|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Animirana komedija u svim bioskopima od 31. januara - PETAR STRUGAR KAO ZLI VUK MRGA

/11


Sećate li se bezbrižnog vuka Sivog i njegove družine, stada ovaca?

Animirana avantura vraća se na veliko platno i donosi nam nastavak komedije pod nazivom „Ko se boji vuka još 2“, koju će naša najmlađe publika moći da gleda u bioskopima od 31. januara.


Kompanija Wizart  oživela je dobro poznate dečije likove: dobroćudnog vuka Sivog, vučicu Bjanku, proročicu Memi i druge, ali kreirala i nove likove kao što su  bezobrazni vuk Mrga, polarna lisica Sneža i ovčica Džosi.


U gradiću u kom ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta: polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti, a kako bi prebrodili opasnost koja im preti moraće da se udruže. Samo timski rad može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, jer zajedno su jači.

 

Delimo 5x2 karte za film "Ko se boji vuka još 2"

Prijavite se u odgovarajućoj temi na forumu >>>


U studiju Moby već se užurbano radi na sinhronizaciji, a glavnog zlikovca i najljućeg vuka Mrgu tumači glumac Petar Strugar: “On nije za harmoniju između ovaca i vukova. On je više za to da se hrani ovcama nego da živi sa njima.”

Ostale uzbudljive likove tumače i Srđan Dinčić, Marko Kon, Inspektor Blaža i drugi.


ko se boji vuka još1


Od scenariste nekih od najpoznatih animiranih hitova uključujući  Lepotica i zver (Beauty and the Beast), Priča o igračkama (Toy Story)  i Šrek (Shrek), Roberta Lensa dolazi nam nastavak animirane avanture “Ko se boji vuka još 2.”

U bioskopima od 31. Januara.


ko se boji vuka još 2


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
11
MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...
Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...
9
HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...
5
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
5





Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji
video
Koliko su prijateljstvo i ljubav važni i jaki, saznajte u trećem delu nezaboravne, divne priče o Beli i Sebastijanu, koj...
Ko se boji vuka još 2
video
Animirana komedija u svim bioskopima od 31. januara - PETAR STRUGAR KAO ZLI VUK MRGA



Click Here