|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Miki i MIni Maus kuglice

Ringerajina kuhinja, 19.9.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • 250g margarina
  • 300g šećera u prahu
  • 300g mlevenog keksa
  • 1 jaje
  • 2 kesice vanil šećera
  • 50g kakaa
  • 2 kašike ruma
  • 100g čokolade za kuvanje
  • 3 kašike ulja
  • fondan za dekoraciju


  1. Kuglice: Penasto umutiti margarin sa šećerom u prahu.
  2. Dodati keks, vanil šećer i jaje. Umesiti rukama.
  3. Dodati kakao i rum i opet mesiti rukama dok se sve ne sjedini.
  4. Praviti kuglice veličine oraha.
  5. Dekoracija: Od fondana napraviti male mašnice.
  6. U mikrotalasnoj pećnici ili na pari otopiti čokoladu za kuvanje, pa umešati ulje.
  7. Na papiru za pečenje sa jedne strane uz pomoć novčića iscrtati krugove. Okrenuti papir tako da dole bude ona strana na kojoj ste crtali krugove.
  8. Deo smese sipati u poslastičarski špric sa najmanjim nastavkom i istisnuti čokoladu na papir tako da "popunite" krugove i dobijete male pločice od čokolade. Stavite papir sa čokoladom nakratko u zamrzivač da se stegne.
  9. Ukoliko se ostatak čokolade stegao, ponovo otopite.
  10. Već pripremljene kuglice umačite u čokoladu i stavljajte ih u minjon korpice.
  11. Dok je čokolada još mekana na svaku kuglicu stavite dva čokoladna kružića da formirate uši. Na deo kuglica ispred ušiju stavite mašnice od fondana.


Veoma jednostavan recept. Sami kolači mogu da se dekorišu po želji, ali je ovaj način zanimljiv deci!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Šampita
Ringerajin kuvar: lesica RR
Cheesecake
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here