|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Lilly Drogerie i Lilly Junior vam predstavljaju "Moj prvi roditeljski podkast sa Sarom" - 2. epizoda!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 20.12.2022
U drugoj epizodi podkasta, Sara Oster Rokvić, razgovara sa Prim. dr Katarinom Stanković, specijalistom dečje ORL hirurgije.



Na zvaničnom Lilly Drogerie YouTube kanalu, pogledajte i drugu epizodu "MOG PRVOG RODITELJSKOG podkasta sa Sarom" u kojoj je mama i autorka poznatog roditeljskog bloga Momsters, Sara Oster Rokvić, razgovarala sa Prim. dr Katarinom Stanković, specijalistom dečje ORL hirurgije. 


Godine iskustva Prim. dr Katarina Stanković stekla je radom na Institutu za majku i dete u Beogradu, a posebno joj je drag rad sa bebama. Njeni mali pacijenti posebno je pamte prema poklonjenim lizalicama.


Nemojte propustiti, ako već niste, da pogledate drugu epizodu podkasta, garantujemo da ćete baš kao što smo i mi, uživati u prijatnom razgovoru Sare i dr Katarine Stanković, tokom koga je obrađeno pregršt korisnih tema o zdravlju beba i dece, a ujedno i dato puno saveta, koje ćete sigurno moći da primenite na svom roditeljskom putu.

 

Šta je trudnički rinitis i zašto se javlja?
Kako pravilno vršiti higijenu bebinog nosa?
Šta raditi kada se beba prehladi?
Da li je svaki bol u uvu, upala uva?
Kada dete zaboli uvo, da li ići najpre kod pedijatra ili kod specijaliste ORL?
Koje preparate koristiti da bi se smanjio otok sluznice nosa?
Šta raditi kada dete aspirira strano telo?
Koji su najčešći razlozi krvarenja iz nosa kod dece?

Pogledajte 2. epizodu podkasta i pronađite odgovore na mnoga pitanja o zdravlju svojih mališana, a tiču se respiratornih infekcija, upala ušiju, grla i sluha.

 

 

 

I još puno puno toga korisnog saznaćete prateći podkast!

 

Uključite podsetnike, zalepite na frižider, zapišite u rokovnike…jeeeeer čeka vas odličan sadržaj svake druge srede od 19h!


Uz podršku Lilly Drogerie i Lilly Junior, podkast postaje mesto na kojem će se zajedno sa relevantnim gostima deliti saveti i priče o roditeljstvu, o periodu pre i tokom trudnoće, porođaju, ishrani i nezi beba i mališana, kao i o izazovima koji prate njihovo odrastanje. 


"MOJ PRVI RODITELJSKI podkast sa Sarom" emitovaće se počev od 7. decembra, svake druge srede, od 19 časova na zvaničnom Lilly Drogerie YouTube kanalu.

 

 

 Velika ljubav za male ljude

 
  Kupujte sa dodatnim pogodnostima i online: Shop.lilly.rs/lilly-junior

  Posetite Lilly Junior profile na društvenim mrežama:
  Instagram: Instagram.com/lilly__junior/
  Facebook: Facebook.com/Lilly Junior



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kontakt oči u oči sa bebom
Kada dođe do interakcije između roditelja i bebe, dolazi do sinhronizacije rada srca i emocija. Međutim, do sada je malo...
7
Proverite da li beba vidi dobro
Mnogi roditelji saznaju da sa vidom njihovog deteta nije sve u redu tek kada mališan krene u školu. Problem ipak može da...
6
Svim mamama koje očekuju 2. dete. Vaše src...
Već si savršena mama jednog srećnog deteta, i uskoro postaješ mama još jednog. Kroz sve ćeš proći ponovo, i to će biti j...
6
Mama Daliborka o Zvezdama baby kalendara
Nikolina je jedna vesela, nasmejana, plavooka devojčica koja je prošle 2017. godine ponela titulu Zvezda baby kalendara ...
4





Kontakt oči u oči sa bebom
Kada dođe do interakcije između roditelja i bebe, dolazi do sinhronizacije rada srca i emocija. Međutim, do sada je malo...
Rođeni smo da se smejemo!
Naučnici tvrde da bebe znaju da se smeju čim se rode, dok se plakanje uči.



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here