|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

BEZBRIŽAN ODMOR UZ ALPIKOL SIRUP

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 22.5.2023
Kako i na koji način nam Alpikol sirup može pomoći, objašnjava dr Jelena Džarić.

image
Dr Jelena Džarić: Moj savet je da se dve nedelje pre planiranog odmora krene preventivno sa korišćenjem Alpikol sirupa. Foto: Freepik.com
/11


Verujemo da je mnogima letovanje najlepši deo godine koji svi tako željno očekujemo. Ali isto tako ne čudi ni veliko razočarenje usled nepredviđenih zdravstvenih problema koji se dogode baš u to vreme. Jedan od mogućih razloga zašto se ovo dešava je i zbog toga što nam je imuni sistem verovatno iscrpljen zbog priprema koje za većinu budu stresne često nesvesno. Drugi mogući razlog je promena klime i okruženja koja nas za kratko izbaci iz balansa i naš imuni sistem ne odreaguje kako treba i eto razbolimo se kada najmanje želimo. Treći razlog, ne manje značajan, je sve češća upotreba rashladnih uređaja. Ovog leta o tome ne moramo da brinemo pošto je u apoteke stigao sirup jedinstvenog sastava pogodan kako za decu tako i za odrasle.

 

Kako i na koji način nam Alpikol sirup može pomoći objasniće nam dr Jelena Džarić.


 - Meni kao lekaru i kao roditelju je veoma bitno da moja porodica i moji pacijenti budu bezbrižni i zdravi kada krenu na odmor. Pre svega želimo da se odmorimo i uživamo a najmanje što želimo je da razmišljamo o eventualnim posetama lekarima i ambulantama. Zato ja savetujem da o svom imunitetu razmišljamo na vreme i pre nego što krenemo na odmor, a da kao obavezan deo prtljaga imamo priručnu apoteku uz sebe, za svaki slučaj.

 

 

U apotekama možete pronaći Alpikol sirup koji u potpunosti zadovoljava sve zahteve kada se govori o osnaživanju imuniteta. Naime, ovaj sirup je sastavljen tri potpuno prirodna sastojaka. To su ekstrakt CRNE ZOVE, JUŽNOAFRIČKE MUŠKATLE i BETA GLUKANA iz pivskog kvasca i ujedno su idealna kombinacija koja dovodi do jačanja takozvanog urođenog imuniteta kako kod odraslih tako i kod dece. Urođeni imunitet prvi reaguje kada je potrebna naša odbrana.

 

Preventivnim korišćenjem sirupa od samo dve nedelje postižemo da naš imuni sistem bude aktivan i spreman da u najkraćem roku uništi patogene koji mogu da naruše naše zdravlje.

 

Ove komponente imaju snažno antivirusno dejstvo – što znači da onemogućavaju da se virus zalepi i uđe u naše ćelije ili već aktiviraju mehanizam da se zaražene ćelije unište. Drugo dejstvo je da imaju antibakterijski efekat – to  znači da svojim dejstvom ne dozvoljavaju da se bakterije zadržavaju na sluzokoži i da dovedu do takozvane superinfekcije. Crna zova ima snažno antioksidativno dejstvo koje pomaže u regeneraciji našeg organizma, a južnoafrička muškatla deluje na pokretanje treplji koje se nalaze u gornjem respiratornom traktu i time se postiže jako sekretomotorno dejstvo – izbacuje se sav neželjeni sekret iz respiratornog sistema. Sve tri komponente zajedno snažno stimulišu naš urođeni imuni sistem.

 

Zato je moj savet da se dve nedelje pre planiranog odmora krene preventivno sa korišćenjem Alpikol sirupa.

 

U svojoj putnoj apoteci svima savetujem da uz probiotik ne bi bilo loše imati i Alpikol sirup u slučaju da na odmoru dođe do pojave simtoma koji ukazuju na virusnu infekciju. U tom slučaju preporuka je da se krene što pre sa korišćenjem Alpikol sirupa, već na pojavu prvih simtoma kao što su temperatura, malaksalost, bolovi u mišićima.

 

Na kraju, svima bih poželela jak imunitet i puno zdravlja.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

COGNITIVA: Povećajte snagu mozga!
Idemo u teretanu da jačamo mišiće. Trčimo i planinarimo da bismo bili izdržljiviji. Vodimo računa šta jedemo, da bismo b...
8
Nadutost – prolazna pojava ili ozbiljan pr...
Da li ste ikada osetili neprijatnu nadutost ili imali problema sa viškom gasova u stomaku?
5
Pasivno pušenje slabi koncentraciju
Da li ste znali da ne morate da budete pušač da biste oboleli od kardiovaskularnih ili respiratornih oboljenja? Dovoljno...
3
PROJEKAT ZA RANO OTKRIVANJE RAKA KOŽE
ROJEKAT ZA RANO OTKRIVANJE RAKA KOŽE - „PREGLED ZA SVE“ -
3





Pobedite ciste na dojkama biljkama
Ciste na dojkama su veoma česta pojava, a u Sjedinjenim Američkim Državama smatraju da je njihova pojava gotovo epidemio...
Pomozite svom tinejdžeru da izađe na kraj ...
Masna koža, akne, bubuljice...ovi izazovi su veliki za tinejdžere i nije im lako. Bitne i dinamične hormonske promene u ...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here