|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

MAME KAŽU: lakše i lepše se doji uz FITOLAT, prirodnu i efikasnu pomoć za dovoljno mleka

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 1.3.2023
Mame koje su koristile Fitolat, pozvali smo da napišu svoja iskustva, i one to redovno rade u okviru Ringeraja foruma, a u okviru ovog teksta prenosimo vam deo njihovih mnogobrojnih pozitivnih iskustava.

image
Da nije bilo Fitolata moja beba i ja teško da bi smo uspele u dojenju; Foto: Freepik
/11


Mnoge mame znaju, da početak dojenja nije nimalo lak. Mleko nikako da krene, grudi bole, beba vuče, ragade su česte, i mnoge mame, nažalost, na tom putu dojenja, odustanu. Naša zemlja se nalazi na veoma niskom mestu po procentu majki koje doje, a kao najčešći razlog za to navodi se nedostatak mleka. Upravo zato, kompanija Pharmalife, u svojoj paleti proizvoda već dugi niz godina sadrži Fitolat - prirodnu i efikasnu pomoć za dovoljno mleka. Mame koje su koristile Fitolat, pozvali smo da napišu svoja iskustva, i one to redovno rade u okviru Ringeraja foruma, a u okviru ovog teksta prenosimo vam deo njihovih mnogobrojnih pozitivnih iskustava.


Mama Milena iz Novog Sada

Verujem da sam svojevrsni ambasador Fitolat tableta.
Za Fitolat saznajem baš ovde na RR pre punih 6 godina. I kupujem ga odmah pred prvi porođaj. I pred drugi. I pred treći.
Da su efektivne, bogme jesu. Prva sam skeptik da li su takve stvari samo placebo efekat ili deluju, Fitolat me je uverio da „radi posao".
I iskreno, od mene veliki plus i što je preparat u vidu tableta, jer su po pravilu svi ostali čajevi (a ja mrzim cajeve). Ovako samo tabletu u usta, malo vode i hop, to je to.
Stoga, iskrene preporuke za Fitolat.

 

Mama Marija iz Beograda

Mi smo imali "problema" na početku dojenja. Tek 4. dan mi je krenulo mleko i to bukvalno kap mleka. Naravno odmah smo krenuli sa dohranom, ali ja nisam odustajala. Stavljala sam ga da sisa. Na forumu saznam za Fitolat. Odlučih da ga kupim. Obišla sam dosta apoteka, na kraju u apoteci Filly farm sam ga našla.
Mleko mi se povećalo toliko da više ne koristimo dohranu. Isključivo smo na mom mleku
Svima bih preporučila Fitolat. Ja sam pila po 2 tablete na pocetku, posle po 1. Oduševljena Fitolatom, preporučila sam ga i prijateljicama.



Mama Sonja iz Niša

Moja beba je odmah po rođenju bila vrlo lenja i nije htela da sisa. Mleko sam imala, ali s'obzirom da nismo uspostavili dobar kontakt beba i ja na samom početku plašila sam se da će se vremenom mleko smanjiti i na kraju prestati. Na Ringeraji sam prvi put čula za tablete Fitolat i rešila da probam u nadi da ću održati laktaciju. Krenula sam da pijem po dve tablete dnevno, ujutru i uveče i već nakon par dana osetila sam promenu. Osećaj "nadolaženja" mleka je bio sve cešći i jači. Pored redovne ishrane i uzimanjem Fitolata održala sam laktaciju i moja beba uspešno doji evo već godinu dana.
Fitolat je odličan, nakon nekoliko nedelja smanjila sam dozu na jednu tabletu dnevno jer je to bilo dovoljno..Daje osećaj sitosti nakon uzimanja, ne osecate glad a beba je zadovoljna i srećna. Verujem da je Fitolat zaslužan za moje produženo dojenje i da nije bilo njega moja beba i ja teško da bi smo uspele. Svaka preporuka! 

Mama Mila iz Beograda

I ja sam mama koja doji. Za Fitolat sam čula od svoje sestre koja je posle prvog porođaja carskim rezom dobila mleko, ali joj se posle mesec dana prekinula laktacija. Bila je u panici i otišla odmah da se posavetuje sa svojim ginekologom, jer je htela da nastavi sa dojenjem. On joj je preporučio da počne da pije ili čaj za dojilje ili Fitolat. I ona se odlučila za Fitolat. Prvo,zato što zna dnevnu dozu, po tabletu ujutru i uveče pre obroka, a drugo što ne voli da pije čajeve i nikada ne bi bila sigurna da li je dovoljno popila. Što je najvažnije laktacija se ponovo uspostavila i dojila je čitavu godinu.
Tako da, moje preporuke za mame koje doje i nisu ljubitelji čajeva jeste korišćenje Fitolata.
Za srećne mame koje doje i još srećnije bebe - Fitolat !!!


Mama Ivana iz Novog Sada

Prvi put sam za Fitolat čula baš ovde na Ringeraji, sa prvom bebom, imala sam krize sa dojenjem. Sada sa trećom bebom, baš u trećoj nedelji bebinog života opet kriza i odmah sam krenula u potragu za Fitolatom i od tada uvek u kući imam Fitolat. Beba ima mlekca i svi zadovoljni.


Mama Danijela iz Beograda
Fitolat je ubedljivo najbolja stvar za mame koje doje. Ja sam ih pila i dok sam dojila ćerku i sada kada je sin bio maleni. Svoje najbolje dejstvo pokazuju u samom stratu dojenja tj. tokom prvih par meseci dok se laktacija ne uspostavi, kada zaista doprinesu i da se sluđena mama smiri i prestane da sumnja u sebe po pitanju količine mleka. A samo kad se setim pre 6,5 godina kada je prava muka bila naći Fitolat u svakoj apoteci, srećom sada ih uvek ima.

 


Fitolat tablete su dodatak ishrani, sa biljnim ekstraktima namenjen dojiljama. Plod komorača i herba verbene doprinose laktaciji:

  • poboljšanje laktacije odmah nakon porođaja
  • održavanje laktacije tokom celog perioda dojenja



FITOLAT - jer majčino mleko je najveći poklon koji mama može da pokloni svom detetu odmah po rođenju.

FITOLAT - jer dojenje blagotvorno deluje na emocionalni, psihički i intelektualni razvoj deteta, što su pokazale brojne studije širom sveta. Deca koja su dojena imaju bolje rezultate na testovima inteligencije.

FITOLAT - jer majke koje doje, takođe imaju veliku korist. Da li ste znali da majke koje doje imaju bolju mineralizaciju kostiju i za 50% manji rizik od pojave karcinoma dojke i jajnika pre menopauze?


 

Mama Sneža iz Čačka

Nas je Fitolat spasio u početku, kada nije bilo mlekca dovoljno, tj. tako su nam rekli. U početku sam pila dve tablete dnevno, a kasnije jednu dnevno, ja mislim negde do godinu dana. Međutim Fitolat + bebac su toliko "navukli" mlekce, da dojimo evo već 2 godine.


Mama Marija iz Bačke Topole

Pošto mi mleko nakon porođaja nikako nije krenulo, rekla sam mužu da mi donese Fitolat u porodilište. Prvu tabletu sam popila oko 18, drugu oko ponoći i u 5 ujutro mleko je krenulo i mališa je počeo lepo da sisa, da guta i naravno odmah je dobio i na težini.


Mama Sanja iz Beograda

Ja bih dala orden onome ko je izmislio Fitolat tablete! Bio mi je spas zaista u prvim mesecima dojenja. Od starta je išlo traljavo, i da budem iskrena htela sam da odustanem od dojenja.
Krenula sam bila i sa adptiranim mlekom, ali mi je na prvoj bebinoj kontroli doktorka savetovala da probam sa Fitolat tabletama. Iskreno, stvarno sam bila skeptična, ali sam ih ipak uzela.
I bez imalo preterivanja već posle prve tablete jako brzo se osetilo ono fino nadolaženje mleka. Posle par nedelja korišćenja količina mleka se lepo regullisala, beba je bila mirnija.
Prava je šteta što se o Fitolatu ne zna više, i što se ne preporučuje mamama već u školicama za trudnice i porodilištu kao izuzetna pomoć dojenju. Širite dalje, da sve mame čuju za Fitolat!


Mama Snežana iz Kovačice

Trenutno imamo tri meseca i 11 dana. Dojenje smo lepo uspostavili još u porodilištu. Međutim, dolazi skok u razvoju oko trećeg meseca i prva menstruacija nakon trudnoće i porođaja... Bila sam u agoniji. Nalivala se vodom, pila čajeve, sok od jabuke... Bebac stalno plače, nervozan je i stalno bi sisao... Onda sam našla na internetu informacije o Fitolat tabletama. Kupila sam prvu kutiju i posle par dana se video napredak... Mleko je lakše nadolazilo, a bebac je bio zadovoljniji. Svima bih preporučila Fitolat tablete. Ujutru pre doručka uzmem jednu i svi srećni i zadovoljni! Hvala Pharmalife!
P.S. Inače, obožavamo i druge proizvode Pharmalife-a... Starija ćerkica čim oseti da je grebucka grlo, prska Apis Gola-u!


Mama Tatjana iz Sremske Mitrovice

Kada sam čula za Fitolat tablete bila sam naravno skeptična po pitanju svega. Čitajuci iskustva na forumu odlučila sam se da probam sve samo da moju bebu sto duže dojim. Danas mi je petnaesti dan kako ih pijem a juče sam uspela još nešto, izmužena prva flašica mleka za mog malog anđela i to u roku od nekih pola sata. Hvala za divan proizvod i jedno veliko hvala divnim ženicama koje
svojim savetima pomažu svakoj mami da prebrodi period uspostavljanja laktacije!
Zaista od srca preporučujem Fitolat, prva stvar koju uradim kada otvorim oči je da popijem tableticu!! Ponosna sam na sebe kao nikada u životu! Hvala ženicama koje su me posavetovale da ih koristim hvala od srca!


Mama Nevena iz Beograda

Fitolat mogu da preporučim svima majkama kao i trudnicama koje planiraju bebu da doje. Počela sam ove tablete da pijem 5 dana pre termina. Ono što je prednost-mleko mi je jurnulo odmah posle porođaja. A bilo ga je.. Morala sam tufere da nosim, a činjenica da sam trošila po veliku kutiju tufera dnevno sve govori. Prvi podoj nam je prošao divno-mleka je bilo i više nego što treba.
Ujedno, tokom staža dojenja uvek je bio uz mene. Moram napomenuti da je u sastavu i komorač-idealan za grčice. Sam osećaj da bebac sisa a mleko uveliko nadolazi je nešto najlepše. Dojenje je dar koji svaka žena treba da oseti, a Fitolat je tu da nam pruži podršku u onim prvim, najtežim danima za svaku dojilju.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
8
Rast zuba
Šta su mlečni zubi i kada se pojavljuju?
4
Spavanje beba
Ovo je sedam važnih činjenica koje bi svaka mlada mama trebalo da zna o bebinom spavanju.
4
Bebi paket u Finskoj - SVAKA ČAST!!!
Pogledajte video šta se dobija u Finskoj u okviru bebi paketa koji svako novorođenče, tj.mama dobije od države! Lepa paž...
4





Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Dojenje i plaža - zašto da ne!
Leto sa sobom nosi mnoge promene u načinu života. Možda se niste još kupali u moru otkad ste rodili, ili niste još koris...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here