|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kako se ono beše zove ljubav - UNICEF Kratke priče

Svetlana Preradović, 31.12.2016
Kako bi skrenuo pažnju na decu i važnost ostvarenja prava svakog deteta, UNICEF je pozvao pisce sa svih kontinenata da daju svoj doprinos pravima dece učešćem u inicijativi pod nazivom "Kratke priče".

image
/11


 

 

Ove godine Dečji fond Ujedinjenih nacija (UNICEF) obeležava sedam decenija rada na unapređenju prava svakog deteta, svuda u svetu.

Kako bi skrenuo pažnju na decu i važnost ostvarenja prava svakog deteta, UNICEF je pozvao pisce sa svih kontinenata da daju svoj doprinos pravima dece učešćem u inicijativi pod nazivom "Kratke priče".


Pročitajte priču Svetlane Preradović!

 

 

 

Kako se ono beše zove ljubav

 

 

Ja se zovem Sava imam tri i po godine, upravo sam se probudio, uzeo u naručje svog zeku i idem kroz hodnik našeg stana ka dnevnoj sobi.  


Malo sam još uvek pospan i plašim se ovih senki od kaputa, jakni i raznih stvari u hodniku, ali evo, uspeo sam nekako da dođem do dnevne sobe.


Aha, tata je tu, nešto radi na kompjuteru, ali se, kada čuje moje korake, okreće na stolici što se super vrti i grli me tako da me malo zaboli, jer je baš snažan.


Idem dalje za mirisom parfema i kolača i u kuhinji nalazim mamu, koja mi se smeje i daje parče mafina koje je tek ispekla (njammmm...).
Znam da bi me i ona zagrlila, ali ja žurim jer mi se piški i brzo krećem ka kupatilu gde, kao i uvek, nalazim moju sestru kako se češlja, a ona me štipne za guzu, pa se sav naježim jer mi se...već sam vam to rekao.


Eto i to sam obavio, pa sada ostaje samo da operem ruke i da se malo pogledam u ogledalo kao i uvek dok to radim jer, znate, ja sam baš lep.


Siguran sam da je to od one, kako se ono beše zove, ljubavi, što živi u našoj kući.

 

 

Svetlana Preradović

 

 


 

 

Priče koje svake subote ekskluzivno objavljujemo na našem sajtu napisala je Svetlana Preradović, mama, kojoj su, Nina i Tadija potvrdili da ume da priča priče za decu i tetka, kojoj su Tatjana i Andrija otkrili da voli da priča priče za decu.

Njena knjiga o Princezi Kmezi (izdavačka kuća Laguna), uskoro će moći da se kupi u knjižarama!

Čitajte Svetlanine priče!

 
    

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ide zmija - VIDEO!!!
Malo zabave za najmlađe
11
Dečje navike koje vas "izluđuju", ...
Svaki roditelj ponekad "pošizi" zbog ponašanja svog deteta, koje, recimo, isto pitanje postavlja već peti put zare...
7
Deca koja imaju tantrume biće bogatija i u...
Ako se dete bori svim silama protiv tebe, ima tantrume i prkosi autoritetu - verovatnije je da će biti uspešnije u karij...
7
Ivin voz
Peva: Dragan Laković
5





Propolis Books između dva sajma knjiga!
Dečja izdavačka kuća Propolis Books osnovana je 2005. Usmerena je na izdavaštvo za decu i za sve one koji sa njima rade:...
DRVO
Drvo koje je iz tog semena poraslo znalo je šta je sreća – uživati u onome što imaš, ma gde da si!



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here