|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

NIVEA pantalonice za oblikovanje i zatezanje tela

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 21.3.2016
PET RAZLOGA ZBOG KOJIH ĆETE ODMAH ZAVOLETINIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela
Ključne reči:

image
/11


Pred nama je novo proleće, a sa njim dolazi i vreme lepršavih haljinica i kratkih suknji. To je period kada je ženama posebno važno da budu u formi i izgledaju sveže. NIVEA ima način da pomogne u tome. Sa jedinstvenim Q10 pantalonicama za oblikovanje & zatezanje tela, NIVEA brine da vaše telo zablista u omiljenoj prolećnoj garderobi koju ste jedva dočekali da izvadite iz ormana.


Ovo je prvi NIVEA tekstilni proizvod koji pored toga što lepo izgleda, učvršćuje kožu na jednostavan način – dok ste u pokretu. NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela zavolećete odmah, a evo i zašto:


1. Koenzim Q10

Koži svojstven koenzim Q10 aktivno stimuliše ćelije kože i pomaže njihovu regeneraciju. NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela, unutar tekstila sadrže izuzetno efikasne mikrokapsule obogaćene koenzimom Q10, koje oslobađaju svoje sastojke prilikom svakog vašeg pokreta. Na taj način koenzim Q10 prodire u kožu i nežno je masira uz efekat učvršćivanja.

2. Oblikovanje i zatezanje najkritičnijih delova tela

Butine, bokovi i stomak su uvek najproblematičniji, a NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela efikasno učvršćuju kožu i trenutno oblikuju upravo ove delove tela. To čini ove pantalonice idealnim saveznikom za žene koje nemaju dovoljno vremena da se posvete vežbanju ili sličnim fizičkim aktivnostima, a žele da izgledaju dobro i osećaju se zadovoljno u svojoj koži.

3. Vidljivi rezultati već nakon dve nedelje

Učvršćivanje kože i povratak u formu, zna da bude dugotrajan i naporan proces, što može kod mnogih žena da izazove nezadovoljstvo, pa i pad samopouzdanja. Sa NIVEA Q10 pantalonicama za oblikovanje & zatezanje tela, takve poteškoće ne postoje. Već nakon dve nedelje redovnog nošenja (najmanje 6 sati svakoga dana) primetni su značajni efekti učvršćivanja kože.

4. Praktične i udobne

NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela su izuzetno praktične, te će se jednostavno uklopiti u vašu dnevnu rutinu. Možete ih nositi bilo na poslu, kod kuće ili za vreme sportskih aktivnosti, jer nisu vidljive ispod odeće. Mogu se prati u mašini na 30 stepeni, a zadržavaju svoju efikasnost i nakon 30 uzastopnih pranja. Inovativna tkanina izrađena od elastina i poliamida omogućava savršeno prijanjanje uz telo i prilagođava se svakoj silueti istovremeno pružajući udobnost i neometane prirodne pokrete tela.

5. Negujuća ulja

NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela pored koenzima Q10 sadrže i kozmetička ulja na bazi aloe vere i badema, koja neguju kožu i povećavaju njen prirodni nivo hidriranosti. Aloe vera ima specijalna zaštitna svojstva. Sadržaj vlage u listu ove biljke je u proseku 95%, te obezbeđuje koži hidrataciju i štiti je od isušivanja. Ulje badema efikasno neguje suvu, grubu i iritiranu kožu, a uz to sadrži lipide koji podržavaju barijernu funkciju kože.

 

 

ŽELITE DA ZATEGNETE KOŽU? UČVRSTITE JE DOK STE U POKRETU!

 

 


NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela

Učvršćuju kožu već za dve nedelje i trenutno oblikuju vašu siluetu. Izuzetno efikasne mikrokapsule obogaćene koenzimom Q10, oslobađaju se prilikom svakog vašeg pokreta i učvršćuju kožu. Negujuće bademovo ulje i aloe vera povećavaju prirodni nivo hidriranosti kože.

 

Preporučljivo je nositi ih najmanje 6 sati svakoga dana tokom dve nedelje.

Prati na 30° C

 

Crne boje, veličine S-M i L-XL

1 kom, okvirna cena 1.859 din

 

 

 

 

Navedena cena je predložena maloprodajna cena proizvođača

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Slatka brazilska depilacija
Tokom proleća i leta, našu zimsku garderobu zamenićemo kratkim majicama, pantalonama i suknjama. Ove godine, uvereni smo...
3
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2





Kako vezujete šal?
video
Zima je najlepša kad se dobro ušuškate. Kapa, rukavice i šal pod obavezno! A kad smo već kod šala, kako ga vi vezujete? ...
NIVEA pantalonice za oblikovanje i zatezan...
PET RAZLOGA ZBOG KOJIH ĆETE ODMAH ZAVOLETINIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here