|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Javni akvarijum i tropikarijum Beograda

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 4.9.2017
U Beogradu postoji jedno mesto gde se "rađaju srećne misli " i kada "drugome sreću želite sami u nju upadate", gde se u akvarijumima kupaju ribica Nemo i njegov tata a Sunđer Bob i Keba Kraba prave interesantna dešavanja na morskom dnu velikog akvarijuma.

image
/11


Javni akvarijum i tropikarijum Beograd je mesto okupljanja dece, mama, tata, baka i deka,  gde uvek možete doći i pobeći od vrelog asfalta i svakodnevne gužve u čarobni svet ribica, biljaka, guštera i zmija, koji žive u simbiozi kako bi nam učinili život prijatnijim i interesantnijim. 

 

Ljubazno osoblje će vam rado izaći u susret ukoliko želite da se družite sa životinjicama, da ih mazite i slikate se sa njima. 

 

U pripremi su radionice za decu i odrasle a u septembru mesecu učestvujemo u manifestaciji "Dani evropske baštine“ sa nekoliko projekata.

 

Subotom i nedeljom puštamo kratkometražne podvodne filmove tako da možete uroniti u svet morskih dubina u našoj bioskopskoj sali.

 

U Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograda možete uz edukativni program proslaviti i rođendan malo drugačije i sadržajnije nego uobičajeno. 

 

Dođite i uživajte zajedno sa preko 3000 stanovnika JavAk, čekamo vas.

 

Milenka Vesnića 3, Beograd

www.javniakvarijum.rs

www.facebook.com/Javniakvarijum/

 


 

 


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
58
MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...
Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...
32
Kako stres roditelja utiče na decu?
Istraživanje Američkog psihološkog udruženja koje je obuhvatilo više od dve hiljade ispitanika, pokazalo je da 90 odsto ...
6
OVO JE ZA 5+! Pismeni rad malog Teodora (9)
Pismeni rad devetogodišnjeg Teodora Kovačevića iz Beograda o njegovom ocu Milanu, koji je vrlo brzo postao viralan, razn...
6





DEČJE PREDSTAVE UŽIVO NA INTERNETU
Dečje predstave, kao i predstave za odrasle, otkazane su za vreme vanrednog stanja u Srbiji. Ipak, pozorišta nisu zatvor...
PRERUŠENI ŠPIJUNI
video
Super špijun Lens Sterling (Vil Smit)i naučnikVolter Beket (Tom Holand)su potpune suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubaz...



Click Here