|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ove moćne viralne fotografije dokazuju da je hranjenje bebe lepo bez obzira kako to radite

Suzana Dunjić, 11.11.2021
Majka koja hrani svoju bebu je divan prizor, bilo da je to dojkom, flašicom ili medicinskim sredstvom. Ove fotografije to dokazuju.

image
Kada je Saunders napravila i objavila portret tri majke koje hrane svoje bebe, nije mogla ni da zamisli kakav će uticaj njena fotografija imati. (Photo: Felicia Saunders Photography)
/11


Danas mnogi imaju strastvene stavove o tome kako treba hraniti bebe. Kao rezultat ovog fenomena, mame se često svrstavaju u jedan od dva tabora: ili veruju da je „dojenje najbolje“ ili više vole flašicu.

Međutim, za fotografkinju i majku dvoje dece Feliciu Saunders, ne postoji pogrešan način da se beba hrani.

Kada je Saunders napravila i objavila portret tri majke koje hrane svoje bebe, nije mogla ni da zamisli kakav će uticaj njena fotografija imati.

Svakog avgusta, Saunders je nudila portretne sesije koje ona naziva „negujuće/vezujuće“. Dok je ranije ovaj projekat promovisala snimcima koji su prvenstveno predstavljali majke koje doje ili na flašicu hrane svoje bebe, 2019. godine je odlučila da uradi nešto drugačije.

Inspirisana klijentom i prijateljicom čijem dečaku je potrebna sonda za hranjenje, odlučila je da snimi trio majki koje hrane svoju decu na način koji im odgovara — bilo dojkama, flašicom ili medicinskim aparatima. U svakom slučaju, Saunders je želela da zabeleži vezu između majki i beba, koja je moćna, bez obzira na stil hranjenja!

Stoga, tog avgusta objavljuje ovaj poseban portret tri majke na svojim Instagram i Facebook nalozima, želeći da pokaže da su sve vrste hranjenja bebe lepe i da čak i kada majke hrane svoje bebe na drugačiji način, i dalje imaju toliko toga zajedničkog.

Ova fotografija je ubrzo postala viralna.


??????? ??? ?????? ? ?????????? Instagram

?????? ???? ???? Felicia Saunders Photo (@feliciasaundersphoto)

 

Svi roditelji moraju imati podršku u ranom roditeljstvu, bez obzira na to kako hrane svoju bebu. Pritisak da bebe trebaju da se isključivo doje može biti štetan za mentalno zdravlje majke i niko ne bi trebalo da se oseća krivim zbog hranjenja bebe adaptiranim mlekom.

 

Majka koja hrani svoju bebu je divan prizor, bilo da je to dojkom, flašicom ili medicinskim sredstvom. Ove fotografije to dokazuju.

Autor svih fotografija je Felicia Saunders Photography

 

Hrana ne mora da dolazi iz bradavica

 

Dojenje je divno

 

Hranjenje na flašicu je jednako divno

 

 

Priredila Ringeraja.rs

 

PROČITAJ JOŠ: 24 dirljive fotografije dojenja

 


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Upis u jedini registar blizanaca u Srbiji ...
Roditelji blizanaca i bliznakinja, u toku je upis u STAR Registar blizanaca Srbije!Evo zašto je to važno za vašu decu, č...
9
Opadanje kose nakon porođaja
Nakon porođaja, većina žena se susreće sa problemom naglog opadanja kose, do tada guste, sajne, jake, za koju se činilo ...
6
VIDEO: Kada ti mama koja doji bebu upropas...
Da li su mame koje doje eksponat? Za neke jesu. Da li je dojenje u javnosti zaista neukusno? Za neke jeste. I ova pesma ...
5
Kako se pravi beba u jednom afričkom plemenu
Roditelji su ti koji odlučuju da li će i kada imati dete, ali dete u stvari samo bira svoje roditelje i pronalazi put do...
4





Majčino mleko je kao otisak prsta
Dokazano je i da dojena deca imaju manje ozbiljnih infekcija (crevnih, upala srednjeg uha, teških infekcija disajnih put...
Ovo se NE GOVORI mami koja ne doji
Ljudi sebi dozvoljavaju toliko toga, naročito u poslednje vreme kad, koliko god u načelu podržavali dojenje, ne možete d...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here