|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kako izabrati pravi preparat za podizanje imuniteta?

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 6.10.2021
Napravi razliku i odaberi preparat sa pametnom kombinacijom jer nije svejedno.

image
Treba voditi računa da su biljni preparati standardizovani i prečišćeni i da postoji kliničko iskustvo u dejstvu takvih preparata.
/11


 

Treba imati na umu da je sve više preparata koji imaju uticaj na imuni sistem dece i odraslih. Kako napraviti dobar izbor, za sebe i za svoju porodicu, često je pitanje koje postavljamo.

 

Na prvom mestu treba birati prirodne, biljne preparate. Zatim treba voditi računa da su ti biljni preparati standardizovani i prečišćeni (ovo daje sigurnost u kvalitet i efekat samog preparata) i da postoji kliničko iskustvo u dejstvu takvih preparata. Ovo su glavni parametri koji treba da vode svakog roditelja u izboru adekvatnog preparata.

 

Postoji preparat na našem tržištu koji je nastao pre svega pametnim odabirom biljaka koje imaju odličan efekat u borbi protiv virusa i bakterija. Njihovim spajanjem je nastao  preparat, Alpikol sirup. U jednoj bočici se nalaze tri veoma moćna sastojka koja podižu urođeni imuni odgovor te tako pomažu da se izborimo sa virusnim i bakterijskim infekcijama.

 

Kao što je na početku rečeno, bitno je da se zna kakvog su kvaliteta pojedinačni sastojci. U Alpikol sirupu su prečišćeni ekstrakti crne zove i južnoafričke muškatle, standardizovani po nemačkim standardima. Obe ove biljke imaju jak antivirusni efekat tako što sprečavaju virusima da se vežu za ćeliju domaćina. Pored ovog imaju i antibakterijski efekat pa sprečavaju da dođe do takozvane sekundarne bakterijske infekcije. Sem pomenutih efekata, pametno se iskoristila kombinacija ovih biljaka i njihovo dejstvo na pokretanje sekreta i njegovo izbacivanje (ne treba dodavati novi sirup za iskašljavanje) i efekat u brzom oporavku organizma nakon bolesti. Za ove biljke postoje brojne studije koje su pokazale njihov antivirusni efekat.

Treći sastojak je beta glukan. Beta glukana ima zaista puno na našem tržištu. Za njega važi pravilo da samo visoko prečišćen i standardizovan beta glukan ima efekat na naš imuni sistem. Druga veoma bitna stavka kod izbora beta glukana je važnost izvora iz kog je dobijen. Oni dobijeni iz gljiva imaju slabiji efekat na imunitet, nego oni koji su dobijeni iz pivskog kvasca. Vodite računa kada birate beta glukan, a preporuka je da odaberete onaj koji je dobijen iz pivskog kvasca. U Alpikol sirupu se nalazi upravo taj, pravi glukan koji je visoko prečišćen i standardizovan, dobijen iz pivskog kvasca. Njegov naziv Yestimun je zaštićen i standardizovan u Nemačkoj.

 

Sve što vam treba u terapiji i prevenciji virusnih i bakterijskih infekcija možete pronaći u Alpikol sirupu.

Pametan sirup za snažnu podršku urođenom imunitetu kod dece i odraslih.

 

Alpikol sirup - Birajte pametno!

 



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Roditeljstvo je teško ako ga dobro radiš
“Generacija infantilnih majki koje sebi dopuste izlazak u klub u degutantnoj odeći i ne vide da je majčinstvo predivna s...
8
BUDUĆE VOĐE: 7 osobina prolećnih beba
Zima, proleće, leto ili jesen ... Da li znate da godišnje doba utiče na našu ličnost? Mnoga istraživanja pokazala su kak...
6
Nezgoda
Autor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri
6
Kako od dece pravimo lažove?
Mališani koji su u uzrastu od pet, šest i sedam godina doživeli da ih mame i tate lažu kasnije će mnogo više pribegavati...
4





Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Slaba motorika, ravna stopala, loš govor -...
Veliki izazov današnjeg vremena su savremene tehnologije. Tu je, naravno, televizija, ali primat preuzimaju mobilni tele...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here