite čak i da se smejete sebi. Ovo će učiniti da vas on voli malo više svakoga dana. Verujte mi, vaš osmeh će osvetleti mračne dane i olakšati stresna vremena. Zbog toga, pronađite svetlu tačku svakog problema i pomozite i njemu da to učini, svakoga dana. Pozovite ga na neočekivani sastanak ili ga iznenadite lepim gestom; pokažite mu da čak iako ste njegova stena, možete takođe i da se smejete zajedno. 

 

Svaki muškarac je drugačiji, i ako volite svog supruga, naučićete šta je ono što on voli kod vas. Gajite kvalitete koji se njemu sviđaju i radite na njihovom poboljšanju. Zapamtite da već posedujete sve što vam je potrebno kako bi vaš muž bio zaljubljen u vas kao što je bio i prvog dana.

 

Prevod: familyshare

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uskršnja čestitka sa skrivenom porukom
Ljubav iznenađuje zar ne? Budite kreativni tokom uskršnjih praznika i zadivite svoje najbliže tako što ćete napraviti pr...
7
Kada mi noge pokleknu, ne stidi me se...
Donosimo vam pismo majke njenoj ćerki, koje svaki put izaziva iste emocije kod svih koji ga pročitaju.
4
Vip Casa Club- doživite sa porodicom druga...
Čist planinski vazduh, bezbroj atrakcija, sjajna hrana i porodica na okupu! Iskoristite mnoštvo pogodnosti specijalne po...
4
Nikad ne šalji muškarca da obavi dva posla
Nakon što smo Mr. S i ja smo skoro mesec dana ratovali oko toga jesam li ja dovoljno emotivna i empatična majka ili nisa...
3





5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
Kada mi noge pokleknu, ne stidi me se...
Donosimo vam pismo majke njenoj ćerki, koje svaki put izaziva iste emocije kod svih koji ga pročitaju.



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here