|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Jelo od starog hleba

Ringerajina kuhinja, 31.3.2012
Ringerajin kuvar: lelaigor

image
/11


  • stari hleb
  • malo mleka
  • salama
  • kečap
  • pavlaka
  • kiseli krastavci
  • jogurt
  • jaja


  1. U pleh staviti ppir za pečenje, staviti red hleba.
  2. Preliti hleb sa malo mleka.
  3. Poređati red salame preko hleba.
  4. Staviti još jedan red hleba, pa ga premazati kečapom.
  5. Staviti novi red hleba, premazati ga pavlakom i posuti iseckanim kisleim krastavčićima.
  6. Začiniti po ukusu vegetom i origanom.
  7. Umutiti jaja sa jogurtom i preliti sve, p azapeći u rerni na 180 stepeni.


Koristila sam količine po želji i ukusu, sve zavisi koliko hleba "za baciti" imate. Jelo je izdašno, ukusom podseća na picu, ali je u suštini drugačije... Vredi probati! :)

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one
4
Grčka salata
Ringerajin kuvar: imperial
3
Rudolfov jednostavni ručak
Ringerajin kuvar: cvećka
3
Aurora špagete
Ringerajin kuvar: lelaigor
3





Polpetone
Ringerajin kuvar: lanajelena
Rolovana "slatka" piletina
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

suragat majka
sirena

Da li biste pristale da budete surogat majka?

Da, za velik novac (14%)

Da, jer treba pomoci drugim zenama (13%)

Ne, mislim da je to besmisleno (13%)

Ne, nikako (61%)


Ukupan broj glasova: 117

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here