|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ariel ostaje posvećen smanjenju, ponovnom korišćenju i recikliranju plastičnih ambalaža

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 25.10.2023
Nova Ariel kartonska ambalaža koja zamenjuje staru plastičnu kutiju ne samo što je bezbedna za decu, već je i dizajnirana da bude ergonomska, inkluzivna i intuitivna za sve, zahvaljujući svom novom intuitivnom ECOCLIC® sistemu zatvaranja.

image
Arielova nova, unapređena formula pruža besprekorno čiste rezultate, čak i prilikom brzog pranja u hladnoj vodi.
/11


Prilikom izbora deterdženta, donosimo odluku na osnovu njegovog učinka. Ipak, to ne menja činjenicu da je pakovanje takođe od velikog značaja. Pakovanje Ariela ima više uloga. Naime, Ariel ambalaža nije samo namenjena skladištenju deterdženta i čuvanju tokom transporta i upotrebe, već pruža i neophodne informacije o samom proizvodu, kao što su sastojci, uputstva za upotrebu, bezbednost i preporuke za doziranje. Ipak, uprkos svojoj funkcionalnosti, ambalaža stvara otpad i utiče na životnu sredinu. Iz tog razloga, Ariel se obavezuje da pronađe različita održivija rešenja za ambalažu. To uključuje smanjenje plastične ambalaže, obezbeđivanje da je naša ambalaža reciklabilna i maksimalno korišćenje recikliranih materijala u izradi ambalaže.

 

Naša inovacija pakovanja Ariel PODS®

 

Predstavili smo našu novu i revolucionarnu ECOCLIC® kartonsku ambalažu koja zadovoljava sve navedene kriterijume. Nova kartonska ambalaža koja zamenjuje staru plastičnu kutiju nije samo bezbedna za decu, već je i dizajnirana da bude ergonomska, inkluzivna i intuitivna za sve, zahvaljujući svom novom intuitivnom ECOCLIC® sistemu zatvaranja. Nova kartonska ambalaža Ariel PODS® poseduje FSC sertifikat i potpuno je reciklabilna, tako da je možete reciklirati sa ostalim papirnim ambalažama u vašem domaćinstvu. Štaviše, ECOCLIC® kutija sačinjena je od najmanje 70% recikliranih vlakana, a nova ambalaža će štedeti do 6.500 tona plastike godišnje u Evropi. Nova ambalaža omogućava i smanjenje broja kamiona koji isporučuju Ariel iz naših fabrika do potrošača na teritoriji Evrope.

 

Arielova nova, unapređena formula pruža besprekorno čiste rezultate, čak i prilikom brzog pranja u hladnoj vodi

 

  • Arielova nova TurboBoost enzimska tehnologija prodire kroz masne fleke brže nego ikada ranije, donoseći besprekorno čiste rezultate kao i uvek, čak i tokom brzog pranja u hladnoj vodi.
  • Arielova tehnologija brzog rastvaranja filma obezbeđuje da se Ariel All-in-1 kapsule dokazano brzo rastvaraju čak i u hladnoj vodi.
  • Arielove All-in-1 kapsule sa tehnologijom brzog rastvaranja filma sačinjene su od biorazgradivih komponenti koje omogućavaju da se kapsula brzo rastvori, čak i u hladnoj vodi.

 

Na ovaj način naši potrošači imaju mogućnost da tokom brzog pranja u kombinaciji sa novom TurboBoost enzimskom tehnologijom Ariela uštedi do 75% električne energije i smanje vreme koje provode u pranju veša za čak 12 sati mesečno! Arielovi enzimi visokog kvaliteta dovode do toga da se iz odeće tokom brzog pranja u hladnoj vodi izgubi 52% manje mikrovlakana i 74% manje boje, što čuva kvalitet vaše odeće.

 

Novi Ariel otvara put za održivije pranje veša, budući da brzo pranje u hladnoj vodi znači i manju upotrebu električne energije, kao i manje mikrovlakana i boje u vodi. Veća koncentracija moći ćišćenja u svakoj kapi obezbeđuje podjednako jak učinak i u manjim dozama, čime čuva vaš novac.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako se živi bez majke? Teško. Ali neko i ...
Kako se živi bez srca ispod kojeg si disala i rasla prije ovog nepredvidivog svijeta.
5
Deco srećan vam praznik - danas je Vrbica!
Srpska pravoslavna crkva obeležava danas praznik Vaskrsenja Lazarevog ili Lazarevu subotu, uspomenu na poslednje čudo Hr...
4
Izvini što sam galamila na tebe
Izvini što sam galamila na tebe iz svih onih razloga kojih se više ni sjetiti ne mogu, a ti ih se sigurno sjećaš, jer ka...
3
U godini jubileja dm nagrađuje vernost kupaca
Beograd, 23. april 2024 – U godini kada proslavlja dve decenije poslovanja, dm drogerie markt kreirao je nove pogodnosti...
3





“DUEL 1 dinar"- podrška za samohrane m...
Beograd, 7. mart 2024. - U prijatnom okruženju, kompanija Beohemija, koja posluje u okviru češkog CE Industries holdinga...
POBEDNICI u IMMUNOKIND nagradnom konkursu!
Hvala svima na učešču u IMMUNOKIND nagradnom konkursu. Predstavljamo vam 10 dobitnika sjajnih IMMUNOKIND paketa.



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here