|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Specijalne pogodnosti i popusti za sve korisnike novog programa Lilly drogerie - Lilly Junior

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 11.10.2022
Program mogu koristiti svi članovi Lilly loyalty kluba i u periodu od 01.10. do 31.12.2022. godine ostvarivati 10% popusta na sve i već snižene proizvode za negu, pelene i ishranu mališana.

image
Kompanija Lilly Drogerie kreirala je i svečano predstavila program popusta i benefita - Lilly Junior, za buduće i sadašnje mame.
/31


Kompanija Lilly Drogerie kreirala je program popusta i benefita za buduće i sadašnje mame, Lilly Junior, koje će od sada sve neophodne proizvode moći da kupuju po povoljnijim cenama i da koriste mnogobrojne druge pogodnosti.


Program mogu koristiti svi članovi Lilly loyalty kluba u periodu od 01.10. do 31.12.2022. godine i ostvarivati 10% popusta na sve i već snižene proizvode za negu, pelene i ishranu mališana.

 

„Na početku rada na ovom važnom projektu, koji smo mi interno zvali 1.000 dana, vodili smo se upravo idejom da roditeljima što više olakšamo taj period - trudnoću, dolazak deteta i njegove prve godine. Tako je nastao program Lilly Junior koji svojim članovima nudi mogućnost da kupuju proizvode za negu, pelene i ishranu najmlađih po 10% nižim cenama u svim našim drogerijama, kao i mnogobrojne druge benefite“, rekao je Nemanja Stevanović, generalni direktor kompanije Lilly Drogerie.


Kako biste koristili benefite Lilly Junior programa dovoljno je da svoju Lilly Loyalty karticu pokažete prodavicima u bilo kojoj od više od 200 Lilly drogerija širom Srbije, a ukoliko kupujete u online prodavnici, loyalty kartica se lako povezuje sa vašim nalogom za online kupovinu.


Pored popusta, sve korisnike ovog inovativnog programa očekuju i drugi benefiti koje smo kreirali u saradnji sa partnerima na projektu – zdravstvenim ustanovama, privatnim vrtićima, školicama roditeljstva, edukativnim centrima i mnogim drugim.


Budite deo programa koji olakšava najlepši period života – jedna briga manje, stiže olakšanje!


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
8
Kako ostati normalan kada vaša beba ne žel...
Vaša beba već danima plače i nervozna je, a vi pucate po šavovima. Evo kako da ostanete pri zdravoj pameti kada vaša beb...
8
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
5
Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...
5





Mama koja nije razlikovala svoje blizance...
Viralni tvit prikupio je preko 300.000 lajkova, uz komentare mnogobrojnih roditelja koji su podelili sopstvene strategij...
Kako se pravi beba u jednom afričkom plemenu
Roditelji su ti koji odlučuju da li će i kada imati dete, ali dete u stvari samo bira svoje roditelje i pronalazi put do...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here