|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

KLUB „ZLATNO SRCE“ - PODRŠKA KOJA OSMEH ZNAČI

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 15.3.2021
Da li ste čuli za Klub „Zlatno srce“? Članovi ovog kluba, redovnim mesečnim donacijama, pružaju podršku deci i mladima bez roditeljskog staranja i ugroženim porodicama o kojima brine Fondacija SOS Dečija sela Srbija.

image
/11


Od 15. marta, članovi Kluba „Zlatno srce“ mogu postati građani bilo kog mesta u Srbiji i svetu. Prijavom za višekratno mesečno doniranje putem platnih kartica, na veb sajtu Fondacije: http://bit.ly/KlubZlatnoSrce, pružate priliku da deca i mladi u riziku i bez roditeljskog staranja rastu u podsticajnom okruženju punom ljubavi, nasmejani, poštovani i sigurni. Uz vašu podršku, ugrožene porodice dobijaju priliku da ostanu na okupu i budu sposobne da svojoj deci pruže bezbedne uslove za normalno detinjstvo i razvoj.

 

Zahvaljujući redovnim mesečnim donacijama, u SOS Dečijem selu Kraljevo trenutno živi 92 dece i mladih. Oni rastu u porodičnoj atmosferi, uz braću, sestre i hraniteljice, deleći sa njima sreću i tugu, igračke i slatkiše, priče iz školskih klupa. Zajedno rade domaće zadatke, uče strane jezike, sviraju melodije omiljenih bendova i čuvaju tajne o prvim simpatijama. U programima za mlade završavaju škole, zanate, fakultete i spremaju se da samostalno zakorače u život.

 

Kroz Centre za podršku porodici u Nišu i Beogradu porodice dobijaju šanse da prebrode krize, obezbede stabilno okruženje za razvoj dece, i da deca ostanu sa svojim roditeljima. Centar „Jaki mladi“ pruža aktivnu podršku mladima odraslim u alternativnoj brizi i iz socijalno ugroženih porodica, kako bi stekli dodatna znanja i veštine, zaposlili se i pronašli posao od koga mogu samostalno da žive.

 

Pridružite se Klubu „Zlatno srce“ i onima koji višekratnim mesečnim donacijama obezbeđuju da deca i mladi u riziku i bez roditeljskog staranja dobiju šansu za bolji život i srećniju budućnost.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
5
Kako se živi bez majke? Teško. Ali neko i ...
Kako se živi bez srca ispod kojeg si disala i rasla prije ovog nepredvidivog svijeta.
4
5 pravila za savršene vaskršnje praznike
Da li ste suzdržani prema zapadnoj tradiciji i lovu na jaja, koji nemaju veze sa našom uskršnjom tradicijom? Zaboravite ...
4
U godini jubileja dm nagrađuje vernost kupaca
Beograd, 23. april 2024 – U godini kada proslavlja dve decenije poslovanja, dm drogerie markt kreirao je nove pogodnosti...
4





U godini jubileja dm nagrađuje vernost kupaca
Beograd, 23. april 2024 – U godini kada proslavlja dve decenije poslovanja, dm drogerie markt kreirao je nove pogodnosti...
15 fotografija žena na poslu za praznik rada
U čast Dana žena, NATIONAL GEOGRAPHIC je prikupio 15 fotografija koje prikazuju žene tokom rada širom sveta.



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here